anjelICKAN.blogg.se

Kvällspromenad med lek =D

Kategori: Allmänt

Igår kväll gick jag och Dante ut på en liten kvällspromenad och likte lite där han kunde springa löst =)
Kasta lite leksaker. Tyvär är bilderna lite mörka och blev inte skarpa men visar dem ändå =)

Här är han med sitt nya halsband som vi köpte på mydogg i göteborg. Jätte bra men lite för stort ännu ^^ Blir snyggt när han växt i det och det är nog snart !



Här kommer han med den nya kongen. Den tycker han verkligen är jätte kul att jaga ute ^^
Kasta lite och så fick han beröm och godis när han kom med den. Tänkte jag kunde uppmuntra apporteringen lite genom att kasta lite mer sånt som han tycker är roligare att hämta än apporterna för han är ju inte så imponerad av dem. Men det går mycket bättre med apporterna nu också! Känns bra =)


Här syns han väldigt dåligt där i mörkret men han har en ring som han också är väldigt glad i ^^ Men han ser inte mycket när han bär den för han ska promt bära den som på bilden *haha*


Öronen åt alla håll när det är bus och fart annars har de legat rätt bra nu det sista. Men det blir tejp ikväll igen nu.
Tyvär så haltade Dante lite igår kväll. Han sov en stund när vi kom hem och sedan haltade han på ett framben =( Kan ha sträckt sig lite för det var lite halt och isigt där vi lekte. Men han hoppa i fart från soffan lite senare och idag verkar det inte vara nått alls så det gick nog bra ändå. Har ändå tage det rätt lugnt idag för att vila benet lite om det skulle va nått. Men han verkar inte ha ont eller haltat minsta lilla idag. Han har verkar väldigt glad hela dagen som alltid ^^



/ickan

Bad dag för alla fyrbenta =P

Kategori: Allmänt

Har vare en väldigt lugnt och slö dag. Städat och tvättat lite. Efter kvällspromenaden med Dante tyckte jag allt att han var lite smutsig.. Prickig på magen så man kunde ju fundera på om han behövde ha stänkskydd ^^
Det blev en duch för honom och nu lucktar han mycket bättre och nu är det bara de natrurliga prickarna på magen =P

När jag ändå var igång att ducha djur så fortsatte jag med Fiona och Zelma också. De bryr sig inte så mycket om det så jag duschar av dem ibland för att de ska komma ihåg att det inte är så farligt att bli lite blöt. Rätt vad det är så kanske man behöver tvätta dem pga smuts eller annat i pälsen.

Zelma duchar....


Och Fiona också...


Nu är det den egna tvätten som gäller för katterna för att få ordning på pälsen igen så nu har jag sysselsatt dem för reseten av kvällen ^^ Dante han gosar med alla handdukarna och rullar runt på ryamattan i hallen för han gillar inte att va blöt. Han är nog den som klagar mest över att bli duchad ^^

Jag och Tobias har självklart duchat idag vi också så nu är hela famljen ren och doftar gott =P
/Rena familjen

PSP, mattor, pyssel, lampor och massa bilder =)

Kategori: Allmänt

En tur till Vänersborg på eftermiddagen blev det när Tobias kom hem från jobbet.
Tobias har köpt ett psp i Vännersborg och sedan åkte vi förbi överby i Trollhättan på vägen hem. Ja fick tag på nya mattor till hallen. Köpte mig en stor matta på Ikea i helgen men behövde ha små runda också.
Drive in på Max innan hemfärd så vi slapp lämna Dante i bilen. Medans Tobias var inne i en butik så lekte jag och Dante med is vi hitta på parkeringen ^^ Han blev lite lessen när han inte fick ta med sig isen in i bilen när vi skulle åka ^^ Så gott att han inte bryr sig om alla bilar och väsen och rörelse som är när vi är ute så här.

Kass bild men här är Dante i hallen med de nya mattorna =)


Har pysslat lite hemma.
Det här ser så tråkigt ut......


Så jag skaffa lite burkar och bokstäver.......


Och så blev det lite bättre =)


Nya lampor i vardagsrummet. De gammla var lite snea efter att Katterna lyckats bryta av plasen i dem ^^ Men dessa ska de inte lyckas bryta sönder. (Fattas väll bara att de slår dem i golvet i stället när de är i glas ^^)


/ickan

pip, pip..... Jag vill till IKEA !!

Kategori: Allmänt

pip, pip sa telefonen på middagen idag. Det var från Sandra. Jag vill till IKEA skrev hon bara =P Självklart haka jag på och gjorde mig klar. Sandra och även svärmor hämtade upp mig och så har vi tre vare i Karlstad hela eftermiddagen. Det blev inget större men hitta en ny matta till hallen och nya lampor till vardagsrummet och lite smått och gott =) Åt lite mat och hade en trevlig dag! Tack för att jag fick åka med !!

/ickan
*Grattis Linda & Tobias till tösen*

Förlovnings "kalas"

Kategori: Allmänt

Började dagen tidigt med att städa ^^ Ja ni vet väll hur jag är nu. Tycker det är så roligt med besök men jag vill gärna hinna städa först ^^

Tobias släcktingar kom på middagen för att grattulera oss till våran förlovning. Vi drack kaffe och åt kladd kaka =P Så fick vi fina paket. Flera jätte fina champagne glas. Vi fick innan vi öppna veta att det ena paket inte gick att byta och när vi packat upp förstod vi varför och vi vill absolut inte byta. Det var jätte gulligt. Mina svärföräldrar hadde lämna in två av glasen för att få dem graverade med våra namn och förlovningsdatumet. Ovanför namnen är det en skridsko. På ett glas en dam skridsko och på andra en herr skridsko =) Det var verkligen jätte roligt att få och en fint minne. Så gulligt !



Vi fick flera likadana glas utan gravering också, så nu kan vi skåla med vännerna =)

På eftermiddagen och kvällen har vi vare hos Tobias föräldrar och blev bjudna på Tacos. Sandra och Henrik var där också och vi fick fler glas av dem ^^ det var verkligen jätte fint med alla glasen =) Tack alla!
Efter lite kaffe blev vi sittande framför en film. Hotell liggaren =P En ricktig fars med Robert Gustavsson, Peter Haber och Susanne Reuter bland annat. Det blir bara rörigare och rörigare och det blir bara bättre ju fler namn och rörigare det blir ^^ Har sett den flera gånger men skrattar lika mycket varge gång =P

Resten av kvällen (som typ är slut redan) blir bara lugn =D
/ickan

Nu har vi ljus (MASSOR) här i vårt hus

Kategori: Allmänt

Det har vara långa och sena arbetsdagar den här veckan för att allt i butiken skulle bli kalart inför nyöppningen i går. Det blev jätte bra och har trotts långa dagar vare jätte roligt att jobba med alla. Trevligt att vi blev bjudna på mat alla dagarna. Var trevligt att sitta och prata och skratta ihop en stund och inte enbart jobba. Roligt med arbetskompisar från de andra butikerna. Nu är jag ledig några dagar vilket känns jätte gott =)

Idag har vi vare i Dals-Långed hos mamma och pappa. Tobias har hjälpt dem med datorn som krånglat lite. Nu hoppas vi den funkar bra igen! Tobias löste lätt allt som vanligt.   *  Du löser allt älskling <3  *

Dante och jag var ute i snön och busade. Han tycker ju det är så kul med snön. Han blir hel stollig *sötnos* Vi kasta lite leksaker och vi han inte vare inne många minuter innan han ville ut och leka mer =P Han fick ben av mamma som han snabbt mumsade i sig. Sedan fick han korv så han hängde gärna med mamma så fort hon öppnade kylskåpet ifall han skulle få någt mer av henne ^^ hehe

Hjälpe mamma med maten eftersom det inte är så lätt att göra allt med en hand. Hon är nyoppererad i den ena handen men det var gott att se att hon ändå kunde använda den så pass mycket och kunde greja så pass mycket. Trodde det skulle va svårare men det verkade jätte bra och det var gott att se =) Vi fick jätte god mat och sedan blev det kaffe =)

När datorn var fixad tog Pappa, jag, Tobias och Dante en promenad bort till verkstaden för att "shoppa" Tobias har ju fått en så fin lampa som vi ska ha upp nu när stjärnan inte längre ska hänga i fönstret. Vi behövde lite sladd och annat för att få upp den. Tack pappa. Bra när man har en pappa som är elektriker! Nu hänger den fint i fönstret och lyser MASSOR (vi behöver ha en dimmer också för Tobias blir bländad, och hela mor annas väg lyser ^^)

Är du här och läser nu mamma ? Då får du lämna en komentar! Bara du klickar på komentar under detta inlägget.
Kram på er och tack för idag!


Natti alla!
/ickan

Lång men ändå kul dag på jobbet =)

Kategori: Allmänt

Nu jobbar en massa människor hos oss i butiken. Idag fick vi slita i 13½ timma. Men vi blev bjudna på mat två gånger och vi har skrattat och haft trevligt. Roligt att lära känna de andra från andra butikerna också =)
Nu är det två dagar kvar. Säkert minst lika långa.. Hoppas lika trevliga. För har man bara trevligt så kan man göra nästan vad som helst och tiden flyter på bra utan att man räknar minutrarna tills man får gå hem =D

Har möblerat om, rivit gamla hyllor och byggt upp nya. Butiken kommer bli jätte fin =) Och det är ju lite extra kul att se den nu när allt står helt rakt och snyggt och rätt.. innan kunderna har rive upp och runt allt ^^ hehe

Nu ska ja sova så jag orkar med mer jobb!
/ickan =)

Lång arbetshelg

Kategori: Allmänt

Skriver lite kort bara.. Har inte hänt så mycket här. Bara jobbat..

Har jobbat långa dagar hela helgen.. Idag han vi inte ens med att ta lunch och igår blev det bara en kort paus på några minuter..  Det har gjort att dagarna kännts ännu längre.. kännts som korta vardagar när jag börjat 8 och vare hemma runt fem på eftermiddagen.. Lite krångligt att försöka övertala mig själv om att det är söndag.. det känns som tisdag.. Jag hade ju min helg Torsdag, fredag istället.. På Fredag kväll 17.40 åkte jag genom stan och det såg ju så knepigt ut för det var öppet i alla butiket och massa ljus och folk över allt... på en söndag kväll tänkte ja det är ju jätte knasigt.. =S Först när jag kom hem slog det mig igen att det är ju bara fredag ^^ Lite jobbigt när arbetsveckans dagar blir fel så här ^^ Lite rörigt har vi på jobbet nu. Ingen vet vart nån vara finns ^^ Men nu har vi äntligen börjat kunna ställa tillbaka saker på sina nya platser, men det är massa jobba med att flytta allt och leta upp allt igen. Känner mig väldigt trött och nu har jag ytterligare tre väldigt långa arbetsdagar kvar innan jag får vila igen. Men ska bli kul att se hur butiken kommer se ut när allt är klart =)

Skulle åkt till Långed idag efter jobbet var det tänkt, men det blev för sent när vi fick jobba några timmar längre än tänkt =(  Vi får komma en annan dag snart !
Hemma har vi mumsat på tacopaj, och den är ju alltid lika god =P 
Nu i kväll har vi gjort semlor. *mumms*
Tobias och Dante har haft en lugn helg och vare ute i skogen en del vilket Dante älskar.
Nu ska det bli natten här. Trött och ont i kroppen.. =/
/väldigt trött ickan

Dante & Xtra har lekt i skogen

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Dante vare ute i skogen med Heidi och Xtra =)
Vovvarna har lekt och haft så kul. Lille Dante vet jag inte om han uppfatta så mycket av omgivningen. Han har mest sett Xtras bak bara *asg* Lille Dante har inte så bra koll än på alla känslor ^^ Men han har haft jätte kul och det är ju så bra för dem att springa i skogen. Vi var upp i Svanskog och skogen där är ju så bra när man vill släppa hundarna en stund för att få springa av sig och leka. Förökste ställa upp Dante för att ta en bild men inget annat än Xtra var spännande. Hon är så snäll och säger ifrån så snällt när Dante är masig.

Roligt att inte bara träna vovvar när vi ses utan hinna prata och bara låta hundarna ha kul ibland =) Stannade på en kopp kaffe och satt och prata ett tag till. Dante fick hälsa på Diva och sedan de andra vovvarna också men genom ett galler. DÅ var det JÄTTE synd om Dante för han är ju van att vara den lilla ensamna bebisen som ständigt står i centrum. Men nu var de andra hundarna med i köket medans Dante fick titta på ^^ haha.. stackars lille dig Dante =P Han blev jätte nöjd sedan när han fick komma ut i köket och alla klappa på honom igen *s*

Jag lyckades då inte alls ställa in kameran rätt idag så alla mina bilder blev kassa. Så jag tackar Heidi jätte mycket för att jag får låna några bilder av dig =)

Se på bilderna så kul vovvarna haft idag ! Dante är vädligt nöjd och sover här i soffan med mig, och Zelma verkar lika nöjd hon fast hon inte vare ute i skogen med oss för hon sover på min arm ^^

Över stock och sten.


Dante avgudar Xtra ^^


Massa spring i benen.


Den här bilden är ju stört skön ^^ Som om Xtra lutar sig från Dante med orden nej du kommer ivägen för mig när de tar kort på mig ^^ såå söt.


Min lille going <3


Fina Xtra!






Stimorol Senses ??

Kategori: Allmänt

Vad har de blandat i det tuggumit ?


Så dum reklam!

BARA jobbat

Kategori: Allmänt

Har inte hänt nått här.. bara jobbat.. långa dagar och mycke att göra på jobbet. Vi bygger om lite ^^ Idag har de börjat byta mattan i butiken. Inte så bara att ha öppet och sälja bra när allt är huller om buller och man fastnar i klistret på golvet ^^ Men de går. Nästa vecka på torsdag ska vi öppna med en ny renoverad butik! Ska bli kul att se när allt blir klart. Själv har jag vare i Kassan hela veckan och vid sidan om rivit upp lite matta och plockat lite.

Nu ska jag äntligen vara ledig i två dagar iaf. Nu ska jag hinna städa och så ska jag träna med Dante! Har inte alls hunnits med nu när jag jobbat så här =( Men det har inte vare något synd om Dante under veckan för det =D Han har ju vare hos de bästa barnvakterna vi kan ha! Mina svärföräldrar! Han blir så tok glad när han kommer dit ^^ Han blev tydligen lite lessen när svärmor och Dante följde svärfar till jobbet och såg när han gick. Då ville han inte rickgit gå med utan ville ju gå efter svärfar ^^ Han har lite separationsångest Dante plutten. Han blir lite lessen när jag eller Tobias går hemmifrån också och även om han ser när vi lämnar honom hos tex Tobias föräldrar. Det går snabbt över men specielt här hemma när någon av oss går så vill han ut flera gånger för att kolla vart vi tog vägen. Försöker gå utan att han ser för att han ska slippa fundera. Men är ju lite sött att man verkligen ser vilja han tycker så mycket om för det är absolut inte alla han bryr sig så om. Idag fick han leka lite med Sandra också för hon var hos svärföräldrarna när jag lämna Dante där i morse =)

Veckan har kännts lång och ändå har det bara hunnit bli onsdag =S
Nu ska det strax bli natten så vi orkar upp och hinner med allt vi ska i morgon =)
/ckan

Sök !!

Kategori: Allmänt

Lite lydnad och sedan sök stod på chemat idag. Dante vaknade när jag höll på att göra mig ordning. Släppte ut honom på gräsmattan så han fick göra sitt och sedan gick han och la sig igen ^^ Världens tröttaste hund. När ja och Tobias började dra på oss alla varma kläder så blev det fart på honom. NU ska vi göra nått kul. Han vet precis! Vi åkte vi upp till Heidi och Andreas i Svanskog. Var där lite innan för att få lite tips på hur vi förbättrar träningen av momenten i lydnads klass 1 med Dante. I förrgår gick han så bra. Var så nöjd =D Tänkte detta blir kul att visa Heidi va fint han kan redan. Igår börjande han dock sluta lyssna så det kändes inte lika bra längre kan man ju säga *haha* Könsmogen ? *hihi* Inte så farligt. Det gick lite iaf. Men nu ska jag ligga i och verkligen försöka ta vara på tipsen vi fick.  Tack!!

Så åkte vi iväg en bit in i skogen med vovvar och med var även Emma med Dunda och Jessie med sina två hundar! Heidi hade med Tweed och Extra =) Det är så roligt att se hundarna har så kul. Roligt när de blir ett "aha" för hundarna och de förstår vad det går ut på. Dante var tokig innan för nu skulle det ju hända nått kul förstod han ^^ Han älskar att springa i skogen och att det finns en människa att leta upp är ju kanon.. Nån som blir så glad när den ser mig och ger mig en massa godis ^^ hihi

Vi turades om att gömma oss och skicka iväg våra hundar. De hitta alla iaf för alla var då med tillbaka hem ^^
Vi blev kvar hos Heidi och Andreas ett tag med alla andra och blev bjudna på Kaffe och kladdkaka. Det är så trevligt att sitta och bara tjöta en stund. Mycke hundsnack !!

Tack allihopa för en fin dag!

Tack Heidi för att jag får låna några bilder på Dante!
Här tränar vi lite lydnad med väldigt bra tips från Heidi.
 

Sök! Här är Dante på väg mot Heidi som han just hittat i skogen =)


/ickan

Jag älskar Rhino =D

Kategori: Allmänt

Kalas i Dingelvik

Kategori: Allmänt

Dagen började lugnt. Jag gick ut en sväng och tränade lite lydnad med Dante.
När Tobias komme hem efter jobbet gjorde vi oss klara, packade in oss i bilen och hämtade upp Sandra.
I Dingelvik har det vara kalas för Tobias kusin Pontus som fyller tonåring snart =) 13 år!
Va så kul att träffa alla igen och komma till Dingelvik och hälsa på. Dante han var lite gnyig en stund men sedan gick det fint. Han tyckte nog att det var hans ställe för när han hittat en platts som han hade som mest kul på och där lucktade det nog av andra katter så han bestämde sig för att märka lite rivir =S   *BABBANS* på honom *arg* Men det gick ändå bra. Han satte i sig nått ben och sov en liten stund, gick ut med "farfar" och fick syn på rådjur som var väldigt spännande och han hade nog gärna hängt på dem och lekt en stund =P

Så trevligt att sitta och prata en stund så tiden den bara rann iväg!


Här är fördelsedagsbarndet Pontus!




/ickan

Gottegrisar =P

Kategori: Allmänt

Gottegrisarna under bordet =P
 
Zelma har aldrig legar under bordet fören nu när vi fått Dante.
Hon vill gärna ha lite sällskap av honom för nu är det favvo plattsen att sova på och Dante vill ännu mer ha hennes sällskap =P


Fiona håller sig till klösträdet! Här flörtar hon lite med mig ^^


/ickan

Lugna dagar

Kategori: Allmänt

Veckan har börjat lugnt. Ute med vovven, plockat här hemma och lite ärenden men inte hänt så mycket. Men får berätta så ducktig min lille Dante va nu ikväll. Vi var ute på promenad nyss och tre gånger med korta mellanrum mötte vi en man med två stora collie hundar. De skällde långt innan och långt efter vi gått, slet och drog. Dante drog en del han också och gjorde nått gläffsande men va fasen han fick ju en massa skäll. Så snart vi passerat struntade han i dem medans de fortsatte skälla bakom oss. När Dante såg dem vifta han mest på svansen och nått litet gnyande för han vill ju hälsa och leka. Blir så stolt när Dante uppför sig bättre än andra hundar. Visst var det inte perfect och vi får jobba mer på att han inte ska dra eller skälla alls men ändå jätte nöjd eftersom de andra hundarna verkligen störde och jag inte hade något att locka honom med heller men ändå fick honom att gå fot och då inte dra i kopplet så snart vi passerat hundarna som fortfarande skälla =D

mycket nöjd !!
/ickan

My Dog

Kategori: Allmänt

 MyDog i Göteborg
Klockan 04.20 ringde min klocka idag =S Det blev en regält tidig morgonpromenad med Dante bort till svärföräldrarna där han vare idag =) Jag och Tobias blev hämtade av Andreas och Heidi och så bar det av mot Göteborg och MyDog utställningen.

Många fina vovvar var med och Heidi ställde Skillet idag. Tycker han är så fin.  Roligt att få komma med på en lite större utställning. Tyvär hade vi inte med Dante =( Han hade kanske haft en bra chans annars =P
Sophia och Roger var där med Varja. (Dantes syster) Hon är så ducktig och så söt. Liten mot våran klump ^^ Nu hade hon växt massor sedan vi sågs sist.

Det fanns lite mer att göra här än på de utställningarna jag och Tobias vare på nu innan. Här fanns massor att gå å titta på. Jag shoppade loss och hitta en massa kul till Dante =P
Ett nytt halsband som jag vare på jakt efter. För stort ännu men han växer snart i det. Det går i svart och är rickigt bredd precis som jag tänkt mig =) Blir roligt när han kan ha det. Känns ricktigt mjukt och gott för halsen! Det fanns massa fint där man vill ha med sig hem ^^
En metallaport. Dante stoppa huvet i påsen vi hade med när vi kom för att hämta honom. Så för att visa honom nått jag köpt tog han fram den. Trodde inte han skulle ta den nu för han var så liten sist han bar runt på en metall apport som var Heidis. Men det kan ju va bra om han vill ta en i metall också har jag tänkt så nu köpte jag en. Han tog den med en gång!! Ville ha den å leka med och tugga lite på ^^ Han vill hällre ha den än den i trä *s* Fick tag på en stor kong och annat smått och gott =) Roligt med lite nytt.

Tack Andreas och Heidi för att vi fick åka med er!

/ickan

Mitt 2008

Kategori: Allmänt

Satt och tänkte tillbaka på året som just har gått..
Det har hänt mycket för att vara mitt liv ^^


Vintern och början på våren var jag väldigt mycke hemma hos Tobias nere i stan.


I början på Januari fick jag ta hand om lille Musse.
En katt som var avlivningshotat. Han bodde här ett tag innan han fick ett nytt hem.


Tapetserade om i hallen.
Var så gott att få bort den hemska bården som va mitt på väggen där! Nya möbler och ja som ni vet jag älskar ju sånt ^^


Började jobba på jysk i Januare =)
Snart ett år sedan nu redan =O


Vi 8 träffades väldigt ofta och det är ALLTID lika roligt.
Vi har bleve lite sämre på det nu men vi ses ju fortfarande lite då och då! Och det har vare så mycket roligt =D


Magsjukan var inget vidare.
Usch så dålig jag var och sängliggandes i några dagar =( så sjuk hoppar jag gärna över att bli nått mer.


Min bror fick en fru och jag delar nu mera hela mitt namn med min gulliga svägerska ^^


Jag och Tobias spelade massa guitar hero =P


Det var skottår.


Bio i Karlstad med Sandra och Henrik blev det några gånger.


Ullared med Tobias familj.


Core och mycket träning.


Jag och Tobias dansa till streaplers i sihallen.


I Maj blev vi sambo <3


Midsommarfirandet och dagen efter med min fördelsedag med cyckeltur och grillning ute på en klippa =)


Jag var med i vansbrosimmet. 1 timma och 20 minuter.
Känns jätte kul att jag äntligen gjorde detta!


Sommaren på jobbet med Erika, Jeanette och Nicklas och vår lilla fest!


Kusten ihop med Sandra och Henrik.


Och så Dante <3
Han har förändrat mycke känns det som. Minns första gången vi såg honom. Det var jätte fint väder och vi åkte upp till Heidi och Andres i Svanskog. Satt på gräsmattan och drack kaffe med en massa amstaff bebisar springandes runt omkring ^^

Och Tobias som överaskade mig med att boka valpen åt oss och berätta nästa gång vi var uppe i Svanskog och hälsade på =P

Kennelträffen och alla vi lärt känna under hösten tack vare all träning vi fått vara med på med Dante.

Att få se hur mycket Dante gillade snön ^^

Hundutställning i arvika.
Kennelhostan som vi fick med från utställningen =( Gott att den är över!

Bowling blev det några gånger ihop med vännerna.


Målade och tapetsera om i vardagsrummet.


Tobias fördelsedag och kalas.


Göteborg och lisseberg med Sandra och Henrik. Jätte fint på julen.


Och så själva julen med pepparkaksbak, glögg, julfirande med släckten och alla fina paket.
Och dopp i grytan som var något jag aldrig vare med om tidigare.
Tomteparaden i Långed.. Var många år sedan jag var på den sist.


Mellandagsredan i Karlstad ihop med Sandra och Henrik och så den nya kameran vi äntligen köpt.


Skridskoåkningen och min och Tobias Förlovningen på nyårsafton och nyårsfirandet på kvällen!



Hoppas på ett lika händelserikt och roligt nytt år! 2009 Känns konstigt att skriva det ^^
/ickan

Korvgrillning i skogen

Kategori: Allmänt

En härligt utflyckt i skogen har vi vare på idag =)
Vi åkte hem till Heidi och Andreas i Svanskog och begav oss ut i skogen med vovvarna.
Tror det blev hela blev en promenad på 6 km. Mycket uppför så man fick känna vilken fin kondition man va i *haha*
Nej då ^^ inte så farligt. Men när man väl börjar flåsa blir det bra kallt att andas in all kall luft ^^

Vi stannade till och gjorde upp en eld och grillade lite korv och tjötade =) Det smakar ju nått så gott när man är där ute i skogen och grillat !! Självklart slänger jag upp lite bilder från hur mysigt vi haft det idag. De flesta bilderna har jag lånat av Heidi.

 Tack Andreas och Heidi för en mysig utflyckt och tack för fina bilder!

    

Xtra, Diva och Skillet vad med.


Och Dantes Mamma Tweed.


Självklart var Dante med oxå så klart =)



Så mysig bild på Skillet ^^ Han höll nog på att svälta =P


Dante har lärt sig lite nytt =P Han kan "pussas" och så kan han "sitta fint"


Alla vovvarna. Kan ni se Dante? Han sitter lite längre bort bakom de andra ^^


Dante somnna DIREKT vi kom hem direkt innanför dörren på dörrmattan ^^ Så slutkörd blev han =P
Nej då. Det var ingen fara för honom =) Men han har vare gott trött och när vi bara gick runt här hemma och han tröttna på att förlja efter och kolla vad vi gjorde så la han sig där ^^ och lite trött va han <3



Mamma och Pappa kom och hälsa på nu i kväll !
De grattulerade oss till förlovningen och lyckönskade oss..  vi åt mat och drack kaffe. De fick se på kort från förlovningen och de tyckte det var jätte fint =)

Nu ska man nog sova gott i natt efter all frisk luft vi fått idag =)
*gott i gott gott*
/ickan

Nyårsafton! Vi har Förlovat oss <3

Kategori: Allmänt

GOTT NYTT ÅR !!
Nu är det 2009 redan. Va tiden går fort. Vi startade dagen med skridskoåkning i Karlstad =)
Dante har vare hos sin "farmor" och "farfar" ^^
Klockan 10 kom Sandra, Henrik, Jossan och Niclas och hämtade upp oss här hemma och så åkte vi till Karlstad.
Framme vid mariebergsskogen snörde vi på oss skridskorna och begav oss ut på isen i mariebergsviken. Underbart väder.. sol och en helt del folk ute på isen =)

Efter en stund bestäme jag och Tobias oss för att hämta upp en väska inne vid land igen. Åkte sedan ut till vännerna igen och fiskade upp en champagne flaska och glas ut väskan.

Så här glad blev Sandra och även de andra som ännu inte alls fatta vad som var på gång ^^
De tyckte vi var jätte kul att få skåla med champagne så här på nyårsafton.



Men... det var ju en överaskning till =P
Sa åt Sandra och Jossan att hålla våra glas för det var ju en sak till innan vi skulle skåla ^^
Då förstod alla. Sandra blev så glad att jag tror många där ute på isen försod vad vi gjorde. Och jag tror min söta svägerska blev lite rörd!
Tobias tog fram ringarna.
 
 

Vi och vännerna =)



 
Älskar våra ringar. Vi är mer för silver än guld så de är i silver med ett rödgulds streck. I min satte vi i en sten mitt på guldstrecket =) De är så fina!


På kvällen blev det fest hemma hos Sandra och Henrik. De bjöd på god mat och vi skålade och hade så trevligt.. Sjöng singstar och spelade guitar hero. När tolvslaget kom skålade vi i champagne och sedan sjöng vi för Henrik som fyller 25 idag! Nu är även du halvvägs till 50 =P

Här kommer lite bilder från kvällen. Det är jag, Tobias, Sandra, Henrik, Lovisa, Jossan, Niclas, Jimmy och Sofie.
      


/ickan