anjelICKAN.blogg.se

Har det vare helg nu?

Kategori: Allmänt

Har det vare helg nu? Det har jag missat ^^
Jag har jobbat så för mig har de inte alls kännts som helg nån gång. Jag tar å firar helg i morgon istället jag =D

Igår kväll var vi hemma hos Tobias föräldrar =) Det bjöds på god mat och räkfrossa. Va så trevligt å roligt att träffa alla igen. Alla tycker Dante är så ducktig. Han lägger sig på en matta en bit bort och ligger där tills vi ger honom tillåtelse att komma till oss.. På så vis kan vi och alla andra få vara ifred vid bordet utan en hund som tigger när vi äter ^^  Roligt att få beröm för att man har en så fin och ducktig hund =)

Idag på kvällen har vi vare ute och åte pizza med Sandra och Henrik och sedan var vi på bio. Den nya Bäck filmen. Den va jätte bra och helt klart värd att se. Ser fram emot fler nya nu =) Kul å träffa söta svägerskan och Henrik också =)

Dante har vare hos "farfar" (Tobias pappa då ^^) Han har det så bra där.. Det är så gott att svärföräldrarna är så glada i Dante å han i dem så det är helt underbart att de vill passa honom ibland =) Tack för allt !

När vi kom hem ikväll träffade jag Rose-Marie som tipsade mig om en serie i PartyLite (som jag redan har några lyckor från) som säljs till halva priset =P Roligt å ses och prata lite också.. Vi får ta en kaffe nån dag =)

såå gott det ska bli med sovmorgon i morgon ^^
/ickan

Svägerskor

Kategori: Allmänt

I onsdags efterjobbet hämtade jag upp Tobias hemma och så åkte vi och köpte pizza.. tog med oss maten hem till Sandra och Henrik och satt där och åt tillsammans å prata ett tag och kika på deras fiskbebisar =) Kul å ses!

Så har ja fått ett par dagar ledigt den här veckan också vilket inte alls har kännts så fel =) Hunnit med att plocka lite här hemma och vilat upp sig lite =) Min gulliga svärmor hörde av sig och ville låna Dante idag någon timma för att ha någon att promenera med å självklart ville Dante gå med ut =) Det passade ju så bra för vi hade bara hunnit med kissrunda tidigare på dagen och medans han var ute å gick kunde ja plocka lite här hemma =)
Idag har jag träffat Sandra igen också.. Vi grjode stan osäker en stund och knallade runt i lite affärer =) alltid kul å ses en stund =) 

Stackars Tobias hade huvudvärk när han kom från jobbet idag... vi skulle passat på å STOR handla när vi kunde åka båda två men då fick han vila lite å ja passade på att handla en del ändå när jag ändå var ute =) Fick med lite gott hem (fredagsmys ^^) för att pigga upp älsklingen som nu senare ikväll äntligen blev av med huvudvärken =)

I morgon kväll ska vi till Tobias föräldrar och äta räkor och annat gott =) Det ser vi fram emot här =)

/ickan

Blogg torka...

Kategori: Allmänt

Lite långt mellan inläggen.. Det är lite blogg torka helt enkelt..
Ja har mest jobbat så har inte funnits mycket kul å berätta om heller..
Igår var vi iaf hos Jossan å grillade... allihopa var samlade igen å de va kul å ses =)
Sovmorgon hela helgen.. första hela helgen på länge som jag vare ledig så de va gott.. På morgonen kommer Fiona, Zelma och Dante upp till mig å Tobias i sägen å så ligger vi å bara myser en stund allihopa =) Så gott att inte ha någon tid att passa.. Man går upp precis när man vill...

/ickan

Philip, Sanna, Tindra och Engla =)

Kategori: Allmänt

Idag har fyra busungar vare här och hälsat på hos mig =) Heidi och Andreas barn Philip 9, Sanna 7, Tindra 5 och Engla 2. Hoppas jag fick rätt ålder på dem där ^^ ? Det är Tobias kusinbarn iaf.  Jag tog med barnen och Dante och så åkte vi ner till stan och köpte med oss glass. Alla barnen var så snälla och inte minsta beskymmer å se efter dem =) Så snälla å gulliga. Vi tog med glassen och åkte till en lekpark. Det klättrades, gungade och åktes rutschkana =)

Efter en stund kom Heidi också till lekpaken med lite fika och vi satt en pratade en stund och det var ju mysigt att fika ute där =)

Tack för lånet Heidi och Andreas! Super gulliga å snälla ungar har ni! Inga beskymmer alls att se efter dem och kul att kunna hjälpa till =)

Barnen och Dante i lekparken =)






På kvällen fick jag besök av Mamma och Mona-Lisa, mammas kusin. De kom hit till oss och drack kaffe och så fick de ljusen som de beställde när vi hade ljuspartyt =) Jätte kul att ni kom och hälsade på! Trevligt att sitta och prata en stund =) Hoppas ni hälsar på snart igen!

/ickan

Hemma hos oss

Kategori: Hemma hos oss

Har lagt till en ny kategori. Hemma hos oss. Jag är dålig på att lägga min inlägg i olika kategirier. Många ligger i nuläget helt fel dessutom ^^ men men.. Jag ska bättre mig =)
I Hemma hos oss tänker jag mest lägga upp bilder från lägenheten när nått nytt händer här hemma =)


Super söta ljus från Partylite =)
Man kan ha dem med eller utan skärmen =)


Hallen ser fortfarande lite ofärdig ut. Men nu har ett träd växt upp på väggen som jag länge haft så tom nu och inte vetat vad ja skulle göra med =) Den fick lite mer liv nu =)


Min "ljus vas" ;)


Också nytt från Partylite till en vägg till som vare tom aldeles för länge ^^
Behöver inte säga att ja tycker om ljus va ^^


Mer ljus från partylite =)


/ickan

Grillning och hundträning i Svanskog =)

Kategori: Allmänt

I lördags jobbade jag halva dagen. Varmt var det.. När eftermiddagen kom och jag slutat packa vi in oss i bilen och åkte upp till Svanskog till Heidi och Andreas. Vi blev rätt många. Förutom ja och Tobias med Dante och Heidi och Andreas med sina vovvar så var Sophia och Roger där med Skillet, Varja och Shiva.. Jessie med sin vovvar Naala och Diesel.. Helen med  Märta och Linda med sin Dynamit.

Helen och Märta var första gången vi träffade men vi har hört talas om lilla Märta för svärmor har sett ut den lilla söta tiken till Dantes fästmö ^^ (så där på skoj då) Så det var roligt att få träffa dem.

När vi var samlade grillade vi lite och satt och åt ute i solen tillsammans. De va gott värre med mat och i solen blev det nästan för varmt men ändå härligt med sol igen ^^

Så packa alla in sig i sina bilar med vovvar och så åkte vi bort till skolan för att träna lydnad. Det var bra varmt både för oss och för vovvarna så det blev väldigt lugnt träning. Några moment och så vila och vatten. Ingen idee å tjata på en hund som tycker det är för varmt och bara står å flåsar.. Iaf inte på Dante för han får knäck i öronen när det blir för varmt ^^ Han bara står å tittar på mig trotts kommandon från mig. Men det gick trotts värmen rätt bra ändå i lördags.

Kika in på Heidis hemsida och bloggen och titta på fina bilder från våran träning!
http://convictions.blogg.se/
Tobias tog på sig skyddsärmen så Andras och Xtra fick träna lite skydd.. Hon tycker det är så kul och hon lyckades till och med få ner Tobias i backen ^^ de blir bra starka när de kommer springandes ^^

Tillbaka hemma hos Heidi och Andreas bjöd de på kaffe och vi satt länge och pratade allihopa =)
Alltid lika trevligt !! Myggorna var väll lite mindre trevliga och mumsade bra på Tobias och Dante som båda struddsade runt för att komma undan dem ^^ Själv klarade jag mig utan bett som vanligt =P Retar Tobias lite som alltid blir biten å ja klarar mig utan.. minns inte när ja hade myggbett senast och Tobias hade väll tio eller nått efter lördaskvällen ^^
Ja vifftar så de har inte en chans på mig ^^

Vi tränade att ställa Dante igen.. Jag är verkligen dålig på det ^^ Men Heidi ställde honom och så togs det lite bilder och det såg ricktigt bra ut =) Så han kan tydligen stå någorlunda iaf. Han skulle nog behöva lite mer muskler för att det ska se ricktigt bra ut men han är ju inte så gammal ännu så de kommer väll =)

Här är några av bilderna på Dante när Heidi ställde honom =)
14 månader är våran skrutt nu =)




/ickan

Sol igen

Kategori: Allmänt

Nu har vi sol och fint sommar väder igen =)
Solen tog fyra veckors semester samtidigt som Tobias ^^ Men nu har ju både Tobias och Solen börjar jobba igen så lite mer sommar ser det ut som vi fått ändå.

Jag har vare ledig idag och ute i solen och grejat. Tog med alla djuren ut för att ta kort men katterna tyckte det var för varmt och ville bara in igen.
Hoppas ja hinner ta kort på dem i kväll eller om värdet håller i sig nån gång i helgen istället =)

Fick några bilder ändå.



Dante låg ute och solade han med Tobias solglasögon ^^
Visst är han cool *hihi*




Bakom mina solglasögon....


Ja och Tobias gjorde även tappra försök att träna på att ställa Dante och få med detta på kort men... nä.. de gick inte alls idag så vi får träna vidare... Det tycks alltid bli fel i nån ände... Frambenen för långt fram eller för tätt ihop, bakbenene för långt fram eller nacken eller huvet för långt ner eller upp... Ja... vi får helt enkelt försöka få lite mer tips om hur han ska stå för vi får inte till det ^^



Ikväll ska vi till Tobias föräldrar och där ska det grillas =P
Trevlig helg på er alla!
/ickan



Mer bilder från min trädgård.

Smultron






Rönnbär




Ljung




Blåklocka




Humle


Margurit


Murgröna

17 år i staden där jag växte upp och så märker ni hur fort det går

Kategori: Musik



Små bleka armar och en randig kind
Glömmer aldrig bort min tonårssynd
Hemmafester och en stulen bil
Jag satt vid Fyrisån och dödade tid

Snurra flaskan
Jag har aldrig
Sanning eller konsekvens
Vad vill du veta om mig?
Fråga bara
Jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
Märker du hur fort det går
Och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag har slitit ut så många skor
i en stad där ingen längre bor
Hjälpte till på min brorsas restaurang
Mina vänner ville va som han

Valborgskaos på stora torget
Rackarberget '95
Vi bodde högst upp
Vad vill du veta?
Jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
Märker du hur fort det går
Och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag minns det än idag
En vattenfestival
Minns att ingen ville åka hem
Jag skulle utomlands
Jag bytte efternamn
och jag blev en av dom som aldrig kommit hem

Sen jag var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
Märker du hur fort det går
Och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag ville inte va den
Jag ville inte va den som blev kvar
Jag ville inte va den som blev kvar

Slut på semestern ^^

Kategori: Allmänt

Ja nu är det slut på semestern för dig Tobias ^^

Den här helgen försvan i ett nafs eftersom ja jobba halva lördagen också.. Men vädret har ju äntligen vare lite bättre.. När jag sluta jobbet igår så åkte vi ner på stan en sväng och gick runt. Vi köpte oss nått att äta vid grillen på torget och de va jätte gott att sitta ute i solen och äta =)

Träffade på en bekant med hennes Amstaff tik. Dante blev heltossig som vanligt och leka leka leka är allt som finns i huvet just då ^^ Han fick lov att hälsa och tiken verka glad att se Dante också. Men när Dante vill leka och blir hoppig så får det vara för det är ju synd om tiken skulle tycka Dante blir jobbig.

Idag har vi vare ute och åte middag med släcktingarna. Min farmor fyller år om några dagar så hon bjöd oss på middag på Norebyns Cafe och Resturang. Fint ligger det precis vid vattnet som man kan sitta och titta ut över medans man äter.
Sedan åkte vi alla hem till mor å far i Långed och där blev det kaffe och tårta =)
Vid verkstan i Långed har de tage bort en del skog och gjort en grusväg in en bit där något ska byggas så innan vi for hem tog vi med Dante på en kort kissrunda för att kolla hur det såg ut. Knepigt att se det så.. för mig har det ju alltid vare skog där ^^

För att aktivera Dante lite under kalaset så satt han och ja på köksmattan och lekte lite och gjorde trix.. Han kan ju en massa nu som tex, tack, sitt fint, skäms, ligg på sidan, skall, och vänta med att ta en godis som  vi lägger på nosen och annat kul ^^  Bra att han tycker sånt är så kul så han inte masar så med alla andra hela tiden..  ett nytt trick blev det också.. Nu kan han Give me five =P

/ickan