anjelICKAN.blogg.se

Philip, Sanna, Tindra och Engla =)

Kategori: Allmänt

Idag har fyra busungar vare här och hälsat på hos mig =) Heidi och Andreas barn Philip 9, Sanna 7, Tindra 5 och Engla 2. Hoppas jag fick rätt ålder på dem där ^^ ? Det är Tobias kusinbarn iaf.  Jag tog med barnen och Dante och så åkte vi ner till stan och köpte med oss glass. Alla barnen var så snälla och inte minsta beskymmer å se efter dem =) Så snälla å gulliga. Vi tog med glassen och åkte till en lekpark. Det klättrades, gungade och åktes rutschkana =)

Efter en stund kom Heidi också till lekpaken med lite fika och vi satt en pratade en stund och det var ju mysigt att fika ute där =)

Tack för lånet Heidi och Andreas! Super gulliga å snälla ungar har ni! Inga beskymmer alls att se efter dem och kul att kunna hjälpa till =)

Barnen och Dante i lekparken =)






På kvällen fick jag besök av Mamma och Mona-Lisa, mammas kusin. De kom hit till oss och drack kaffe och så fick de ljusen som de beställde när vi hade ljuspartyt =) Jätte kul att ni kom och hälsade på! Trevligt att sitta och prata en stund =) Hoppas ni hälsar på snart igen!

/ickan

Kommentarer

  • Heidi & Andreas säger:

    Barnen hade jättekul hos er! Tack ännu en gång=)

    Kram!

    2009-08-13 | 08:12:46
    Bloggadress: http://convictions.se

Kommentera inlägget här: