anjelICKAN.blogg.se

Dante har fått skor!

Kategori: Dante

Äntligen helg igen =) Jag ska visserligen jobba en stund i morgon också men det är ändå gott med helg =)
I måndags jobbade jag på kliniken i Säffle hela dagen.. Kul att få komma dit och jobba också och se hur allt funkar där =)


Dante han har fått ett jätte litet sår på en trapdyna och varenda gång vi vare ute och gått har det börjat blöda =( Är ju ingen fara när det är så litet men ändå iriterade att det blöder varena gång.. jag vill ju inte ha blodspår genom huset eller på mina vita mattor..  Idag har jag därför vare ute och köpte SKOR till Dante ^^ usch å fy va RIKTIGT töntigt det ser ut ^^ Det var väll inte heller de snyggaste hundskorna men nu behövdes de så jag fick ta det som gick att få tag på.. Dante tycker ju även att det är aldeles för kallt under fötterna när han är ute så han ser ut att halta på alla 4 tassar så jag tänkte att skorna även kunde göra nytta för det de dagar som det är så där isande kallt ute..

Så nu ikväll på kvälspromenaden så invigde han skorna och jag och Tobias fick ju se hur de passade och hur bra det funkade =)

Här inne så klev han till en början vältidigt högt med bakbenen för att försöka kliva ur skorna så taskiga som vi är så fick vi oss ju ett gott skratt åt hans gångstil och även åt hur hemskt fult det är med skor ^^ Men han gjorde inga försök att bita av sig skorna och när vi kom ut glömde han skorna helt och gick som vanligt =) Jag hade förväntat mig att det skulle ta längre tid för honom att vänja sig men det gick fint med en gång!

Vi gick förbi hos Tobias föräldrar och visade så fin Dante var så de också fick sig ett gott skratt ^^
Men Dante han såg ut att tycka det var bra med skorna och han "haltade" inte längre för att han frös.. När vi kom in var fötterna torra och fina och INGET blod från trampdynan =)

Så trots att det är grymt fult med skorna så har de gjort bra nytta och vi är nöjda =)
Vi får väll hoppas på en hel tramdyna och barmark snart ändå så vi slipper de fula skorna ^^ hahah

Dante redo att gå ut i snön med sina skor =P
Visst blev han jätte cool ^^ *not* hahaha Men de var trots utseendet bra =)



First Hotel G

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemma i Åmål igen =)
Helgen i Göteborg har vare ricktigt mysig och kanon bra!
Jätte tidigt igår lördag satte vi oss på tåget ihop med Sandra och Henrik..
Nere i Göteborg låste vi in våra väskorna i ett skåp och började julklapps shoppingen =) När lunchen närmade sig var vi alla jätte hungriga och vi letade upp ett bord och åt texmex buffe.. Efter lite med shopping blev klockan så mycket att vi kunde checka in på hotellet.. Vi har sove på First Hotel G. Det ligger ovanför stationen så det var ricktigt nära och bra att bara behöva ta en trappa upp.. Rumen var stil rent inredda.. Allt kändes fräscht och rummet hade det man behövde =)

Självklart fick det bli ännu mer shopping och när kvällen kom letade vi upp en spårvagn som tog oss till Liseberg.. Förra gången vi var på julmarknaden där hade vi åkt ner över dagen och fick då gå se marknaden i dagssljus.. då missar man ju lite alla ljus som som liseberg är klätt i nu.. Men nu var det mörkt och det var en helt annan stämning =)

Vi blev alla 4 blöta om fötterna och frusna ^^ Vi värmde oss med varmchoklad och stod vid en tänd grill ett tag.. Kikade på allt fint och gott.. Det var väldigt många fler som tänkt som oss och åkt till liseberg så det var inte helt lätt att ta sig fram överallt.. Men vi hitta lite gott och även ett par julklappar.. Innan vi drog oss mot spårvarnarna igen köpte vi även kanderat äpple.. Det är bara ett måste när man är där =)

På hotellet fick vi byta sockar innan vi kunde ge oss ut igen =P
Hade bleve ganska sent nu och vi letade upp en kinaresturang.. ricktigt mysigt och lugn var det vilket var otroligt gott.. Vi åt en trerättersmiddag med massa olika god mat och avslutade med kaffe innan vi gick tillbaka genom nordstan till hotellrummen =)

First Hotel G Passar kanon om man kommer med tåget =)


Vi sov gott och hotellfrukosten var bra =)
Vi han med lite mer shopping innan tåget gick hem till Åmål igen..

/ickan

Jul jul strålande jul!

Kategori: Allmänt

Nu är det snart 3 advent redan och julen är riktigt nära =P

Förra helgen firade vi 2 advent med kalas för Tobias här hemma i huset ihop med släckten.. Vi drack glögg och åt tårtor å hade jätte trevligt =)

Under veckan har jag mest bara jobbat.. I onsdags åkte jag med arbetskompisarna till Karlstad där vi bleve bjuda på julbord på nöjesfabriken =) Underföll gjorde starboys.. med i det gänget är bland annat Björn Starrin som tex spela Pölsa i Smala Sussi och Johan Andersson som spela Micke tretton i samma film.. man har ju även lite mer nyligen sett dem i filmen bröllopsfotografen =) Det var en värmlänsk underhållning ^^ De spela och sjöng bra och en del av humorn var rolig men ibland undra man allt vad de tramsa runt så för.. Men kvällen var jätte bra och det var jätte kul att komma ut med arbetskompisarna!

Idag efter jobbet åkte vi till Långed på kalas för min svägerska Angelica =) Vi har lekt bu leken och sedan gick vi på Hugos penga auktion ;) Han har så härliga påhitt min bror son =P

Nu ska vi ta natten här så vi orkar upp ricktigt jätte tidigt till morgonen =D Vi ska med tåget till Göteborg.. jag och älskligen ihop med Sandra och Henrik.. Vi är tillbaka på söndag igen =)


Snömonstret Dante ska va hos sin "farmor och farfar" hela helgen =P


/ickan

Mitt lilla hus

Kategori: Villan

Snöigt runt mitt lilla hus =)


Vi slipper iaf se de tre stora stubbarna på tomten =P Muren och staketet på framsidan är nästan borta i snön det också..

I Måndags var vi hos Tobias föräldrar på dopp i grytan =P
Så mycket god mat vi fick å en mysig kväll blev det..
Den här veckan har gått väldigt fort.. har mest bara jobbat =D
Dante tycker det är för kallt ute nu.. Han fryser om tassarna och trippar runt och ser ut att inte vilja ha någon tass i marken helst..

I morgon är det fredagsmys och så är den härliga helgen här igen!
/ickan