anjelICKAN.blogg.se

BF

Kategori: Gravid

Bullen är färdigbakad men vill inte lämna ugnen ännu.. Igår var det 22 November.. Vårat datum som vi siktat på så länge och den dagen kom och gick. Hoppas den lille snart vill komma =)

Det har vare bloggtorka här men jag gör ett nytt försök igen =)
Allt är bara bra med oss allihopa.. Vi har som vanligt jobbat och slitit, vare på en massa kalas, fikat med vänner, lekt med Dante och bara haft de bra.

På alla besöken hos mvc sedan sist jag skrev har allt vare bra. Mitt blodtryck har de sista veckorna gått upp lite men är ändå bra. Jag måste ge min kropp beröm som hittills klarar graviditeten så bra. Jag hadde konstant illamående från början fram till ca. vecka 12-13 då det blev bättre och bättre, jag har haft massa halsbränna, svullna fötter, klåda som började på magen när jag fick bristningar och sedan blev det till klåda på armar och ben också (förmodligen typ alergisk mot gravid hormonerna) och nu det sista svullna händer och sovande fingrar... Men det är ändå vanliga gravid symtom som många har och jag har ändå mått väldigt bra hela vägen. Flera jag känner har vare mycket sjukare under sina graviditeter och jag är väldigt tacksam att jag klarat mig från komplikationer som vare värre än de där vanliga små sakerna. Jag har klagat när jag tyckt det vare jobbigt och det är nästan så jag ångrar det när jag tänker på de 40 veckorna som nu gått och att kroppen ändå fixat detta mycket bra!

Igår vare jag på mvc igen och nu har den lille fixerat sig =) Nu ligger han bara och väntar på... ja säg de... ?? KOM UT NU !! du är ju klar ^^

Allt verkar fortfarande bara bra med mig och bebisen iaf så det är bara att fortsätta vänta och hoppas han snart känner sig redo =)

Tänkte jag skulle lagt ut nån bild på min just nu enorma sprickfärdiga mage men jag insåg just när jag la in dem på datorn att jag inte hade ett enda bildprogram så jag kan inte ändra fortmatet eller nått så det får bli en annan gång.

I vårt sovrum har vi nu knött in våran säng i ett hörn för att ge plats åt spjälsängen =P
En byrå fick flytta ut i hallen så vi fick in en byrå till bebisen och ett skötbord =)
Kul att pyssla... nu fattas det bara någon att lägga i sägen =P
Tobias har fått montera allt, stackaren som inte tycker de är kul att montera möbler ^^ Och jag som tycker det är kul fick titta på... Jag var så svullen i mina fötter just då så jag orkade inte krypa runt på golvet och inte förflyttar man sig så där jätte snabbt hit och dit eller stuttsar upp och ner från golvet lika lätt längre.

Vi har ett rum där just nu våra datorer står som ska renoveras och bli barnrum så småningom men fram till det får bebisens möbler trängas i vårt sovrum =)

För en vecka sedan slutade jag jobba. min bm tyckte jag skulle vila mer och jag kämpade ju ändå på och jobbade rätt länge.. Det har gjort mig och förmodligen bebisen också gott att vila mer. Fötterna är nästan normala igen och jag är mycket piggare och mår bättre. Kan ju va bra att samla lite kraft inför vad som komma skall kan jag tro =)
De på jobbet har vare helt underbart goa mot mig och jag har kunnat ha det ganska lätt på jobbet och gjort det jag orkat och kunnat sitta och vila mycket. De är underbara! Kändes jätte knepigt när jag gick hem sista dagen.. Konstig känsla att jag inte ska jobba på så länge..

Nu vet jag flera runt mig som precis som mig väntar på att deras bebis ska komma när som.. Blir spännande att se om man möter nån av dem på BB =P

/ickan