anjelICKAN.blogg.se

Massa löv =P

Kategori: Allmänt

Igår var jag och Dante hos min farmor i Långed. Vi hjälpte henne i trädgården och krattade löv. Hon har ju en så jätte stor ek så det blir en väldigt massa löv. Tror jag la ut en bild på en liten Dante när han var med mig förra året också och krattade löv =)



Vi hade tur med vädret för det var varmt och gott i solen när man grejade och det passade ju bra även för Dante som inte behövde frysa utan kunde vara med oss ute på gräsmattan i solen =)

Dante han stjälpte oss dock mer han han hjälpte oss med löven =P Han jagade krattan och när jag fått ihop en hög med löv gjorde Dante en djupdykning i den och spred ut löven igen ^^ Men kul tycke han det var med alla löv ^^



Pappa kom efter jobbet och hjälpte mig att få vinterdäck på bilen =) Tack pappa! Gott att vinterdäcken är på nu när det börjat bli så kallt..

Idag har vi mest tage det lugnt här hemma. Tobias har vare ledig =) gott å ha honom hemma lite. Ikväll har vi vare på kalas hos Tobias föräldrar. Såå god smörgåstårta och gott till kaffet!

/ickan

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag strax efter lunch åkte jag ner till stan för att träffa min goa svägerska Sandra och så tog vi oss en tur på stan och sedan blev det i vanlig ordning en fika och massa tjejsnack =) Alltid lika trevligt. Sedan skildes vi åt för en liten kort stund då vi båda åkte hem till våra gubbar..

Jag hämtade Dante hemma och så åkte vi iväg igen så snart Tobias kom hem. Dante fick vara hos sin "farmor" och "farfar" en stund =P Jag och Tobias hämtade Sandra och Henrik och så åkte vi och tittade på ett hus igen. Har blev några husvisningar nu. Jätte kul å se på hus.. Detta var dock det sämsta huset vi tittat på hittils och inte alls något som passade oss.. Men titta kan man ju ändå =)

Vi blev bjudna på mat hos Tobias föräldrar sedan när vi skulle hämta Dante. Jätte gott och trevligt å sitta och prata lite. Ja har så himla goa svärföräldrar!!

Hemma blev det en lung mys kväll i soffan allihopa framför en film =) Ja älskar dig Tobias <3 tack för att du finns här för mig!

/ickan

Helgen

Kategori: Allmänt

Då var det en ny vecka igen. Helgen paserade så där jätte fort igen.. I lördags var vi uppe hos Heidi och Andreas och hälsade på en sväng på eftermiddagen. Drack kaffe och satt å tjöta ett tag =) Alltid lika kul å ses!
På kvällen när vi kom hem till Åmål igen var vi bjuda hem till Tobias föräldrar för en pizza kväll =P *mums* Sandra och Henrik var också där så klart och vi passade på att gratta svärfar =)

Igår söndag hade vi en sån där ricktigt slö dag hemma bara =P väldigt gott! Jag rensade lite i ett par garderober men det var allt vettigt jag fick gjort den dagen ^^

Och som sagt så är det ju ny vecka igen nu.. Idag har jag och Dante vare i Svanskog igen hos Heidi och Andreas. Även Jessie var där och vi var ute i skogen och tränade sök =)
Snacka om att Dante hade för mycket energi idag. Han va sjövild i skogen idag ^^ Han hittade då både Jessie och Heidi i skogen och de fick nog regält med pussar av Dante som var så lycklig idag ^^


/ickan

Frieri

Kategori: Skratt

Dessvärre är det ju ingen som har friat till mig ännu.. Men många frierier hör man ju talas om och det finns ju miljoner olika sätt att göra det på ^^ Endast fantasin sätter stopp. Trillade förbi en rolig film på youtube tidigare idag som visade ett väldigt ovanligt frieri ^^




hehe.. tråkigt om hon sagt nej när han ansträngt sig så ^^ haha..
Har ni sett några roliga frierier?


Det kan ju gå så här också ^^



Tobias <3

Kategori: Gott

Tobias gjorde efterrätt till oss nu i kväll  <3
Jag vet inte riktigt hur han gjorde men bananerna var stekta tror jag med sirap och så var det smält choklad på dem och lite vaniljglass till. Han är allt duktig min Tobias <3

Nu är det fredagsmys =P

Kategori: Allmänt

Framför mig i soffan på min arm brukar det alltid ligga en katt men ikväll har Dante intage den platsen å så ligger vi å myster och ser på Idol just nu. Jag har inte följt det alls i år så det var ju kul å se vad för folk som är med nu =) Det verkar inte vara någon som är i min smak iår dock.

Igår skulle ja bara ut på en fika men blev borta hela dagen ^^
Åkte ner till stan och träffa Sandra och så gick vi till ett cafe. Vi har alltid så mycket å prata om så vi blev sittandes bra länge =)
Dante han var hos svärmor som ringde innan och ville låna honom vilket Dante så klart blev jätte glad för. Så när jag var klar på stan åkte jag tillbaka till svärmor för att hämta skrutten. Blev kvar där en stund och bara pratade. Då tittade Sandra förbi där hon också så fick ja träffa henne igen ^^ vi tre (och Dante) satt i flera timmar och bara prata =) De är så himla mysiga min svärmor och svägerskan.

Dante fick visa lite nya trix som han lärt sig =P Rulla runt har vi ju tränat på från och till men ett tag men det har inte funkat ricktigt men nu kan han det helt plötsligt ^^ Och så har han lärt sig Buga och säger jag pang och låssas skjuta honom så ramlar han ner och spelar död ^^ Det är rätt många roliga trix han kan nu har nog nämnt de flästa förut tror ja =P

Nu är helgen här. Vi har vare ute och storhandlat så nu har vi fått bort ekot i kylen =P Vi har käkat lite mat och nu sitter jag och väntar på att Tobias ska bjuda mig på dessert =P Spännande att se vad han ska ordna med ^^

undertiden som ja har skreve här har Dante förflyttat sig till sin vanliga plats som ben och fotvärmare och på min arm ligger nu Zelma istället som det brukar vara =P

/ickan

Hi-Fi

Kategori: Skratt

Hi-Fi klubben har gjort en kul reklam ^^ Har ni sett den?

Cool Stuff

Kategori: På Nätet

Stimorol

Kategori: Gott

Riktigt gott tuggumi =P

Ajax

Kategori: Tips, prylar och inredning

Idag har jag städ och tvätt dag. Maskinen är igång och jag har kommit en bra bit med städandet. Svärmor ringde och ville låna Dante så när han var ute och gick med med henne passade jag på att skura golv utan att vovvoen är med och kollar för han ska ju alltid "hjälpa till"

Eftersom jag städar så passar det väll jätte bra med ett städ tips!
Ajax har en förbackning med trasor som man kan använda på speglar och glas som är superbra! Jag använder den till speglar, små fönster, ljuslycktor och tex vitrindörrar och glashyllor som man har i en del skåp. Inga ränder eller märken efteråt och det är superlätt. Ja kan nästan säga att jag inte klara mig utan den =D


Nu ska jag göra en paus i städningen och så ska jag och Tobias laga lite mat =)
/ickan

Biologica

Kategori: Skönhet

Biologica är ett svenskt företag som säljer ekologisk naturlig och biologisk hudvård. Barnprodukter och naturkosmetika. Fina produkter som passar till dig själv eller värför inte fina presenter =)

Jag är själv väldigt förtjust i deras cerat för att nämna en sak. De finns i lite olika dofter. Apelsin, Lime och Tea-Tree och kostar endas 35:-

Deras hemsida är
www.biologica.se


/ickan

Dante tittar på tv

Kategori: Dante

Våran lilla vovve tittar verkligen på tv =P
Igår kväll satt vi alla i soffan och såg på en film. Dante också så klart =P I filmen så gömmer sig en man i skogen och när Dante ser honom smyga runt bakom träden och buskarna där reser han ragg och börjar morra och boffa på honom ^^ Till slut fick stackaren på filmen en regäl utskällning av Dante som varnade oss för den läskiga typen som han såg i skogen på tv:n ^^ Min sötnöt!



/ickan

Lanza

Kategori: Skönhet

Lanza är ett märke på hårvårdsprodukter och de har ricktigt bra produkter till håret! www.lanza.se

Jag har mina favoriter även där =P 

Healing Color Care Magic Bullet heter en spary inpackning som man har i på tort hår innan man stylar det. Jag har i det innan jag plattar mitt hår med plattången tex. Jag tycker det skyddar mitt hår och det blir mjuk och lätt att styla sedan.
http://www.lanza.se/produkter/healing-color-care/magic-bullet/

Art Elements Spary Wax är preics vad namnet avslöjar. Wax som man sprayar på håret. Lätt att använda och det blir ju bra fördelat i håret när man sparyar ut det. Inte för mycket eller för lite.
http://www.lanza.se/produkter/art-elements/spray-wax/

Art Elements Powder Up Texturizer är ett puder som man har i hårbotten för att ge mer volym. Man lyfter på en hårslinga och pudar lite i hårbotten och så maserar man ut det. Jag har jätte tungt hår så mitt är svårt att få upp på något vis det vill bara ligga platt och tungt men detta funkar! Jätte bra när man ska göra en spretigare frisyr.
http://www.lanza.se/produkter/art-elements/powder-up-texturizer/


Lanzas Magic Bullet



/ickan

Ny frisyr

Kategori: Allmänt

Hej igen!
Nu har jag vare hos min frisör. Blev jätte nöjd. Hon klipte av en hel del bak och på ena sidan men sparade längden på den andra. Det är lite kul med olika längder tycker jag och om ett par veckor ska jag sätta i mer hår för att förlänga lite till på den sidan som nu är lite längre redan =P

Så kort som håret är nu bak och på en sida har ja nog inte haft innan. Det känns jätte gott. Kommer va superenkelt att göra ordning det på morgonen nu =P

Tack Louise!!

En liten bild också... Dålig bild på mig dock men vad tycker ni?



/ickan

MYSA

Kategori: Tips, prylar och inredning

God Morgon bloggvärlden!
Det är så gott med sovmorgon =D Har än så länge inte hunnit mer än att gjort mig ordning idag. Jag ska till frissan om gågon timma och få håret klippt. Det ska bli jätte gott. Tycker det är så gott när håret är nyklippt. Lätt att göra ordning å allt.

Men på tal om sovmorgon och sova! Jag älskar mitt täcke! Det är ju supersvårt att gå upp på morgonen när täcket bara är så gott.

Jag och Tobias har ett täcke. Har vi två så är bara ett i vägen och hamnar på golvet ^^ Så ett extra brett täcke har vi. Dubbeltäcke. Det finns verkligen en djungel med täcken och även storlekar på täcken kan skilja en del.

Ett vanligt enkeltäcke är oftast 150x200 Det är måttet som de flesta som säljer täcken och påslakan sätt har samma. Sedan är det dubbeltäckena som kan skilja sig lite mer mellan olika företag beroende på tex vilket land färetaget är från. Olika "standard" storlekar i olika länder.

Mitt och Tobias täcke är 240x220 Det är storleken jag skulle vilja rekomendera. Vi har provat oss genom några olika täcken och vi hade innan detta ett täcke som var 200x220. Det är inte alla svenska företag som säljer påslakansätt i den storleken. Jag tröttna på de få påslakanen jag kunde få tag på ^^ Mycket lättare att hitta till 240 breda täcken.

Inte har vi ett dyrt täcke heller utan ett som är ricktigt billigt. Men det är så bra och vi är så nöjda med det. IKEA täcke. De är verkligen bra och har så många olika beroende på vad man vill ha för täcke. Olika varma och tjocka. Vi har ett som inte är så varmt vilket passar oss bra. Jag blir som en braskamin när jag sover säger Tobias ^^ Asså jag svettas inte utan är bara ricktigt jätte varm ^^

MYSA RÖNN heter täcket jag tycker så bra om. I vanlig storlek 150x200 kostar det endast 199:- I dubbeltäcke 240x220 kostar det 349:- Kan inte bli mycket billigare och ändå är vi så nöjda. Jag har haft betydligt mycket dyrare täcken förut men detta är verkligen bäst hittills så man bör inte enbart gå på pris utan mer på var täcket har för egenskaper. Vårat är ett duntäcke. Det föredrar jag framför syntet för de andas mycket bättre.

Kolla på alla olika täcken och gämför dem mot varanda och hitta din egen favorit. Finns många ställen som säljer täcken IKEA är som sagt vad ett ställe och jag tycker personligen de har ett bra utbud, riktigt bra priser och mycket att välja på för att hitta det som passar en själv bäst. www.ikea.se

Vad har du för ett täcke? Är du nöjd med ditt täcke?

Nog om täcken ^^ Nu ska jag gå ut med Dante lite innan jag ska iväg och klippa mig!
/icken

Söndagsmys

Kategori: Dante

Jag och Tobias vi fotsatte våran mys helg med en skogspromenad idag. Helt lagom väder och supergott att komma ut en lite längre tur i skogen!
Dante fick springa lös med oss större delen av vägen med undatag för när det kunde komma bilar. Han är så ducktig. Han går inte alls många meter bort från oss och han bara älskar att strosa runt i dikena och nosa runt. Vi höll oss till en grusväg denna gången eftersom man inte så noga vet vart det kan sitta jägare så det kändes dumt att låta Dante skutta runt genom buskar och snår hur som helst ^^ Och idag skutta han verkligen. Som en hjort fram över snår å stenar ^^ Men det var en mysig grusväg vi hittade och ingen trafik mötte vi även om det var en rätt så fin väg som kändes som den skulle va mer trafikerad.
Vi hade med en boll som vi kasta åt Dante. Han fick leta bra efter den ibland när den försvan bland all ljung och blåbär =P Va han tyckte det var kul å så stolt å nöjd han var ^^

När vi stanna till nån stans och titta på något la sig Dante och krålade och rullade runt i snåren. Han är helt galen i att rulla runt där det är tex lite högre gräs eller ljung eller liknande ställen. Sån var han redan när han var liten ^^

Här sitter Dante ute i skogen (mobilbild)



/ickan

Butler

Kategori: Dante

Ja och Tobias har egen Butler vi =P
Vi kan sitta vid varsin dator och så jobbar Dante åt oss genom att bära saker mellan oss... Små meddelande eller som idag när det är Lördagkväll så bär han godis till oss ^^ Dante är superstolt när han får jobb =P

Dante med en påse som vi lagt godis i som han nu är på väg med in till Tobias =P
(smygreklam för Body Shop också ^^)

Julmarknad och shopping i Karlstad

Kategori: Allmänt

Det har vare en ricktig myshelg =P
Igår när Tobias kom från jobbet åkte vi på julmarknad på Baldersnäs! Visst är det väldigt tidigt på året men så mysigt ändå och man får iaf lite julstämmning när man sitter i ladugården och dricket slots glögg och äter pepparkakor =P

Vi köpte glögg, julgodis, punschsenap, citronhonung och annat gott =P Det finns så mycket gott och mycke fint hantverk att titta på.. Vi var ju själklart in till Mona-Lisa, Clas-Göran och Micael och tittade på allt fint hantverk där också och så roligt å träffa dem när man är där!


Idag har vi vare i Karlstad jag, Tobias och även Dante hade vi med oss idag. Vi åkte mest upp för att titta efter saker till Dante så det var bra att ha honom med så man kunde prova lite olika saker. Vi letade och provare en massa olika dragselar och klövjeväskor men ingen som föll oss helt i smaken.. Men vi hittade en vanlig svar sele till honom och ett täcke behöver han ju ha nu när det blir vinter och det fick vi också tag på =P

Vi var inne i stan också för det var ju bara ett måste att åka till Body shop ^^ Va mycket det finns där man vill ha.. Men nu har jag fyllt på mitt sminkföråd lite igen och lite annat gott blev det.. Fick en lotion på köpet idag eftersom jag är medlem där =P Gratis är ju lite extra gott!!
Tobias och Dante fick dock stanna ute medans jag shopade nu =P Det är ju lite mer rörelse där i Karlstad än det är hemma i lilla Åmål så det var nog bara bra för honom att va med där en stund och se allt =) 

Så åkte vi till en till duraffär där vi titta på en klövjeväska till men den var inte heller helt rätt för oss så vi knallade vidare till Elgiganten och sedan tog Tobias en tur in på biltema medans jag tog en promend med Dante i hans nya sele =P


Magarna kurrade så vi stannade på Burgerking på vägen hem å det smakade det ricktigt gott med mat efter all shopping =P


Knäppte ett par snabba kort på Dante när vi kom hem =P
Här är han med nya selen!



Och Täcket som blev i svart och rött =P


Och även en bild med halsbandet som jag köpte här om dagen när jag och Dante var i Säffle =)




Man kan väll inte ana att jag och Tobias föredrar svart ^^
Gott vi fick ett bra täcke till Dante! Nu är vi redo för vintern iaf =P

Har en trött och nöjd vovve i soffan nu efter en dag i Karlstad =P Dante ligger på mina fötter och över min ben och framför mig på armen ligger Zelma så nu har vi tre mys i soffan!
/ickan

Hus

Kategori: Allmänt

Det är verkligen kalla dagar ute men det är fint och solen skiner iaf =)
Jag och min svägerska Sandra har vare på stan och fikat även denna veckan =P Favorit i repis!! Vi fick dock sitta inne denna gången. Dante han har vare hos "farmor" (svärmor) som ville låna honom lite =P 

På eftermiddagen har vi vare på husvisning igen =)
Hämtade Dante och svärföräldrarna som åkte med.. Bra med extra ögon med sig när man kollat på sådant för det är lätt att missa något =P Tack för att ni hänger med oss! Huset var fint. Där skulle vi kunna trivas helt klart =P

/ickan

Hundar

Kategori: Allmänt

Det har redan gått en hel vecka sedan jag skrev något.. Jag och Sandra var ute och fikade en eftermiddag och satt å tjöta länge.. Så himla trevligt bara! Tänk att ja har en så jätte go svägerska! Dante var med dock ^^ Och just den dagen hade han regäla proppar i öronen och gnälde och drog i kopplet och var inte ett dugg kul att ha med sig på stan ^^ Han har sina dagar även om de kommer allt mer sällan =P

I söndags var vi i Svanskog hos Heidi och Andreas en sväng på eftermiddagen =) Sophia och Roger var också där och de hade två vänner med sig också.. Varja och Skillet var också med. Roligt att träffa dem också. Vi fick se alla Heidi och Andreas nya hundar som de ska ha i nya företaget. Det var många för mig raser som jag inte känner till så bra.. Man kände sig ju tex inte så stor tuff när man fick se deras tre ovtjarkor =P Men de är imponerande!

Vi drack kaffe och satt och pratade och kvällen och mörkret kom helt plötsligt väldigt fort.. Uch nu är det verkligen höst.. Och kallt är det..
Vovvarna var ute i omgånger på gräsmattan och Dante blev jätte glad när han fick komma ut och leka en stund ^^

Idag har jag haft fullt upp hela dagen =P
Jag har vare ute och gått med Wilma idag. Så himla glad och leken liten vovve ^^ Vi gick en sväng och så lekte vi lite när vi kom tillbaka.. Vad glad hon blir och hon pratar med en och ska gosa och pussas.. Hon har en trasa som hon tyckte va jätte kul å dra i =P Hon tog i bra för att vara så liten ^^ Morrade, drog och var heltossig.. supersöt verkligen =P

Wilma på promenad.. Det var helt omöjligt att få en bra bild på lilltjejen idag för hon hade så kul ute och jagade alla löv som blåste runt och hade inte alls tid att sitta stilla =P Men här är hon iaf..


Eftersom det bara var en kort promenad med Wilma så var Dante med mig dit.. Han fick vänta i bilen och när jag lämnat Wilma igen så åkte jag och Dante vidare till åbk och tränade lite =)
Vi körde genom de flesta momenten i ettan och allt gick jätte bra.. Lite långsamt läggande om man ska klaga på något men alla missar från tävlingen var borta nu och han genomförde allt jätte bra igen.. Vi träna även på några moment från tråan som jag vet att han redan kan ändå och så härjade vi runt på agilityplan en stund också för att göra av med lite mer energi och han tycker bara det är så kul. Jag ställer inte några krav utan bara för att det ska va lite kul å utmanande =)

Dante ute på åbk idag
 

På eftermiddagen åkte jag och Dante upp till Säffle en sväng.. Handlade på konsum och så åkte vi till djuraffären.. Jag fick inte tag på så mycket dessvärre.. att det ska va så svårt att hitta det man vill ha till hunden ^^ Men Dante fick ett nytt halsband så vi hitta ju något iaf =)

Vi hämtade upp en vrålhungrig Tobias på jobbet och sedan åkte vi hemmåt igen.. Vi stanna till på åmåls och tog med pizza hem idag =P grymt gott var de!!

När vi kom hem tittade Svärmor förbi och lånade med sig Dante en stund. Så glad han blir när han ser henne ^^

Jag tömde mobilen på lite bilder förut..
Här är Dante på hallmattan =P Snygg stil med bakbenen tycker ja =P Visst är han söt!


Zelma ligger på rygg på rumsmattan =P Där har hon börjat sova sedan vi fått Dante.. Hon vill gärna ha hans sällskap där..


Fiona.. Hon sover hela dagarna på Tobias skrivbords stol =P


Extra skoj ikväll också när vi tog av tejpen på Dantes öron och ser att de ser ut att ligga okej =P Vi fortsätter hoppas men det känns jätte bra när man ser att det finns hopp än!

/ickan

Besiktning

Kategori: Allmänt

Strax efter lunch idag packade jag och Dante in oss i bilen och åkte till Bengtsfors. Första stoppet blev på besiktningen där bilen skulle in.

Dante blev som vanligt glad och ville hälsa på alla.. När de skakade på bilen såg inte Dante att det var någon under bilen och detta tyckte han var mycket konstigt att han hörde något där under och att bilen stuttsade så där så det ville han boffa lite åt ^^ När han väl fick se att det var någon under bilen i gropen också blev han glad igen och ville hälsa på honom också.. Snacka om att vara social och tycka om alla.. ^^

Bilen fick ett blank papper =)
Det tackar vi för! Tobias och Pappas lagning av avgasröret fungerade bra med andra ord. *tummen upp*

Vi åkte vidare till ica inne i Bengtsfors för att handla lite. Dante fick lite att tugga på =P Ja älskar å skämma bort honom ^^ Så mötte jag upp mamma och pappa där. Vi åkte till nästa stopp hos pappas revisor för lite rådgivning. Tyvär fick vi inte fram några bra siffror direkt =(

Jag har iaf helt underbara föräldrar som alltid står bakom mig och stöttar mig!

Hungriga var vi sedan alla tre (eller fyra men Dante fick hålla sig till sitt ben en stund till) mamma och pappa bjöd mig på kina mat =P

Det han bli sena kvällen innan jag och Dante var hemma i Åmål igen.. så det blev nästan en hel dag i Bengtsfors.
/ickan

Tävling på åbk och 2:a pris

Kategori: Allmänt

Det var en mycket nervös ickan som åkte ut till åbk idag ^^ När jag kom ut var tävlinge igång och Heidi var ute på plan med Tweed. Dantes mamma. De tävlar i Elit =)
Tyvär tyckte inte Tweed att det var så roligt idag men jag tycker ni var jätte duktiga ändå och jag är verkligen imponerad att ni kommit så långt. Här har man fullt upp med lydnadsklass 1 lixom ^^

Tobias han tog sig sovmorgon men kom ut lite senare innan det var min och Dantes tur.. Klockan gick och när elit och trean var klara fick vi gå in en stund för att få tillbaka lite värme för usch va de blåste kallt ute.. Linda var också där och tittade och hejade på oss och vi hittade ett hörn där vi kunde stå i lä och det blev lite bättre.. Men det var ändå gott att komma in en stund. Svärmor och Svärfar kom också och hejade på oss =) Det var roligt tycker jag.

Så var det våran tur till slut. Våran hittils andra tävling. Sex hundar gick ut på plan, Dante som hund nummer två.
Vi lämnade hundarna på platsläggningen och väntan på att de två minutrarna ska gå började.. Vid ett tillfälle viftade hunden bredvid på svansen åt Dante som då sträckte lite på halsen.. NEJ tänkte ja nu reser den hunden sig och gå fram till Dante. Jag fick med en gång ögonkontakt med Dante igen som såg ut att fråga mig om han fick leka ^^ Nej, inte en min från mig så det kändes som han förstod att det inte var fritt att leka. Han låg bra och det kändes jätte bra när tiden gick ut och vi fick gå tillbaka till hundanra igen =) 10 poäng på platsliggande!!!!

Det blev en kort väntan medans hund nummer ett var ute på plan och jag försökte hålla Dante lung vid sidan om. Så var det våran tur. När vi väl kom ut på plan kändes allt mycket bättre. Ja som haft så ont i magen och vare nervös hela dagen. Nu kändes det roligare och Dante var så taggad och det höll sig hela tävligen genom! underbart att han kämpade på så bra!

Tandvisning 9 poäng
Han blir ju så grymt glad så fort han träffar folk så han stod inte helt still omedelbart när dommaren kollade tänderna ^^ men det är ju å andra sidan väldigt härligt med en så glad hund vilket även dommaren sa att han verka vara en jätte trevlig hund och väldigt glad ^^

Linförighet 6 poäng
Där drog det ner en del tyvär för han började nosa runt i backen. Det fanns en plats på planen där vi fick börja och där många hundar fick börja som antagligen lukta nått specielt.. Tävlingledaren sa också att det är nog något där och vi fick nästa gång ställa oss lite längre fram. Men ändå det gick bra förutom nosandet i backen då.

Läggande 8 poäng
Drog ner lite för att han la sig lite för långsamt.

Inkallande 7 poäng
Där började det inte bra... När jag lämnade Dante sittande så fick han för sig att han skulle lägga sig.. Har aldrig hänt förut och det kändes jätte synd att han gjorde det men inkallninge gick bra ändå.. han springer dock in i benen på mig ^^

Ställande 8,5 poäng
Och där drog det ner lite för han tog några steg efter kommandot stå.

Apportering 7 poäng
Iriterande.. här drog det ner för han tuggade ett par gånger och det gör han aldrig annars... jätte synd..

Hopp över hinder 10 poäng
Helt fel fritt. Perfect !!

Helhetsintrycket fick vi 7 poäng på!

Det räckte till IRITERANDE 159,5 poäng ^^ 2:a Pris!
0,5 poäng från första priset.. en halv ynka poäng ^^ men men.. en halv poäng är en halv poäng ^^ Hade det bara blev nått litet mer nån stans så hade vi haft ettan idag. Men vi är nöjda över det vi gjort idag ändå! Det kan gå bättre och jag vet att han kan bättre. Men det känns gott ändå! Det känns som vi gjort något rätt som ändå klarat det så bra och med en dommare som inte dömmer jätte snällt heller så poängen var vi välförtjänta av. Dante är ju dessutom bara lite drygt 15 månades så vi har ju massa tid på oss att träna och klara våran 1:a pris

Vi kom dessutom trea i ettan och fick en liten pokal som pris =)




tack alla som önskat oss lycka till, som hölle tummar och tassar för oss och som peppat och hejat på oss!
Här kommer en bild på mig och Dante när vi poserar med den lilla pokalen vi van idag =)
Älskar min Dante! Han är såå underbar!



/ickan

Wake Up

Kategori: Allmänt

Wake up solen !!!!! Det ska inte regna idag utan det ska vara sol !!!
/ickan

Nervös

Kategori: Allmänt

Nu är jag jobbigt nervös inför tävlingen i morgon =S Det är ju så himla kul å träna varför amnäler man sig till en tävling när man inte mår bra utan är jätte nervös inför den ^^ usch tänk om någon hund reser sig på platsen och går fram till Dante denna gången också... vill bara inte... Ja hoppas verkligen att alla som är med känner sig säkra på att deras hundar ligger...
Nej usch va nervös jag är nu... =S

I eftermiddag har vi vare på kals i Tösse hos Tobias kusin som heter precis som mig Angelica.. Det var trevligt och kul att träffa lite släcktingar till Tobias.. De är ju tok många men nu har jag kanske lite mer koll på vilka som är vilka av de som var på detta kalast iaf =P Det var nog värre med alla Tobias kusin barn.. ungar överallt ^^ Inte lätt att para ihop rätt barn med rätt kusin och det syns verkligen väl på många av dem att de är släcktingar.. Men va kul barna måste ha när det finna så många å leka med på kalasen =P

När vi kom hem fick vi besök av Tobias kompis Nicklas.. så nu sitter Tobias och Nicklas här och spelar nått knasig spel på ps... själv sitter ja i soffan och myser med Dante och mest bara känner mig super jätte mega nervös inför platsen i morgon... Det är egenlinge bara de andra hundarna som oroar mig... resten blir som de blir... men usch ja vill verkligen inte att de andra hundarna stör Dante på platsen..

Nej nu ska ja kolla va killarna håller på med här och så ska ja bara krama på Dante hela kvällen å så ska vi drömma om en lätt platsläggning där inga hundar reser sig och för övrigt bra poäng =P
/ickan

Dante

Kategori: Allmänt

Nu är helgen här och jag och Dante ska tävla den här helgen ^^ Spännande.. Igår var vi på åbk och tränade ihop med Heidi. Dante gjorde mig nervös genom att inte lägga sig på första kommandot så med min otur så är väll det något som kan komma att hända på tävlingen också =S Men vi får göra så gott vi kan... Nervositeten inför tävlingen har då kommit nu och jag har nog börjat förstå att jag ska ut på plan nu snart.. Det är ju bara andra gången vi är med på en tävling så jag får väll se det som bra träning för oss även om det inte kommer gå bra.. Han är ung så vi har ju tid på oss =)

Annars kändes han bra igår.. Han kan momenten och jag känner att jag kan lita på honom.. =) Även om han inte är perfect så borde det ju iaf kunna gå bättre än förra gången ^^

Det har börjat bli kallt ute... man får skrapa rutorna på bilen på morgonen.. blää... Kom igår att tänka på att Dante han var ju liten förra vintern så han behöver nog ha ett nytt täcke för det kan nog ha bleve för litet nu när han är så pass stor.. Så jag satt och letade på nätet... Hittade en sida där en visare hur hon sytt om vanliga tröjor till sina hundar och det såg lite kul ut så Dante fick igår prova en av mina gamla tröjor.. Den var dessvärre för kort även den så det gick inte ^^ Det blir ju inte det samma som ett täcke så det hade han ju ändå behövt ett men det skulle va kul å prova att sy om en tröja ändå.. =P

Provdockan Dante tyckte tröjan han fick på sig va jätte kul iaf ^^ Han hade inget emot att knalla runt i den och såg nästan förvånad ut när han inte fick ha den på sig längre ^^ Såg ut som han tyckte att han själv va fin och såg stolt ut över tröjan.. hehe.. Så han fick sitta model och jag knäppte ett par kort på honom bara för att han är så söt ^^


Men även modeller kan ju bli trötta ^^




Snart kommer mor och far till stan... pappa ska kika lite på min bil eftersom den låter som en traktor ^^
Det är besiktning till vecka som gäller och då är det inte så poppulärt med trasiga bilar har ja förstått..

I eftermiddag ska ja och Tobias på kalas till en av Tobias kusiner. Roligt att träffa några av Tobias MÅNGA släcktingar.. inte lilla släckten han har inte  ^^

Ha en fortsatt trevlig helg allihopa och håll tummarna för mig och Dante när vi ska tävla =P
/ickan