anjelICKAN.blogg.se

Dålig på att uppdatera

Kategori: Allmänt

Nu har jag inte skreve på att tag igen.. Vi har mest bara jobbat de senaste veckorna och helgerna har vare rätt lugna.. Vare ute och fikat med Svärmor Carina och Svägerskan Sandra en dag.. Ricktigt gott hade vi de i solen! Så klart även vare hemma hos Sandra ett par gånger så man får gosa lite med gullungen Annie ^^ Va fort allt går å hon växer å är bara så söt!
Har även bleve fika ett par gånger med Mickan i veckan här =) Vi har setts aldeles för sällan.

Förra helgen var vi i Långed en eftermiddag och åt mat hos mamma och pappa =)
Åkte förbi hos farmor som hade plockat en massa bär till oss.. Jordgubbar till mig va jätte bra så får jag i mig massa järn.. Och så fick vi en massa röda vinbär som ja och Tobias satt i flera timmar och rensade och sedan la i frysen så nu kan vi baka och annat med vinbär hela vintern tror jag =P

Har fortsatt pyssla i vardagsrummet.. Fått tillbaka några möbler på plats och alla lister är klara... Har lite mer målning kvar i öppningen till rummet och så lite småpill med att måla spikhuven men nu snart ska de nya bokhyllorna på plats och alla andra möbler =)

Mamma och Pappa var här i Åmål i torsdags =)
De hängde med mig till mvc och fick lyssna på bebisen <3  Roligt för dem att få höra barnbarnet ^^
ca. 148 var hjärtljuden på denna gågen så de va lite lugnare men det var en sovande bebis tror jag som vi fick lyssna på denna gången.. kunde inte känna några aktivitet i magen just då.. Annars är det full fart där inne när den är vaken ^^ Sparkar så hela magen hoppar...
Tobias har försökt lyssna efter hjärtljuden på magen men allt han fick var sparkar i huvet ^^
Bebisen och jag verkar annars bara må bra på alla prover och måttet på magen följer sin kurva fint. Nu är det bara tre månader kvar =P Efter mvc var vi ute och fikade och kolla i lite butiker =)

Vi har vare i Billingen en dag och åte pizza ihop med Tobias familj och släckt =)
Det var riktigt gott väder ute så Dante kunde få sitta med oss och han satt så fint på bänken han också och åt pizza kanter ^^
Efter pizza kalaset åkte vi allihopa vidare till Tobias mormor och morfar i Bengtsfors på kaffe =)

Va jag längtar efter min bebis nu <3
Snart 27 fulla veckor har gått. 13 veckor kvar.. Har börjat tvätta alla bebiskläderna så de ska va klara.. Kan inte fatta att den kommer vara så liten ^^ Förutom att magen börjar bli lite ivägen ibland mår jag väldigt bra nu.. Fötterna som vare svullna elefantfötter och vare ömma i sommarvärmen är nu tillbaka till sina normala storlekar och halsbrännan (som inte alls var av denna värld) är inte så illa längre som den vare.. Jag får inte i mig så mycket mat på en gång för det känns som det är fullt i magen ändå ^^ Får äta mindre och oftare.. Magen tar i diskbänken och ja känner mig inte längre riktigt lika smidig när jag ska ur sängen eller en djup soffa.. och om jag sitter på en stol och tappar en penna på golvet är det inte bara att börja sig ner och ta upp den längre för så kan jag inte längre vika ihop magen ^^ Men magen ska ju va ivägen och de få krämporna jag känt för att jag är gravid ska jag ju inte klaga på för allt har ju hittils gått väldigt bra =) Jag mår riktigt bra nu och bara hoppas att jag får fortsätta må så här resten av tiden också =)
I morgon ska vi på första träffen med föräldragruppen.. Ska bli kul träffa andra här i Åmål som ska ha barn typ samtidigt =)

/ickan

Dante drömmer om farmor

Kategori: Dante

80 årskalas

Kategori: Allmänt

Helgen är redan över.. dax att leta upp kudden så man orkar upp till jobbet igen.

I fredags var vi hos Sandra, Henrik och lilla Annie och grillade och hade en jätte mysig kväll ihop =)
Idag har vi vare i Långed hos mor och far för där var det 80 årskalas för farmor =) Och igår greja vi bara här hemma.. Har börjar röja undan och kunnat städa i vardagsrummet äntligen (bara några lister till som ska upp.. saknade några bitar till dörrfodret) Nu kan jag snart börja möblera rummet igen =P

Natti natt
/ickan

Bra med vakthund ;)

Kategori: Dante

Det var ett väldans liv i ett grannhus där någon hade bjudit in till en allt för stor fest som började spåra ur och hela deras huset och trädgården och så småningom även gatan här blev full i fulla ungdommar.. Brukar va lugnt här så vi och flera grannar började reagera på vad som pågick.. Musiken var verkligen i bott och hördes högt här inne hos oss och mycket skrik och gap var det... När de till slut fått tillräkligt med tillsägelse bestämde de sig för att lämna festen.. de första gängen att gå från festen var dock väldigt fulla och stökiga så vi höll lite koll i fönstrena här för att se att de inte var på våra bilar eller annat när de passerade... men när de bestämde sig för att grannarnas och våran trädgård var lämpliga platser att klättra runt i, slänga ölburkar, spy lite överallt och pissa i alla buskar och ett antal bestämde sig för att däcka i våran trädgård fick Dante se vad som pågick utanför och skällde ut dem! När de hörde Dante for de upp och ut ur trädgården med en väldig fart ^^ haha.. de såg kul ut å se vilken fart det blev på dem =P Han har ju ett grovt skall och låter ju superfarlig.. (han ville nog helst bara få hälsa på alla och trode nog alla var där för hans skull å för att hälsa på honom ^^) Det var bra han fick iväg dem innan de han hitta på något värre å dummare.. flera iriterade grannar var ute och jaga iväg de fulla ungdommarna och efter ett tag började det lugna ner sig och de sista gängen som gick därifrån var betydligt mycket lugnare och skötsammare.. Glada och härjade runt på gatan men lät iaf bli att ställa till med oreda längs vägen..

Gammal jag kände mig nu när jag inte kan låta ungdommarna härja ifred ^^ Men nån måtta på dumheterna får de nog ändå vara.. jag har också vare ute på fest och haft kul men jag har ju inte behövt gå bärsärkagång när jag lämna en plats.. och man blir ju precis som Dante lite vaktig med sitt hus och sina saker =)
/ickan

En pigg liten bebis

Kategori: Gravid

Idag är jag ledig och har vare hos barnmorskan och lyssnat på bebisen =P Allt verkar växa som det ska och hjärtat slog som de skulle... ca 150 idag =) Hon kunde känna hur bebisen låg och den låg just så som jag själv fått känslan av att den ligger.. Det är en pigg liten bebis där inne sa hon och den satte igång att sparka och vifta med armarna när hon skulle lyssna... det brusade till och hjärtljudet försvan var gång den slog förbi med armarna ^^ hehe.. Det är underbart att den sparkar och verkar vara en sån piggelin =) Min goa Svärmor var med idag och fick lyssna på sitt barnbarn =)


Igår efter jobbet blev det minifolf på örnäs ihop med några vänner.. Sandra, Henrik lilla Annie, Emma, Niclas, Tobias och jag.. Ja kom på tredje plats så det var väll inte så illa =P haha
Sedan in till stan och så åt vi mat ihop på my run =) Va en jätte mysig kväll å så kul att ses allihopa!


/ickan

Golvlister

Kategori: Villan

Snart har hela den här veckan också gått..
I helgen var jag och Tobias med svärfar upp till Karlstad.. Han hade ärenden med släpkärra dig så vi passade på att åka med och köpa golvlister och foder till vardagsrummet =) Vi hitta precis vad vi var på jakt efter.. Passade även på att åka förbi ikea när släpkärran var med och köpte bokhyllor till rummet.. Svärfar och Tobias har fått upp de mesta av listerna och de kommer bli jätte bra =)

Fiona på nya golvet vid de nya lister =P


Rummet ser minst 20 år yngre ut =P
Snart är det bara kaminen som fattas!



/ickan