anjelICKAN.blogg.se

Bra med vakthund ;)

Kategori: Dante

Det var ett väldans liv i ett grannhus där någon hade bjudit in till en allt för stor fest som började spåra ur och hela deras huset och trädgården och så småningom även gatan här blev full i fulla ungdommar.. Brukar va lugnt här så vi och flera grannar började reagera på vad som pågick.. Musiken var verkligen i bott och hördes högt här inne hos oss och mycket skrik och gap var det... När de till slut fått tillräkligt med tillsägelse bestämde de sig för att lämna festen.. de första gängen att gå från festen var dock väldigt fulla och stökiga så vi höll lite koll i fönstrena här för att se att de inte var på våra bilar eller annat när de passerade... men när de bestämde sig för att grannarnas och våran trädgård var lämpliga platser att klättra runt i, slänga ölburkar, spy lite överallt och pissa i alla buskar och ett antal bestämde sig för att däcka i våran trädgård fick Dante se vad som pågick utanför och skällde ut dem! När de hörde Dante for de upp och ut ur trädgården med en väldig fart ^^ haha.. de såg kul ut å se vilken fart det blev på dem =P Han har ju ett grovt skall och låter ju superfarlig.. (han ville nog helst bara få hälsa på alla och trode nog alla var där för hans skull å för att hälsa på honom ^^) Det var bra han fick iväg dem innan de han hitta på något värre å dummare.. flera iriterade grannar var ute och jaga iväg de fulla ungdommarna och efter ett tag började det lugna ner sig och de sista gängen som gick därifrån var betydligt mycket lugnare och skötsammare.. Glada och härjade runt på gatan men lät iaf bli att ställa till med oreda längs vägen..

Gammal jag kände mig nu när jag inte kan låta ungdommarna härja ifred ^^ Men nån måtta på dumheterna får de nog ändå vara.. jag har också vare ute på fest och haft kul men jag har ju inte behövt gå bärsärkagång när jag lämna en plats.. och man blir ju precis som Dante lite vaktig med sitt hus och sina saker =)
/ickan

Kommentarer

  • Andrea säger:

    Ha ha ha... där fick de sig! Har gjort samma här hemma (hade ett stökigt ungdomsgäng utanför tomten här i vintras), släppte ut alla tre samtidigt och jääävlar vilket liv det blev på hundarna! Genast drog sig festen in i grannhuset istället! Vilken partydödare hi hi!



    Ha det fint!

    2011-08-11 | 10:25:35
    Bloggadress: http://www.bubbasblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här: