anjelICKAN.blogg.se

Kalas, böllop och dop

Kategori: Allmänt

Det har vare kalas nästan hela helgen!
I torsdags var vi och grattulerade svärmor och på fredagen åkte vi till Långed efter jobbet och grattulerade Joel som har fyllt 15 =)

På lördagen fortfatte kalasandet i fengefors.. det var dop för lilla Annie och jag och Tobias blev hennes faddrar. Annie satt snällt i morbror Tobias armar nästan hela tiden =)
Det var inte bara dop fick vi veta när vi kom fram till Fengefors ^^ Sandra och Henrik hade i hemlighet (även om vi var många som misstänkt dem och frågat många gånger ^^) planerat in att gifta sig på samma gång som dopet.
Det var en fin vigsel och många ögon tårades av glädje och förmodligen lite förvåning när de såg att det var ett brudpar som kom in i kyrkan efter mig, Tobias och lilla Annie.

De va så fina både herr och fru Krokström och deras lilla Annie <3

/ickan

Bebisen i magen

Kategori: Gravid

ca. 148 låg hjärtljuden på idag när jag var på en koll på mvc =) Det är full fart i magen och allt verkar bara vara bra med mig och bebisen. Magen är stor och ivägen men också stor och fin <3 Två månader är det kvar nu till bebisen ska komma.. Kan inte förstår hur allt har gått så snabbt. Nu när jag mår så bra känner jag att även om jag längtar efter bebisen och magen är ivägen ibland och de få krämporna man känner som halsbränna och att man inte alltid sover så gott med den här balongen på magen, kommer jag sakna att vara gravid ^^

Förra helgen var vi i Karlstad och köpte spjälsäng och skötbord. Nu ska vi göra plats för allt till bebisen i vårt sovrum eftersom det framtida barn rummet inte är renoverat ännu.

I tisdags blev det ännu mer shopping till bebisen ^^ Vi var i trollhättan och hämtade barnvagnen som vi beställt =P Många sakar är det som man vill ha innan bebisen är här =P
Dante han var med Heidi på jobbet under dagen när vi var borta. Tusen tack för hjälpen! Det var så kul att höra att han skött sig så bra under promenaden med Heidi och Xtra.

Annars har vi bara jobbat i veckan... Efter jobbet idag blev det kalas för svärmor som fyller år =)

Nu ska vi snart ta natten så vi orkar upp till sista arbetsdagen den här veckan =)
/ickan

Kaminen

Kategori: Villan

I mitten på förre veckan kom kaminen och redan på fredag fick vi den på sin plats.. byggaren hade ordnat en jätte fin golvplåt till oss och även en fin hatt till röret uppe på skorstenen =)
Vi är supernöjda!

I måndags kom sotaren och godkände allt =) Nu kan vi elda å vilken härligt värme det blir i hela huset och bergvärmen behöver inte alls gå mycket. Detta kommer bli kanon till vintern!

Vi har lite mer jobb att göra... väggen bakom kaminen är inte klar ännu.. vi vågare inte göra den klar innan allt var godkänt ifall skivan bakom behövde tas ner igen men nu kan vi göra klart det sista också =)

 

/ickan

Tomater

Kategori: Allmänt

Fick tomatplantor av farmor i sommras =) De har tyvärr inte fått så mycket sol som de nog hade velat ha och nu när det bleve kallare började jag tro att de gröna tomaterna inte skulle hinna mogna.. men nu äntligen blev de första röda! Hittar nya röda tomater var dag nu =D
Bara älskar att ha grönsaker, bär och frukt i trädgården!


/ickan

Alla i samma lilla soffa

Kategori: Dante

Så mysigt att sätta sig i soffan på kvällen med Tobias.. en kort stund efter man krypit upp i soffan ligger även Dante, Fiona och Zelma och knör i soffan med oss ^^ Soffan är inte stor när vi blir så många men mysigt <3

När man kommer hem kommer så gott som alltid en trött Dante från övervåningen.. Man ser först ett huvut som tittar runt hörnet uppe i trappan.. Huvudet gungar så roligt fram och tillbaka ^^ Det är svansen och baken som är i farten och viftar så det gungar i hela hunden men när man bara ser huvudet ser det så kul ut <3

När Tobias kom hem idag kom det dock ingen hund från övervåningen.. När Tobias kommer ut i vardasrummet hittar han istället Dante, Fiona och Zelma mysandes i soffan alla tre ^^ Det är så gott att de alla trivs så bra ihop =)

/ickan

Längesedan

Kategori: Allmänt

Jag är dåligt på att uppdatera här...
Vi lever och mår bra och har mest bara jobbat =)

Bebisen i magen växer och på senaste besöket på mvc såg allt bara bra ut. Hjärtljuden var på 157 och måttet på magen följer sin kurva bra =)
Vi har vare med på föräldragrubben några gånger nu och det är roligt att träffa andra som ska ha barn i November precis som oss.

Vardagsrummet börjat bli ett vardagsrum igen =P
Vi har fått en del av möblerna på plats och kaminen är på väg!! Den ska komma i nästa vecka å va vi längtar efter att få tända en brasa nu ^^

mamma och pappa var i stan en eftermiddag med motorcykeln =) Vi åkte senare ner till Tössestugan och åt mat ihop.. Det var riktigt gott väder ute den dagen och man får verkligen passa på att njuta för nu är hösten här och de fina, varma dagarna börjar bli lite sällsynta...

En mysig kväll hos svärföräldrarna ihop med dem och Tobias mormor och morfar och lite gott att äta var vi på i förra veckan =)

Nu är snart helgen här igen *gott* =D
natti natt!!
/ickan