anjelICKAN.blogg.se

Hjälp Tomten!

Kategori: Skratt

Hundar hela dagen =)

Kategori: Allmänt

Filmen igår (New Moon) var ju jätte bra så klart =P Nu vill man bara se nästa med en gång!!


Idag har jag träffat vovvar hela dagen =P På förmiddagen var jag ute och gick med lilla Wilma. Alltid lika glad och hon tycker det är så kul om man leker lite med henne. Hon visade så stolt upp sitt tuggben och en liten pip leksak hon hade ^^ På promenaden hade vi dessutom sällskap av deras röda katt. Jätte söt och katten och Wilma är jätte bra kompisar och busar ihop ^^


Åkte upp till Heidi och Andreas i Svanskog en liten stund. Deras goa Xtra är just nu fostermamma till fyra portugisiska vattenhundar vars mamma inte hade nog med mjölk åt alla valpar. Så fyra av dem som började gå ner i vikt har Xtra räddat =) Helt otroligt fint hur hon kan ta till sig valparna som om de vore hennes egna och ge dem di och hon tvättar och pysslar med dem. Underbart att se och härligt att valparna växt till sig och mår så bra och kommer klara sig bra nu. Så klart blir man helt valpsjuk ^^ Underbart söta är de ju! Bara fem veckor gamla nu och de är ju fruktansvärt söta när de leker ^^ Roligt att jag fick träffa dem och man blir bara så glad över sånt här. Fint gjort !! Blir ni mer nyfikna får ni kika i Heidis blogg men varning för farligt söta bilder och filmer ^^ www.convictions.blogg.se

Fick ju så klart träffa resten av deras vovvar också =) Även de glada vakthundarna ^^
Och som om de inte hade nog med vovvar där så kom det plötsligt traskande en vilsen jakt hund in på deras tomt. Men den kom till rätt ställe för att få hjälp iaf eftersom Heidi och Andreas har så god hand med alla hundar. Den var märkt i örat så jag hoppas de fick tag på dess ägare under eftermiddagen när jag åkt ?

Hemma i Åmål gick jag ut en promenad med Wilma (och katten) igen ^^

Sedan åkte jag och Dante ut och tränade lite och busade =P Så det har vare massa vovvar hela dagen. Störst intryck gjorde nog de minsta ^^ Inte varge dag som man träffar sånna små 5 veckors valp.. och inte brukar man bli glad eller skratta när en hund tuggar på ens tumme ^^ biter en i näsan och pussar en på kinden ^^ Man bara smälter!


Dante väntar på att jag ska kasta bollen som belöning =)


/ickan

Ska på bio

Kategori: Allmänt

Har ni haft en bra helg ? Här har den vare bra och bara mysig =P I lördags var vi bjuda på middag till Tobias föräldrar. Allihopa var där! Jätte kul å träffa alla igen och vi blev bjudna på tacos och sedan kaffe och semla =P Dante uppför sig bra och vi får massa beröm för att vi har en sån redig vovve =) Då blir man lite stolt! Han ligger snällt på en matta medans vi äter och stör ingen. Han blir ju sååå glad och vill hälsa på alla men han stannar vid min sida tills jag säger att han får hälsa.. Bra så gästerna hinner komma innanför dörren innan de får en puss av en överglad vovve ^^ Alla tycker så bra om honom och det är härligt å se. Han fick visa sina nyaste trix som han lärt sig också =)

Igår ringde Sandra och frågade om jag ville med på bio (som är idag) =P Sååå klart ja vill det ^^ Vi ska nu se New Moon. Fortsättningen på Twilight. Spännande =P Svärmor ska också med så om en halvtimma kommer hon förbi och hämtar upp mig och så åker vi tre till Karlstad =)
Jag har en så himla go svärmor och svägerska å vi har alltid så kul ihop! Ses snart!

/ickan

Zelma och Dante

Kategori: Dante

Zelma och Dante myser i soffan <3

Twilight

Kategori: Allmänt

Idag har New Moon biopremiär här i Sverige. Det snackas om den här filmen och om den filmen som var före Twilight överallt. Detta är något som jag missat tottalt men tänkte att jag får väll ta reda på var detta var för nått som alla pratar så och verkar tycka så bra om ^^ Så kväll har jag nu sett den första filmen Twilight =P  Vet jag är lite efter här ^^ men bättre sent än aldrig då.

Jätte bra var den! Trode inte alls det skulle vara min smak av film men jag blev fast med en gång ^^ Nu vill jag se New Moon så jag får se fortsättningen med en gång ^^ Tur den har haft premiär nu då så jag kan se den snart =P

Twilight


/ickan

Ullared

Kategori: Allmänt

Här har jag inte uppdaterat på några dagar. Så vad jag har haft för mig tro? Jag har vare hos min mormor och så har det vare ute på mycket shopping =P

Igår Torsdag åkte jag, min svärmor och svägerskan Sandra med bussresa till Ullared =) Jätte roligt å komma ut en dag med dem. Svärmor hämtade mig redan tjugo i sex på morgon och så åkte vi till bussen. Det är ju mitt i natten men resan ner är ju några timmar så man får upp tidigt =) Efter fyra timmar i bussen var vi framme =P

Vi hade tur som slapp långa köer. Det är ju alltid mycket folk där men det var nog ändå rätt lagom så sett för man kom fram överallt och jag tror jag lärde mig köra kundvagn på kuppen. Ni vet hur alla säger att de kör som galningar där ^^ Man blir påkörd och får hoppa undan när tanterna kommer med sina vagnar =P Kan stolt säga att jag lärde mig knepet när jag var där =P hehe.. Nu hör jag till dem som KAN köra kundvagn och ta mig fram överallt *haha* Ullared är bästa stället för kundvags övningskörning ^^

Massa roligt hittade vi allihopa och med fyllda kassar såg vi sedan till att få i oss lite mat. sedan var det dax för hemresan igen. Fyra timmar i bussen igen och så var vi hemma i lilla Åmål igen.

Tobias jobbade eftermiddag och hade med sig Dante till jobbet eftersom jag var borta hela dagen. Tyvär blev han tvungen att jobba över till långt in på natten stackaren =( Så när jag kom hem så fick jag sätta mig i bilen för att hämta hem sötisen Dante. När jag och Tobias kom in på Tobias kontor så möttes vi av en glad Dante. Ja Tobias hade han ju nyligen sett men mig hade han ju inte sett på hela dagen ^^ Så han skulle så stolt visa upp sitt ben som Tobias gett honom. Märktes att han kände sig lugn och trygg där och det var ju gott att se att det går bra att ha honom med på jobbet =)

Vi gick genom fabriken igen och Dante han bar sitt eget tuggben så stolt till bilen. Han var inte beskymrad över maskiner som väsnades utan traskade med oss som vanligt. Det var ju inget sånt öronbedövande fabriksbuller men visst finns det väsen där och det är ju gott att se han inte har ont av det eller ens bryr sig =)

Stor shopping bag behövs när man är på Gekås =D


Precis som förra gången jag var i Ullared så fick jag ju inte nog av shopping utan åkte till Ikea dagen efter =D Så varför inte en favorit i repris =P
Min söta svägerska Sandra och Lisa som läser på Karlstad universitet skulle till skolan en liten stund så jag passade på att åka med till Karlstad. De släppte av mig vid Ikea och så hämtade de upp mig när de var klara igen =) Lagom för mig att hinna knalla runt där en stund. Tack för att jag fick åka med!

Resten av dagen har bara vare lugn. Gott för känner mig lite trött efter all shopping och lång dagen igår =P Men har vare så kul!

/ickan

Syoss

Kategori: Skönhet

Tummen upp för det nya shampot och balsamet som det nu görs reklam för på tv och som finns i vanliga mataffären! Det passa mitt hår jätte bra!! Stora flaskor, bra pris, och det gav lite nytt liv till håret!

www.syoss.se



Ett + också för att det är snygga svarta och vita flaskor ^^ Jätte bra för mig *hihi* ni som känner mig förstår och vet ju hur jag är när det gäller att blanda färger i olika rum ^^ haha
/ickan

Kalas lördag

Kategori: Allmänt

Hej allihopa! Har ni haft en bra helg?
Jag och Tobias har haft en riktig kalas helg och hunnit med två kalas i lördags. Första kalaset var 5 årskalas för min söta bror son Hugo =) Kan inte förstå vart åren tage vägen.. Att han redan är fem år. Han fick en massa roliga leksaker så man fick vara med och leka lite =P Vilken underbar fantasi små barn har ^^ Vi fick god mat och en supergod Hallontårta =)

Så kom kvällen och vi åkte hem till Åmål igen och direkt till nästa kalas =)
30 årskalas för Rickard =) Många glada människor och Rickard och Emma underhöll oss alla med en tävling med många olika moment som bestod av att äta kinderägg och montera vad som fanns där i, Skala potatis med diverse olika snickarverktyg, lite geografi, och många musik och film frågor =) Det var en jätte trevlig kväll !!

Och Dante hämtade vi sedan på kvällen.. han hade det jätte bra hos sin "farmor" och "farfar" =) Så bra vi har det som har dem som är lika glada i Dante som vi är och Dante tycker ju så himla mycket om dem också =)

/ickan

Ben & Jerry´s

Kategori: Gott

Alla pratar om glassen från Ben & Jerry´s. Så det fick vi ju också se till att prova då. De två vi smakat på nu ger vi tummen upp för iaf =) 



/ickan

Roligt paket

Kategori: Fiona & Zelma

Igår fick jag paket på påsten som jag var nere på stan och hämtade. Det var ett paket som lockade till mycket bus här på kvällen sedan för katterna ^^ Det stora klösträdet jag har i vardagsrummet hade bleve jätte sliten på den pelaren där de klöser mest så jag hade beställt en ny sån del och med i paketen fanns en liten present till katterna =) Jag skruvade lös trädet och la ner det och redan där var det ju roligt ^^ Fiona, Zelma och även Dante gick runt å klättra på det nu liggade trädet för allt nytt blir ju extra spännande och klösträdet är ju bara när det står på sin plats en riktig favorit för katterna här.

Presenten till katterna bestod av tre stycken jätte fula små leksaks möss. hehe.. Sånna leker inte de med var min första tanke.. De har alltid vare otroligt kräsna när det komme till leksaksmöss och bara en viss sort som skrammlar på ett specielt sätt har vare bra nog för dem att leka med ^^ Har haft hur många olika sorter som helst men inget annat har vare kul nog.. Men till min förvåning så bara älskade de dessa tygmössen ^^ Det kan ha vare nyheten som gjorde dem roliga också men de var verkligen uppskattade och de härjades vilt här i hallen med dem bra länge =P

Jag tog några bilder på buset med mössen men tyvär använde jag den sämre kameran så det blev suddiga bilder och katters ögon är inte helt lätta att få bra när det är mörkt men ändå =)

Zelma bus redo att atakera.. lyser bus i ögonen ^^






Den är min ^^


Fiona bus






Och så här trötta var Zelma och Dante i soffan igår kväll =)


/ickan

Nu är det Fredagsmys =P

Kategori: Allmänt

Va gott att helgen är här igen. Det har vare en lugn vecka och inte hänt så mycket att skriva om. Jag vare hos farmor igen en dag och krattade igen. Det blir otroligt mycket löv där... Spenderade även en hel dag i min egen trädgård med att få ner humlen och rensa rabatter så det är klart för vintern och sedan en ny vår. Nu känns det då som vintern är här så det var gott att jag fick gjort det. Min trädgård är liten men det tog ändå längre tid än tänkt. När jag var klar hade det hunnit bli mörkt och Tobias komme hem från jobbet. Älsklingen hjälpte mig att köra bort allt med skottkärran som jag rensat bort i trädgården och med humlen så blev det en regäl hög och vi fick köra flera gånger för att bli av med allt ^^

Har känt mig lite småförkyld hela veckan.. Verkar dock inte som det bryter ut riktigt.. Jag försöker skrämma bort förkylningen med Kan Jang och vitaminer som vanligt och det verkar ju funka rätt bra  =P

Idag har jag och Dante vare några ärenden nere på stan och så tog vi oss en promenad.. Usch så frusna vi blev.. Nu är det vinter. Man ser nu många snöklädda bilar.. Vi gick en sväng borta i hamnen.. Inte många båtar kvar att titta på nu längre. Bara massa änder =P

Änderna satt på rad.


Dante lyckades dock skrämma ner allihopa i vattnet ^^


Bus killen tyckte änderna var spännande =P (med öron åt alla håll tyvär men det får ni se förbi :S )


/ickan

Fredag den 13

Kategori: Allmänt

Idag är det otursdagen Fredag den 13 ^^ Har ni haft någon otur (eller tur) i dag ^^ ?
Så här står det på Wikipedia om Fredag den 13 och varför den kallas för otursdag.



Fredagen den 13, som inträffar en till tre gånger varje år, är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var även så att Jesus dog på en fredag.

En annan hypotes grundar sig på att ett betydande antal ordenmedlemmar från Tempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom.

Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhall - och sedan lurade blinde Höder att skjuta sin egen bror Balder till döds med en mistelpil.

Talet 13
Fredagen betraktades i det gamla bondesamhället som ett slags helg- och vilodag, en dag som var olämplig att börja med ett arbete på och det man gjorde fick inte vara bullersamt. Talet 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Rädslan för talet 13 går tillbaka till tiden före kristendomen; antika trolldomsböcker visar att talet användes i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter.

COD - Modern Warfare 2 =)

Kategori: Tobias

Tobias fick sitt nya spel med posten igår =P Call of Duty Modern Warfare 2. Han verkar jätte nöjd med det och spelade massor igår kväll och det gick ju riktigt bra för honom också. Han tyckte det var ett jätte bra spel som fick tummen upp av honom med en gång =) Kan ni lika lätt som mig gissa vad min älskling kommer göra när han kommer från jobbet nu om nån timma ^^

Jag är inte så förtjust i att själv spela just sånna här spel men det är kul att se på när någon annan spelar vilket jag kan tycka med rätt många spel =P Så jag sitter typ bredvid Tobias som hejjarklack =P Extra kul är det med spel som har en handling. Ju längre Tobias kommer i spelet mer av sagan får man höra och jag hejjar på honom för att han ska klara nästa boss så vi ska få veta hur det går ^^

COD - Modern Warfare 2 =)



Tobias.. Tack för kommentaren älskling! Kul att du också såg likheten med våra egna katter!! ^^


/ickan

Pappa

Kategori: Allmänt

Grattis Pappa på Farsdag !!!
Nu åker jag till mina färäldar i Långed och i kväll ska vi till Tobias föräldrar =) Farsdagsfirande hela dagen!
/ickan

Världens bästa Pappa <3

Katter ^^

Kategori: Fiona & Zelma

Har du katt? Kolla in de här filmerna ^^ känner så väl igen den där typen =P

Den första filmerna är helt klart Zelma =P
Eller hur Tobias ^^ ?




Nästa är så mycket Fiona ^^




Resten av filmarna påminner mig mycket om båda två ^^








Jag fick mitt ett gott skratt ^^ Han som gjort filmerna har verkligen lyckats fånga det där ^^
/ickan

Spår i Svanskog

Kategori: Dante

Lördag kväll! Har du fått nått lördagsgodis? =P

Vi har vare i Svanskog idag. Hos Heidi och Anderas så klart =) Linda, Emma, Sophia och Emilia vad också där. Kul att vi blev några stycken. Emilia hade ju med sig en sjukt söt valp så man blev ju lite valpsjuk där ^^ Känns som så otroligt längesedan Dante var sån liten plutt ^^ Jätte kul var det iaf att träffa allihopa både två och fyrbenta =)



Vi knallade upp (för långa jobbiga backar ^^) i skogen och la spår till hundarna. Vi har inte tränat så mycket spår med Dante så det blev ett enkelt spår med en vinkel och en leksak. Sedan knallade vi tillbaka (ner för alla jobbiga backar) hem till Heidi och Andreas och stod och pratade bra länge.

Sophia hade med en dragsele och kedjor och jag har så länge velat testa sån sele och låta Dante dra lite så vi fick prova selen och Dante fick dra lite på grusvägen där. Han gav kedjorna en blick en gång när de skrammlade till när han börja gå.. sedan gick han som om han enbart haft en vanlig sele på sig helt oberöd av att nått släpades bak honom. Det var rätt så lätta kedjor så det gjorde ju inget motstånd så men det känns bra att han inte verkade bry sig om att han hade nått bakom sig eftersom han inte drage innan =) Roligt att testa! Nu måste jag nog skaffa en sele till Dante så han kan dra lite för skoj skulle och för träning skull bara =)





Så... upp (för alla jobbiga backar.. igen) i skogen.. Denna gången var inte uppförbackarna lika jobbiga för jag hade draghjälp framför mig som hade jätte brottom ut i skogen så det gick lite snabbare och lättare uppför nu *hihi* I sånna uppförsbackar behöver inte Dante gå fint i koplet då får han dra så mycket han vill =P

Spåret gick ju så där.. Tog tid innan han fick ner nosen i backen för han var nog helt inne på att nu skulle vi köra sök så han vädrade och var mest nyfiken på allt annat och de andra vovvarna =P Men så kom nosen ner i backen lite och vi gick frammåt. Vinkeln tog han jätte bra och efter det var nosen lite mer i backen och han hittade leksaken =D

Dante har hittat leksaken i spåret =)


Dante i skogen.. tittar nyfiket ner för bergskullen där Dynamit och Dundra sitter ^^ Han skulle bra gärna vilja springa dit å se om nån vill leka lite =P


Sedan blev det en fika hemma hos Heidi och Andreas. Gott att komma in en sväng och kul å sitta och prata med alla en stund =) Lika trevligt varge gång vi är uppe hos dem!

/ickan

Mysdag med mina killar

Kategori: Allmänt

Ja eftersom vi inte han med att direkt mysa igår när det var våran dag så passade vi på idag istället när Tobias var ledig =P

Vi älskar att sova på förmiddagarna och vara uppe sent på kvällen så det blev ju självklart en jätte go sovmorgon här ^^ *skräll* eller hur *hihi* Tur vi är väldigt lika ^^

Men när vi väl kom upp så gjorde vi oss iordning och så åkte jag, Tobias och även Dante fick åka med till Karlstad en sväng =)

Vi shopa lite snabbt på Rusta och Ikea och så åt vi mat. Och Dante han fick komma ut och gå lite och se Karlstad igen =P Vi hittade iaf äntligen nya mattor. Dantes tuggben har förstört en matta för oss i rummet så nu fick det bli en ny matta dit (och Dante får i fortsättningen äta sina tuggben på en filt ^^) Och så en till hallen för det var en för lite där. Och massa annat smått på ikea också så klart =P En annan bra grej vi hitta var fjärrströmbrytare. Jätte bra. Man sätter tex en lampa i en dosa som man sedan sätter i uttaget som vanligt och så kan man tända och släcka lampan med en fjärrkontroll. Vi har nämligen några lampor som vi har svårt att komma åt att tända. Tex en bakom soffan så man får klättra väldig för å tända den, en högt upp som belyser en bokhylla så man får ha nått långt skaft för å komma åt å tända den om man inte orkar hämta en stol å stå på ^^ Och en där man måste dra i och ut kontakten och det utaget är bakom en stor grej. Så nu kan vi istället tända de tre lamporna med en fjärrkontroll och slipper klättra runt =P Jätte smart! Jätte nöjda!

Resten av kvällen har bara vare lugn här hemma. Lagt de nya mattorna på plats och plockat ordning på allt bra man köpt =)

/ickan

Min och Tobias dag

Kategori: Tips, prylar och inredning

Igår var det min och Tobias dag <3 Tyvär han vi inte med att göra så mycket ihop eftersom Tobias jobba eftermiddag så var han inte hemma fören efter halv tolv på natten =( Men jag passade iaf på att baka en banan kaka till älsklingen för det vet jag att han tycker mycket om =) Den blev jätte lyckad och jätte god !! Och finns det nått som är så gott som att ta en bit när den är helt nybakad och fortfarande varm med ett glas kall mjök =P Tobias tyckte också den var god vilket var tur eftersom det var honom jag bakade den till ^^

Banankaka.. Just tage den ut ungen där.. Visst blev den fin =)


Receptet på banankaka!

Ingredienser:

3 ägg
2 dl stösocker
2 tsk vanilsocker
2 tsk bakpulver
1 tsk kanel
1 krm salt
4 väl mogna bananer
1 dl flytande margarin
5 dl vetemjöl
1 dl mjölk

Gör så här!
Vispa ägg och socker ljust och pösigt. Elvisp funkar bäst och den kan man använda för hela receptet.
Tillsätt vaniljsocker, bakpulver, kanel och salt och rör till en jämn smet.
Skala och mosa bananerna ordentligt med en gaffel. Tillsätt bananmos, flytande margarin, vetemjöl och mjölk och rör allt till en jämn smet.
Häll smeten i en smord och bröad form.
Grädda mitt i ugnen i 175 grader i 45 minuter.
Låt kakan svalna några minuter. Stjälp sedan upp den och lägg formen över och låt svalna till rumstemperatur.

Kan serveras med vispad grädde eller glass = *supergott*

Cerat

Kategori: Skönhet

Skrev om Boilogica i ett annat inlägg =P Nu har jag alla ceraten. De är jätte goa å nu när det är så kallt klarar jag mig inte utan ett cerat så jätte bra nu har jag laddat upp =P


Tack mamma för att du köpte med sånna åt mig!
/ickan

The Body Shop

Kategori: Skönhet

Body Shop har massa bra krämer och lotioner och annat gott. Den här ansiktskrämen har bleve min favorit =P
Den är verkligen jätte go! (i ansiktet.. inte att äta då)



www.thebodyshop.se

/ickan

Lite snö ^^

Kategori: Allmänt

Ja lite snö har lagt sig iaf.. Dante tycker redan att det är kul =P Han försöker äta upp all snö han ser ute ^^

Vitprickig gräsmatta =P (Jag är verkligen bra på att ta vettiga kort ^^)


/ickan

Första snön

Kategori: Allmänt

Nu snöar det här! Jag och Dante var nyss ute en sväng och vi var vitprickiga när vi kom in =P Det kommer nog knappast bli nått av det men snö är det =P Svårt att fånga snön på bild men jag tog några kort ändå när vi var ute ^^

Dante ute i buskarna och man ser ju att det är snö i luften =P 
(det är inte dam på linsen ^^ ) 


Snö på marken =P Supersnygga bilder ja tog va =P


/ickan

Långt hår

Kategori: Allmänt

Det är bra många år sedan mitt hår var riktigt långt nu. Det har bleve kortare och kortare för varge gång jag vare hos frissan. Men idag blev det konsigt nog längre när jag var där =P Iaf på en sida ^^ På andra sidan är det fortfarande kort =P Kul att ändra lite... Tack Louise igen!



/ickan

Regnet det bara öser ner =(

Kategori: Allmänt

Finns ju inget dåligt väder heter det... Men att vara ute och greja i trädgården i regnet är inte kul oavsett kläder och där skulle jag behöva få lite gjort.. Men får hoppas på lite bättre snart innan det hinner blir allt för mycket vinter. Lite sega har vi vare men för några dagar sedan insåg vi att sommaren nog var över och vi inte behövde ha utemöblerna ute mer iår.. så vi hjälpets åt att få bort dem. Tvättade av dem och Tobias bar in dem. Saknar readan sommaren.. Men ser ändå fram emot en vinter på något vis.. Dante kommer tycker snön är så kul tror ja som han härjade förra vintern ^^

Helgen ja den försvan fort som vanligt. Vi var bjuda hem till Sandra och Henrik på lördagkväll och de hade gjort hembakad pizza. Supergott!! Va jätte trevligt!

Annars har det inte hänt så jätte mycket. Mest vare pyssel här hemma. Tobias hade namnsdag igår så då grejade jag hela dagen medans han jobbade inne i det rummet där hans dator står. Så när Tobias kom hem på kvällen.. Han jobba eftermiddag.. så kom han hem till en nystäda skrivbord (och rum som jag storstädade och vände på allt ^^) med godis och en blomma och så hade jag tänt lite ljus. *mysigt* värre =P


Idag har jag vare ute och gått med lilla Wilma en sväng i regnet. Hon är bra söt ^^

Annars är allt bara som vanligt med oss allihopa.. Ja ska se om jag kan få upp min älskling ut sägen nu så vi kan äta lite ihop innan han ska åka och jobba igen. Själv ska jag roa mig med städning idag också. Blir aldrig klar tror ja =S

/ickan