anjelICKAN.blogg.se

Halv 8 hos Sandra och Henrik

Kategori: Allmänt

I lördags var vi bjudna hem till Sandra och Henrik. Vi är 4 par som ska göra vår egen halv 8 hos mig tävling. Halv 8 hos mig är ett tv program där 4 personer som inte känner varandra får bjuda hem varandra på en tre rätters middag som sedan gästerna får betygsätta.

Vi kör då parvis istället för en och en. Och första paret att bjuda på middag var Sandra och Henrik =) De bjöd på räksoppa till förrätt.. Helt klart den godaste räksoppan jag åte! Och sedan la de ribban för tävlingen högt genom att göra tjälknöl till huvudrätten. De har då verkligen tillbringar många timmar i köket och allt var verkligen supergott !! Nu har jag inte rätt namn på maträtterna tyvärr men till detta fick vi mos som på något sätt var inbakat och vödvinssås och jag tror det var soltorkade tomater och allt hade de gjort själva... inget färdigköpt inte. Till efterrätt sedan fick vi en honung och kaffe pannacotta (tror jag det var) som också var super god.

Hur ska vi andra tre par nu kunna slå denna kanon middagen tro ^^ ???

Självklart betygsatte vi också Sandra och Henriks middags bjudning och la rösterna i ett kuvert som sedan klistrades igen och ska öppnas först på sista middagen för att då räkna ihop vem som har fått högst betyg på sin middag =P

/ickan

Helg =D

Kategori: Allmänt

Vi har internet och vill inte ha någon telefonkatalog..


Igår hade jag och Tobias en hel dag i Uddevalla =) Jag spenderade först halva dagen med att svara på mängder med frågor, rita ett träd och skruva ihop massa skruvar, nuttrar och plattor vilket var anledningen till att vi var i just Uddevalla..
När jag äntligen vad klar åkte jag och Tobias ut i lite affärer.. Jag ville ju så klart till Body shop inne i stan så den butiken fick vi leta upp först =P
Sedan åkte vi vidare ut till torp där vi kolla runt i lite mer butiker och till sista åt lite mat =)
Var mysigt att komma ut bara jag och Tobias en dag <3

Jätte TACK goa Sandra för att du passade Dante åt oss!

Idag har jag och Tobias vare ute och åkt igen.
Vi har vare i Långed där vi hämtade min mormor och min farmor och så åkte vi fyra till det nya cafet i Långed =) Det var fint, trevligt och gott kaffe =) Sedan passade vi på att handla lite på konsum och även mormor och farmor kunde passa på att handla.

Idag var svärfar snäll och passade Dante åt oss =) Tack! Dante han har haft superkul hela helgen han och vare ute och busat i snön med Sandra och idag svärfar. Han verkar jätte nöjd här hemma =)

Jag och Dante mötte en katt ute förut.. okopplad var han men han lyssnade direkt på mig och förstod att katten var nej ^^ Även om han är van vid våra katter kan ju en främmande katt utomhus bli mer spännande om inte annat så vet jag att han vill hälsa på dem precis som alla människor och andra hundar vi också kan möta ute. Men två meter från katten ute på tomten upptäcker Dante den och stannar upp. Men lyssnade på mig direkt och gick då förbi katten bara. Kallade tillbaka honom och han passerade katten en gång till men raka vägen till mig förbi den =D *nöjd* Tänk om han alltid var så bra på att lyssna ^^ Annars satt jag och sa till Tobias här om dagen att nu har Dante vare så där hopplös ett par dagar med knäck i öronen igen som vi så väl vet kommer och går lite i den här åldern men nu lyssna han perfekt !! Min super ducktiga lilla hund <3

/ickan