anjelICKAN.blogg.se

8 månader

Kategori: Allmänt

Nu är de vardag här igen =( Känns jätte tråkigt att Tobias har börjat jobba igen.. han har vare hemma med mig och Elvin hela sommaren känns det som och det har vare så gott att vara tillsammans hela familjen hela dagarna..
 
I tisdags så var vi hos Tobias mamma och pappa på middag..
Sandra med familj och Rigmor och Roland var också där =)
 
Farmor och mormor på samma gång =D
 
Lilla Annie knallar och går och lille Elvin kryper på i full fart <3
 
I onsdags hade jag och Elvin en hel dag i Långed =)
Vi hämtade upp mamma i Långed och åkte till Billingen för att hälsa på mormor.. hon spela bingo så vi satt med henne där en stund innan hon visa oss sin lägenhet. Det var jätte fint och jag tror hon kommer trivas jätte bra där. Verkligen jätte gott att se. Elvin var så snäll och när vi kom in till mormors lägenhet var det full fart på golvet där =) Det var många som kom och hälsa på mormor just precis när vi var där ^^ Det var lite lustigt att vi var så många som tänkt precis samma en helt vanlig onsdag och på samma tid på dagen hehe..
 
Mamma bjöd på mat hemma och pappa hade hämtat farmor så vi fick träffa henne också =)
Passade på att handla lite mat och annat till Elvin innan vi åkte hem på kvällen..
 
 
I torsdags var det dax för BVC igen.. Elvin hade växt bra på längeden och är nu 70 cm och fortsätter följa sin kurva strax under den "normala" kurvan och även huvudomfånget hänger med på samma där..
Vikten däremot dalade kurvan ut lite på nu och det beror troligen på att han börjat krypa och förbränner mycket mer.. Han är ju ändå bra i vikt och helt lagom i hullet det ser man ju på honom så det var ingen fara =) och det säger sig ju själv när han äter precis samma mängd mat nu som för en dryg månad sedan när han började krypa så klart han förbränner mycket mer nu.. Han är VERKLIGEN inte stilla en sekund när han är vaken... han kryper och klättrar på oss och på saker och stuttsar och vill att man ska hålla honom i händerna så han får gå/springa på golvet... De går verkligen undan..
 
Eva på bvc gjorde några test.. hon såg så han kunde sitta själv och det är inga problem alls.. hon kollade på ögonen när hon sträckte fram en röd pinne till Elvin och han tog den gladeligen med en gång och började äta på den =P Det var en jätte bra leksak tyckte han... medans han tuggade på pinnen testa hon hörseln med bjälror och han vänder sig direkt efter ljuden och slog även med den röda pinnen på bjälrorna ^^ det var spännande dag på bvc tyckte han och hade hur kul som helst.. ett annat test var hur han såg en snurrande cirkel som inte hade någon färg och han grabba tag i den lika snabbt och börja äta på den också =) Var roligt att se att han klara alla testen klockrent och det är alltid väldigt gott att se att han utvecklas precis som han ska =)
 
 
I går lördag kom mamma och pappa hit till Åmål mitt på dagen... pappa drog el åt oss ut till vedboden och satte upp lampor åt oss =D Blev jätte fint.. nu hittar vi ut till veden även mitt i kolsvarta vinternatten.
 
Medans pappa och Tobias greja där ute åkte jag, Elvin och mamma ut i några affärer.. vi köpte glödlampor till boden och backar som jag nu lagt alla Elvins leksaker i =)
 
På kvällen tog vi med mamma och pappa hem till Tobias föräldrar för att äta pizza ihop och vi hade en jätte trevlig kväll där =) Det blev nästan som ett kalas för Elvin som blev 8 månader igår <3
 
Vedboden är nu klar =) Nästa sommar ska jag sätta krukor med blommor utanför =)
 
 
Idag har ja och Tobias turats om att klippa gräset på varsin sida av huset.. passat på att mysa i soffan och ta det lite lugnt också.. på kvällen fick vi lite ny energi till att sätta upp barngrindar =) Så nu kan inte Elvin trilla ner för någon trappa eller klättra upp =)
 
 
I morgon ska jag ta en tur till jobbet medans Elvin ska vara med farmor en stund =)
natti natt =)
/ickan