anjelICKAN.blogg.se

tjolahopp !!

Kategori: Allmänt

hehe.. det blir inte dagliga inlägg så ofta just nu tyvär ^^ Men ändå något i veckan! Förra veckan var det fullt upp med massa skojigheter.. 
 
Var på möte på af.. men det fick jag inte ut nått av =S Bättre å ta en annan väg än genom af i Åmål iaf tror ja ^^ Men jag tror jag löser allt ändå =P
 
Mins inte vilken dag ricktigt (onsdag kanske?) var jag på brukshundsklubben och tränade med Dante.. Heidi och Andreas var också där. Körde genom alla momenten och det känns fortfarande bra inför tävlingen som börjar bli väldigt nära nu ^^ Men läskligt är det.. vill ju så gärna att det ska gå bra.. Men vi får se det som en träning och det får bli som det blir.. Jag vågar inte hoppas med tanke på hur lätt allt kunde gå så fel förra gången.. Men Dante är några månader äldre nu och han lyder och lyssnar helt klart bättre nu än då så jag hoppas iaf lättare kunna rätta till om det går fel.. Vi försöker iaf =) Håll era tummar !!
 
Svärmor hade ljusparty i torsdags.. Min mor kom också till stan då och vi tyckte det var kul att se den nya katalogen och vi hittade väll lite fint att beställa som vanligt =) Jag fick dra några namn som fick presenter för att de handlat innan ljuspartyt tog slut och jag lyckades ricktigt bra med det och drog både min mor och min svärmors namn så de fick presenter =P (Ja hoppas inte de andra trode nog jag kunde se vilka namn jag drog för det blev ju lite roligt ^^)
 
I fredags var jag och Sandra på stan och kikade runt i affärerna.. Mycke fint finns de.. Vi lyckades bra med inköp av present även denna gången tycker jag =)
 
I lördags var vi ute och bowlade med vännerna.. Sandra, Henrik, Jossan och Niklas.. Jag och Tobias var så klart olagbara den här gången också =P Emma kom även ut lite senare när hon var tillabak i Åmål.. Rickard var den endra vi saknade i lördasg men han var och sprang lidingöloppet.. Ducktig värre.. Tänk om man orkade nått sånt.. (mycket nöjd att jag simat vansbrosimmet iaf =D ) Vi fortsatte sedan kvällen hemma hos Jossan. Vi passade på att gratulera henne med presenter för i morgon är det hennes födelsedag =) Hon bjöd oss alla på tacopaj *supergott* Massa prat och skratt blev det under kvällen =P
 
Så var veckan nästan slut.. igår söndag var vi en sväng till Långed och hälsade på hos mor och far.. De har köpt så fin ny soffa så det var inte bara vi som var nyfikna utan även brosan med hela familjen var där och kikade på den.. Jag passade på att få lite hjälp av pappa att fylla i lite blanketter och det var inte lilla häftet så jag, pappa och även Tobias fick kämpa ett tag innan vi kände oss klara med det.. Tack för hjälpen pappa och Tobias =)

Nu är det ny vecka igen.. Jag ska om en timma ge min iväg ner till Mellerud på ett möte på nyföretagarcentrumet där =P Mycket spännande att höra vad de har att säga om allt.. ^^

Ha en fortsatt bra vecka allihopa!
/ickan

ja älskar dig Tobias <3

syskon, kalas, Wilma och mycket mer..

Kategori: Allmänt

Ja här är det ständigt fullt upp och jag har inte uppdaterat på länge så här kommer ett lite längre inlägg om helgen bland annat =P

I Fredags var det kalas i Dingelvik för Svärmor och Ulf (Tobias mosters gubbe) Sandra och Henrik plockade vi upp innan vi åkte mot Dingelvik. Vi stannade till i Långed hos mor och far en snabb sväng och sedan vidare på kalas =) God mat och tårta och det var ju kul att träffas allihopa igen!
På vägen hem var vi på safari för de va djur mitt i vägen över allt... en bamse älg.. uch så stora de blir när de kommer upp på vägen.. man är ju glad att vi såg den stå där mitt i vägen i god tid iaf.. De andra i bilen hade bra roligt åt mig som var den som såg älgen först... Tjolahopp eller något drog jag till med och pekar ut genom fönstret var på Tobias som håller i ratten och bromsar hårt för att undvika vad jag nu beka på och i samma veva lyckas han släcka helljuset och älgen blev borta i mörkret ^^ haha.. Så kan man också ta bort problemet med en älg i vägen eller va säger du Tobias ^^ Den var ju borta ända tills du tänka helljuset igen iaf =P Jag lyckades väll få fram att det var en älg också efter detta iaf ^^ Sedan en nyfiken räv som kom bra nära bilen... och sedan var det helt plötsligt tre rävar ^^ Och så en katt som gick i lungt tempo över vägen utan att tänka minsta på att bilen som kom kunde vara farligt =S
Vi kom hem utan att ha kört på något iaf =)

På Lördagen kom mor å far till Åmål en sväng. Vi var ute på stan i några ärenden.. En hel del vet ju redan men jag behåller detta lite hemligt ännu för jag vill inte ropa hej fören allt är klart för det kan fortfarande hända mycket längs vägen som ändrar planerna men det ser ljust ut just nu och jag har jobbat mycket på mitt nya projekt de senaste dagarna och hoppas bara att allt snart ska gå i lås och bli klart =P Går allt som tänkt så kommer jag berätta mer längre fram ;)

Resten av lördagen spenderade vi i Svanskog. Två kull syskon (med sina mattar) till Dante var där och hälsade på hos Heidi och Andreas.. Oliver och Varja. Oliver har vi inte sett sedan valpträffen.. Han hade precis som Dante växt massor och han är så fin... Lik Dante i ansiktet.. samma ögon.. det känns som jag tittar Dante i ögonen när jag såg på Oliver.. Det syns mycket väl att de är syskon iaf.. Varja får vi ju träffa lite oftare men hon hade även hon växt en del sedan vi träffa dem sist och hon är så söt å fin liten tjej =)

Linda och Dynamit var också där. Härligt att se Dynamit pigg igen! Vi åkte alla bort till skolan för att träna lydnad. Heidi hade med sig Tweed och Xtra och Andreas hade Borat med sig =) Vi började med platsläggningen och sedan fortsatte vi alla träna på olika moment. Det känns gott att Dante kan konsentrera sig så bra trotts alla andra vovvar på planen och att jag kan ha honom lös utan att han sticker. Allt sånt gör att jag känner mig säkrare inför tävlingen som närmar sig nu. Alla momenten gick bra. Vi körde genom allt utom hopp över hinder för vi hade inget bra hinder just där.. Det blev lite små träning för skoj skull på andra moment också som apportering och rutan =)

Här kommer ett gäng med bilder från träningen =)

Dante på platsläggningen.


Oliver, Varja och Tweed väntar på att deras mattar ska komma tillbaka =P


Lille Borat var också med på platsläggningen =)


Sittande blev det också lite.. Tweed.


Och bredvid satt Dante =)


Andreas och Borat


Borat apporterar till Andreas.


Dante älskar sin boll.


Linda och Dynamit.



Sophia och Varja.



Heidi och Tweed.



Dante



Magdalena och Oliver


Syskonen.. Oliver, Varja och Dante.. (Jag vägrade vara med på bild därför sitter Dante själv ^^ hehe)


Oliver! Visst är han lik Dante i ansiktet =)



När vi tränat klart var vi alla jätte hungriga så vi grillade hemma hos Heidi och Andreas. Vi kunde ju inte ha mer tur med vädret och det var rickgit gott med mat å så härligt ute i solen!


På söndag hade vi en ricktigt slö dag hemma å bara mös och tog det lugnt =P *gott värre*
Och det hände väll inte så jätte mycket igår måndag heller..
Idag Tisdag har jag vare på extra många hund promenader.. Iaf två mer än i vanliga fall.. Jag har vare ute och gått med lilla söta Wilma idag också förutom mina turer med Dante =)

Wilma blev jätte glad när jag kom och hon är glad hela tiden och det var inte minsta beskymmer att vara ute och gå med henne. Hon brydde sig inte mycke om andra hundar vi mötte så det var hon bättre på än Dante är som gärna vill bete sig som hunden vi möter ^^

Hon gick snällt med mig å nosa runt å va nyfiken.. Hon drog inte i koplet direkt men man tänkte på vilken skildnad att vara ute med en så lätt hund jämfört med en sån stark klupm som Dante. Det kändes ju inte i koplet när Wilma sträckte kopltet medans man får akta sig för att hänga med i farten när Dante får för sig att dra ^^ haha...
Här är en liten bild på Wilma som ja passa idag!


Ikväll har vi vare hos Svärmor som fyller år idag! Grattis!!
Hon bjöd oss på nygräddare våfflor =P Supergott! Sandra och Henrik var också där. Trevlig kväll!!

/ickan

Uppdatera.......

Kategori: Allmänt

Har ju inte skreve nått här på hela veckan hittils.. hmm.. va har vi gjort..

Jag började veckan med att bli förkyld =( Tobias var sjuk hela förra veckan och hade feber och annat så nu va de min tur.. Ont i halsen å kännt mig matt å trött.. Men det han knappt börja innan ja kände att det började gå över igen och idag är halsen som vanligt igen.. Det var en förkylning som bara va å nosa lite på mig men ja lyckades skrämma bort den innan den bröt ut =P

Vare ute mycke med Dante så klart.. Hösten är rätt härlig =) Vi har hämtat mat till Dante. Även om de blir en kort stund så tycker vi de är kul å träffa de andra som också är och hämtar maten å stå å prata lite granna =) Svärmor som Dante är så glad i kommer förbi å lånar honom med sig på en promenad ibland ^^ Dante blir hel tossig å så glad när hon kommer å han vet han ska få gå med ut.
Jag passar på å laga mat å annat när han är ute å går.. Testade något nytt här igår.. Nån slags biffar typ med bostongurka.. Stod å laga mat i flera timmar ^^ Det är inte var dag man lägger så lång tid på en middag men när Dante var ute å gick så fick jag extra mycket tid över och då passade jag på att ordna med detta innan Tobias kom hem..

Idag har jag vare ute många gånger i den härliga solen och busat med Dante =)
På middagen var jag iväg och träffade en liten vovve som heter Wilma som jag ska passa nån gång ibland. Det ska bli kul att få lära känna henne också. Verka jätte glad å pigg =)

Efter det träffade jag Sandra nere i stan å så knallade vi runt i lite butiker.. Är ju alltid kul å träffas en stund å ja tycker vi lyckades bra även om vi hade beslutsångest ett tag på vad som skulle köpas =P

När Tobias kom från jobbet hade han med Pizza hem =P det var inte dumt alls.. längesedan ja åt pizza nu så de va så där extra gott!!

Och så tog jag och Dante en tur ut igen för efter den pizzan behövdes helt klart en promenad ^^ Vi skulle bara ta
en kort tur denna gången på max en halv timma (Har ju redan vare ute flera gånger idag å så) men vi var nog ute i en och en halv skulle ja tro ^^ så gott va de ute.. Det var inte att vi gick så långt men det var gott ute och vi passade på att busa med massa.. Vi kasta pinnar å han fick göra sitt stolle ryck på en större gräsplan.. Han ser så underbart glad ut när han gör så ^^ Gott att kunna ha honom lös en stund å kunna lita på honom fast andra kommer med sina hundar en liten bit bort å går förbi.. Dante lyfter möjligen på huvet lite om hunden skäller på honom men så återgår han till buset som vi håller på med ^^
På vägen hem gick vi förbi grushögen som brukar springa lite i och gör där av med lite mer energi.. Här kommer iaf en (mobil) bild på Dante på grushögens topp =)


Nu är det någon som lagt sig till ro för kvällen och sover gott i soffan efter all dagens friska luft =)


/ickan

Tränat med Dante =)

Kategori: Allmänt

Så va denna helgen också förbi.. Fasen så fort de ska gå då..
I Fredags kväll var vi hemma hos Emma och Rickard.. Sandra, Henrik, Jossan, Nicklas och Alice var också där =)
Vi beställde pizza å satt å tjöta å kolla på tv. Jätte trevlig kväll å så kul när vi kan ses allihpa =) Kul att Emma å Rickard bjöd hem oss alla!

Lördagen var rätt lugn.. Jag passade på att ge köket en regäl omgång å storstädade å torkade in i minsta vrå. Över, under, i och runt om och på ALLT !! Så himla gott å rent allt känns sedan. Som ett nytt kök =D

Och idag är det redan Söndag.. Det har vare lydnads tävling ute på brukshundsklubben här i Åmål. Så nu i kväll passade ja å Tobias på att åka ut och träna med Dante när det fanns så många dofter från andra vovvar tänkte vi =)
Det gick jätte bra! Försökte göra det som om det skulle vara tävling för oss men helt utan andra vovvar runt om då tyvär.

Plattsläggningen inga problem.. Jag använde ingen belöning mellan momenten denna gången förutom ord som belöning då. Han har ju lite tappat intresset när han inte ser belöningen men det gick bra idag och han behöll intresset och farten och konsentrationen hela lydnadspasset =) 

Han är inte perfekt. Han har lite svårt för vänstersvängarna, han lägger dig å ställer sig lite snett, han springer in i benen på inkallninen.. Men jag är ändå jätte nöjd. Om det går så här på tävlingen så kommer det gå bra =) Det är inte full pott för de är lite små saker kvar.. Men han kan momenten. Hopp över hinder har vi inte övat så där jätte mycket på men det satt jätte fint idag. Hoppa fint och satte sig kanon fint vid min sida *nöjd*

Självklart blev det massor med belöning å han fick busa av sig efter detta lyckade lydnadspasset !!
Vi gick över till agilityhindren och härjade runt där lite på skoj. Vi gör alltså ingen bana som vi kör utan testar bara alla hindrena. Han klarar alla hindrena bra nu. Tunnlar tycker han är jätte kul ^^
Han har vare lite rädd för gungbrädan förut. Han spang ju upp på den själv när han var lite mindre å så smällde den till i backen så han blev rädd för den då.  Men nu var det mycket bättre.. Lite läskig när den gunga å han hoppa av ett par gånger. Men ingen rädla längre för den utan han gick upp på den igen med en gång å tyckte ändå de va kul nu.

Här kommer några bilder vi tog ute på bruks idag =)

Platsläggning (ensam dock)


Här kommer han i full fart med bollen som han får som belöning.. (efter all lydnad idag ^^) Han älskar verkligen den bollen =)



såå här lång tunga har man när man sprungit å lekt länge =P



/ickan =)

Picknick

Kategori: Allmänt

Det har vare en lugn vecka här hemma. Tobias har vare febrig å lite förkyld men är nu bättre och verkar rätt så pigg igen =)

Jag har små tränat lite med Dante en del =)
Vi har ju anmält oss till en ny tävling nu... spännande! Så nästa månad ska vi på våran hittills andra tävling =P Ja vill ju så gärna att det ska gå bra.. Vad som helst kan ju gå fel.. Hoppas ingen annan hund ska störa oss i platsläggningen iaf som förra gången =S Det förstörde verkligen hela tävlingen för oss då. Men Dante kan ju ha knäck i öronen av andra anledningar just den dagen eller nått också ^^ Men det sista har han gått jätte bra när vi tränat så det har ändå kännts bra. Det är dock snäppet svårare när han inte får någon ricktig belöning som lockar (eftersom man inte får ha det under momenten i tävlingen) mer än mina ord som beröm. Men det är bara att tävla på. NÅN gång ska de väll gå bra hoppas vi.. Han är ju väldigt ung ännu så vi har ju massa tid =P

Igår var jag ute å handlade å fyllde upp kylen igen =P Passade på att hämta ett paket på posten till Tobias så han hade nått att pyssla med när han bara har kunnat va hemma å va sjuk... Tyvär hade de skickat fel sak till Tobias.. Han hade bestält ett nytt framstycke till psp för den gamla hade fått nån repa.. Men det var fel model de skicka så de hjälpte inte hur mycket Tobias pyssalade.. det gick inte ihop =S  (han ska få en ny nu iaf eftersom de lagt fel front i paketet.. så de ska väll blir rätt nu hoppas vi) 

Passade på att träna lite när vi ändå vare ute på en promenad. Kastade lite leksaker så han fick springa av sig å han får små stolle ryck å bara rusar runt å kastar leksaker i luftern ^^ Ser så underbart gott ut! Ser verkligen ut som han bara älskar å få rusa så göra av med allt enerigi för så kan man ju inte stuttsa när man är innomhus eller ska gå i koppel så vi försöker allt där jag utan fara för trafik eller att störa någon kan släppa honom lös så han får skutta av sig så där ^^ Helt underbar är han!

Här är en bild från igår när han sittet med leksaken i munnen efter ett stolle ryck ^^
Min skrutt =P


Idag packade jag pickninck korgen så gick vi ut på gräsmattan och åt frukost ^^ Mysigare start på fredagen kunde det ju knappast bli =P Kanske att grannarna tyckte de såg kul ut om de såg oss på filten ute på gräset ^^ hehe.. Men det var så otroligt gott ute i solen och på altanen där trädgårdsmöblrena står var det fortfarande skugga då.. Jag kände mig inte så lockad av att bära ut alla möbler på gräsmattan så en filt på gräset var lättare =) Så vi har haft picknick ute på gräsmattan idag ^^ *mysigt värre*
Dante var så klart med han också.. I picknick korgen fanns ett ben till honom så han också fick frukost ute på gräset ^^

Fler soliga dagar och vi ska helt klart göra så flera gånger!

Nu ska ja slänga lite färg i mitt hår å pyssla om mig själv ett tag =P *gott*
Ikväll ska vi till Emma å Rickard å träffa vännerna å käka pizza tror ja =) Ska bli jätte trevligt å jätte glada för att Emma och Rickard har bjudit hem oss till en fredasmys kväll med gänget =)
*Vi ses ikväll !!*



/ickan

Grusgropen

Kategori: Allmänt

I Lördags eftermiddag åkte vi upp till Svanskog till Heidi och Andreas =)
Vi drack kaffe å satt å prata ett tag och sedan åkte vi till grusgropen där vovvarna fick springa lite. Vi hade ju med Dante så klart och de hade med Diva och lille Borat.

Borat hade en helt underbar stil där i sanden ^^ Han gick upp en liten liten bit och så la han sig och åkte kana på magen ner igen å han verka tycka det var bra kul med den mjuka sanden ^^

Dante och Diva härja å sprang upp å ner för sandhögen å såg även de ut att ha jätte kul. Dante hade mycket ork att göra av med. Hade förväntat mig att han snabbare skulle se trött ut men det såg inte ut att ta så mycket på honom å han såg ut att gilla detta =)

När vi kom tillbaka till Heid och Andreas bestämme vi oss för att äta pizza ihop där på kvällen. Så Tobias och Andreas tog bilen och hämtade medans ja och Heidi vek små papperlådor ihop med barnen =)

Tack för en trevlig kväll !!


Vi har tänkt så mycket på Dynamit och Linda under denna helgen. Jag berättade ju hur Dynamit blev dålig i mitt förra blogginlägg och fick belv inlagd på djursjukhuset. Idag fick ja hört att han är bättre och fått komma hem äntligen! Jätte gott att höra tycker vi och skickar en extra kram till er och hoppas Dynis kryar på sig snabbt när han får vila upp hemma och ni snart kan vara med och träna igen!


I Söndags eftermiddag var vi borta hos Tobias föräldrar på middag =) Sandra och Henrik var där också å de blev en trevlig kväll och som alltid jätte god mat bjöd de oss på!

Ny vecka igen.. Ja har roat mig med att städa i tvättstugan och tvätta och lite annat plock idag. När Tobias kom hem gjorde vi en tacopaj =P De har bleve lite av en favorit här hemma nu med vår egen specialpaj =P

/ickan

Hundträning

Kategori: Allmänt

Idag har vi fått lära oss att getingar kan vara mycket farliga.

På middagen idag hämtade jag upp Sandra som idag skulle följa med mig och Dante upp till Svanskog där vi skulle träna lydnad. När vi kommer upp har något hänt och det tar en stund innan vi förstår vad som hänt. Linda gav sig snabbt iväg i bilen med Dynamit =(

Men när de andra kom från skogen berättade de vad som hänt.. Tidigare på förmiddagen var Heidi, Denise och Linda ute i skogen för att lägga spår till hundarna. Platsen hundarna satt och väntade på var dessvärre även hem åt några getingar. Stackars Lindas vovve Dynamit blev regält stucken över hela kroppen efter han grävt i ett jordgetingbo.. och när vi kom upp gav sig då Linda iväg i ilfart till djursjukhuset i Karlstad för Dynamit var inte alls pigg. Han spydde blod.. usch stackars liten såg inte alls pigg ut..  Så många getingar är inte att leka med. Stackars Dynamit och Linda =( Andreas hade fått hämta dem i skogen med bilen för att få hem Dynamit som då var helt utslagen berättade de.. Han fick i honom kortison som gott var vilket säkert hjälpte en del. Dynamit blev inlagd på djursjukhuset.

usch så otäckt.. man har tänkt på dem hela kvällen här.. Hoppas Dynis är piggare i morgon och får komma hem.



Det blev iaf lydnadsträning efter detta.. Emma kom också upp till svanskog på middagen precis som vi. Jätte roligt att träffas för de var ju jätte längesedan nu. Dundra är så fin å söt!
Vi gav oss iväg bort till hembygdsgården. Idag viste jag ju att det fanns en löptik med och vi har ju inte tränat ihop på ett tag så jag förväntade mig en helsprallig hund med knäck i öronen ^^ Men min sötnos överaskade mig verkligen idag. Han gick jätte fint och lyssnade jätte bra. Vi började med platsläggningen med en gång. Dante låg jätte fint. *supernöjd*

Sedan hjälpte Heidi mig att köra genom momenten i ettan. Allt kändes bra. Visst finns det mycket att finslipa på ^^ men jag är ändå verkligen jätte nöjd över träningen idag. Han kan momenten! Jag är även så nöjd över att han kan låta bli de andra hundarna. Visst vill han fram och han vill nog inget hellre än bara få leka med de andra vovvarna. Men han lyssnar när jag säger till. Jag kan ha honom lös hela tiden utan några problem.

Nu funderar vi på om vi kanske ska våga oss på en tävling igen =P


Det blev en kaffe hemma hos Heid och Andrea och vi satt länge å pratade allihopa.. Linda kom tillbaka och vi fick höra hur de gick på sjukhuset.

Sedan vände vi hem mot Åmål igen.. släppte av Sandra och vidare hem. Dante har vare jätte nöjd och vilat gott hela kvällen =D

Jätte kul att du hängde med idag Sandra!

Nu blir de kvällen här!
/ickan

Jag och min Tobias

Kategori: Allmänt


Lite kärlek är väll inte fel ^^ så nu kommer ett sånt här gulligt blogg inlägg =)



<3 Det är snart två år sedan jag och Tobias träffader för första gången..
Som många redan vet så var det arbestförmedligen som var anledningen till att vi lärde känna varandra ^^
Vi var båda arbetslösa och af skickade oss till ett ställe för att vi skulle vara med i något som hette ungdomsgarantin. (och sedan dess har man bleve runt flyttad i en massa sånna där olika garantier.. men de hör inte hit) Det var inskrivning den dagen vi först träffades. Jag och Tobias hörde till de rediga som kom extra tidigt till mötet och blev ståendes i en koridor.. Vi få som hunnits samlats frågade naturligtvis varandra om vi kommit rätt tro och så presenterade vi oss artigt för varandra ^^

Enligt Tobias var det kärlek vid första ögonkast ^^ Den där lilla tjejen med stora bröst (Tobias humor ^^) vill ja ha har jag hört honom säga. ^^
När vi kom in i salen och fick sätta oss runt ett stort bord där mötet skulle vara och vi skulle få skriva in oss såg jag snabbt till att hamna på stolen bredvid den där söta killen ^^ *hihi* Vi pratade lite mellan all information vi fick. Klart ja kände nått så kanske är det den känslan som är kärlek vid första ögonkast så kanske var det så även för mig där.

Vill ni ta truckkort frågade de... Och så skrev de upp alla på ett papper som var intresserade =)
Tobias sa nej... och frågan kom till mig... hmm.. ja visst skriv upp mig.. de blir nog bra tänkte ja.. 
 Eller föresten, kom de då från min vänstra sida där Tobias sitter.. Du kan skriva upp mig också ^^
Då var Tobias också intresserad helt plötsligt ^^

Mötet avslutades så småningom och vi knallade alla ut i fina höstvädret. Jag bor ju inte långt från detta stället så jag hade gått dit och började nu gå hemmåt igen... Tog sällskap med en jätte trevligt tjej som ja träffade där som jag även satt och pratade en del med.. Hon hade cyklat dit så hon ledde cykeln för att vi skulle kunna ta sällskap en bit. När vi kommer av parkeringen stannar en svart Saab brevid oss och rutan åker ner...
Den söta killen igen ^^
Han frågade om jag ville ha skjuts hem.. Jag vet inte vad ja tänkte just då ^^ Men jag fick för mig han frågade den andra tjejen.. hon hade cykel.. och en bebis i magen.. men ändå tänke ja så att det är henne han flörtar med ^^ knas.. Det var ju mig han ville ha med i bilen.. <3
Eftersom den andra tjejen tackade nej (pga cykeln) så tackade jag också nej..

Men sagan tog ju inte slut där så det gjorde ju inte så mycket ^^ hihi

Hemma igen så ringde min mor och frågade hur dagen varit, hur jag mådde idag och om mötet gått bra.. Ja.. det var en ricktigt bra dag =) Och jag berättade även om ny funna vänner och att en av dem.. en jätte söt kille stannat och erbjudit sig att köra hem mig efteråt ^^


Jag och Tobias sågs på af några gånger på nya möten efter detta.. Bytte några ord och så där.. En helg bestämde jag och Mickan oss för att gå ut å festa lite.. satt hemma hos Mickan i Tösse och sedan åkte vi in till stan och HC
Jag har fått av mig jackan och på väg upp i trappan vid dansgolvet står Tobias.. hehe.. han igen.. honom ska ja bara hälsa på.. Hinner nätt och jämt komma fram till Tobias och säger Hej kommer du ihåg mig typ innan han suger tag i mig och håller om mig.. våran första kyss kom rätt snart efter detta <3
Vi bytte nummer och kom efter en stund från varandra inne på hc.. Under helgen fick jag väldigt många sms av någon som var intresserad av att träffas ^^
Måndagen efter bestämde vi till slut att jag på kvällen skulle komma hem till Tobias som skulle bjuda mig på kaffe.

Sagt och gjort.. Nervös.. pirr i magen.. undrar hur han bor.. hur kommer detta kännas att träffa honom så här.. Fortfarnade på något vis ändå inställd på att han vill träffa mig som en vän... bjuda på kaffe och prata lite...
Han var lika snäll å go.. Lägenheten hans var fin och han hade ju städat eftersom jag skulle komma ^^ Kaffet smakade bra..... Och så kyste han mig <3
Jag stannade nästan hela natten och vi bara pratade och det var bara så himla mysigt att vara hos honom. När jag väl bestämde mig för att åka hem hadde klockan hunnit bli ny dag och jag tror klockan kan ha vare närmare fyra på morgonen ^^ Tur att vi båda är lika mycket nattmänniskor ^^ Han följde mig ut till bilen och vi bestämde att vi skulle ses senare den dagen igen. Och det blev så att vi sågs varge dag och det var bara så att det skulle vara vi.. Fast var ja och ja har aldrig innan vare med om att känslor har växt så snabbt och starkt <3


Sambo blev vi efter ett halvår där på våren i maj.. och vintern därpå bytte vi förlovningsringarna..
Jag älskar dig Tobias <3
/ickan






1 September

Kategori: Allmänt

Ny månad igen. Vet inte vart sommarmånaderna tog vägen men fort försvan de och man kan börja känna i luften att det är höst. Det är mörkt mycket tidigare på kvällen också. Det känns ju inte så kul för det är allt fint när det är ljust så länge som på sommaren.

Tobias han jobbar eftermiddag denna veckan. Saknar honom när han är borta hela dagen men vi har iaf mysiga förmiddagar när vi kan sova ihop så länge vi vill (vi är ju båda rediga nattmänniskor och sover gärna länge på förmiddagen ^^) När vi väl kommer upp så fixar vi med frukost å bara sitter å myser =) Sedan får ja dock vara utan älskligen till sena kvällen men det är ju bara denna veckan och på fredag är han också ledig =)

Jag och Dante åkte ut för att handla idag och så åkte vi till återvinningsstationen. Dante var så hjälpsam och apporterade hårdplastförpackningar från bilen till mig vid containern där jag kunde slänga det =) Så stolt och ducktig är han.. Han älskar att få uppgifter =)

Snören vet ju alla att alla katter tycker är hur kul som helst ^^
Jag tog fram ett förut för att katterna skulle få härja av sig lite.. den störta busen va dock Dante som for runt som en extremt klumpig kattunge för att ta snöret ^^
Men katterna fick allt leka de också tills alla va nöjda =)

Det är massor av paddor (eller jätte stora grodor?) ute överallt här när man är ute sent på kvällen.. Ja ryser när jag tänkte på att ja kan trampa på dem... tänk så (usch ryser) äckligt å mosa en under foten.. De syns ju inte i mörkret ute på asfalten.. Dante hoppade plötsligt högt bredvid mig när vi var ute på sista kissrundan igår kväll ^^ Jag tror han klev på en utan att ha sett den innan ^^ Den hoppa iväg.. Dante tycker de är knepiga å lite små roliga.. men han rör dem inte ^^ Bara granskar de konstiga sakerna som hoppar iväg ^^

Måste lägga till denna länken till expressen som skriver om Amstaffen Doris som har vare fostermamma till nio vargvalpar. Doris är dessutom syster dotter till våran Dante och kommer även hon från början från Heidi och Andreas kennel precis som våran Dante. Vilket äventyr att få ta hand om vargar så. Spännande och roligt att se bilder på Doris ihop med vargarna =)
Klicka på länken -> http://www.expressen.se/husdjur/1.1689926/doris-2-tar-hand-om-nio-vargungar

Nu blir de en sista kissrunda och möta älsklingen när han kommer från jobbet snart =)
/ickan