anjelICKAN.blogg.se

Grusgropen

Kategori: Allmänt

I Lördags eftermiddag åkte vi upp till Svanskog till Heidi och Andreas =)
Vi drack kaffe å satt å prata ett tag och sedan åkte vi till grusgropen där vovvarna fick springa lite. Vi hade ju med Dante så klart och de hade med Diva och lille Borat.

Borat hade en helt underbar stil där i sanden ^^ Han gick upp en liten liten bit och så la han sig och åkte kana på magen ner igen å han verka tycka det var bra kul med den mjuka sanden ^^

Dante och Diva härja å sprang upp å ner för sandhögen å såg även de ut att ha jätte kul. Dante hade mycket ork att göra av med. Hade förväntat mig att han snabbare skulle se trött ut men det såg inte ut att ta så mycket på honom å han såg ut att gilla detta =)

När vi kom tillbaka till Heid och Andreas bestämme vi oss för att äta pizza ihop där på kvällen. Så Tobias och Andreas tog bilen och hämtade medans ja och Heidi vek små papperlådor ihop med barnen =)

Tack för en trevlig kväll !!


Vi har tänkt så mycket på Dynamit och Linda under denna helgen. Jag berättade ju hur Dynamit blev dålig i mitt förra blogginlägg och fick belv inlagd på djursjukhuset. Idag fick ja hört att han är bättre och fått komma hem äntligen! Jätte gott att höra tycker vi och skickar en extra kram till er och hoppas Dynis kryar på sig snabbt när han får vila upp hemma och ni snart kan vara med och träna igen!


I Söndags eftermiddag var vi borta hos Tobias föräldrar på middag =) Sandra och Henrik var där också å de blev en trevlig kväll och som alltid jätte god mat bjöd de oss på!

Ny vecka igen.. Ja har roat mig med att städa i tvättstugan och tvätta och lite annat plock idag. När Tobias kom hem gjorde vi en tacopaj =P De har bleve lite av en favorit här hemma nu med vår egen specialpaj =P

/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: