anjelICKAN.blogg.se

1 September

Kategori: Allmänt

Ny månad igen. Vet inte vart sommarmånaderna tog vägen men fort försvan de och man kan börja känna i luften att det är höst. Det är mörkt mycket tidigare på kvällen också. Det känns ju inte så kul för det är allt fint när det är ljust så länge som på sommaren.

Tobias han jobbar eftermiddag denna veckan. Saknar honom när han är borta hela dagen men vi har iaf mysiga förmiddagar när vi kan sova ihop så länge vi vill (vi är ju båda rediga nattmänniskor och sover gärna länge på förmiddagen ^^) När vi väl kommer upp så fixar vi med frukost å bara sitter å myser =) Sedan får ja dock vara utan älskligen till sena kvällen men det är ju bara denna veckan och på fredag är han också ledig =)

Jag och Dante åkte ut för att handla idag och så åkte vi till återvinningsstationen. Dante var så hjälpsam och apporterade hårdplastförpackningar från bilen till mig vid containern där jag kunde slänga det =) Så stolt och ducktig är han.. Han älskar att få uppgifter =)

Snören vet ju alla att alla katter tycker är hur kul som helst ^^
Jag tog fram ett förut för att katterna skulle få härja av sig lite.. den störta busen va dock Dante som for runt som en extremt klumpig kattunge för att ta snöret ^^
Men katterna fick allt leka de också tills alla va nöjda =)

Det är massor av paddor (eller jätte stora grodor?) ute överallt här när man är ute sent på kvällen.. Ja ryser när jag tänkte på att ja kan trampa på dem... tänk så (usch ryser) äckligt å mosa en under foten.. De syns ju inte i mörkret ute på asfalten.. Dante hoppade plötsligt högt bredvid mig när vi var ute på sista kissrundan igår kväll ^^ Jag tror han klev på en utan att ha sett den innan ^^ Den hoppa iväg.. Dante tycker de är knepiga å lite små roliga.. men han rör dem inte ^^ Bara granskar de konstiga sakerna som hoppar iväg ^^

Måste lägga till denna länken till expressen som skriver om Amstaffen Doris som har vare fostermamma till nio vargvalpar. Doris är dessutom syster dotter till våran Dante och kommer även hon från början från Heidi och Andreas kennel precis som våran Dante. Vilket äventyr att få ta hand om vargar så. Spännande och roligt att se bilder på Doris ihop med vargarna =)
Klicka på länken -> http://www.expressen.se/husdjur/1.1689926/doris-2-tar-hand-om-nio-vargungar

Nu blir de en sista kissrunda och möta älsklingen när han kommer från jobbet snart =)
/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: