anjelICKAN.blogg.se

Mysdag med mina killar

Kategori: Allmänt

Ja eftersom vi inte han med att direkt mysa igår när det var våran dag så passade vi på idag istället när Tobias var ledig =P

Vi älskar att sova på förmiddagarna och vara uppe sent på kvällen så det blev ju självklart en jätte go sovmorgon här ^^ *skräll* eller hur *hihi* Tur vi är väldigt lika ^^

Men när vi väl kom upp så gjorde vi oss iordning och så åkte jag, Tobias och även Dante fick åka med till Karlstad en sväng =)

Vi shopa lite snabbt på Rusta och Ikea och så åt vi mat. Och Dante han fick komma ut och gå lite och se Karlstad igen =P Vi hittade iaf äntligen nya mattor. Dantes tuggben har förstört en matta för oss i rummet så nu fick det bli en ny matta dit (och Dante får i fortsättningen äta sina tuggben på en filt ^^) Och så en till hallen för det var en för lite där. Och massa annat smått på ikea också så klart =P En annan bra grej vi hitta var fjärrströmbrytare. Jätte bra. Man sätter tex en lampa i en dosa som man sedan sätter i uttaget som vanligt och så kan man tända och släcka lampan med en fjärrkontroll. Vi har nämligen några lampor som vi har svårt att komma åt att tända. Tex en bakom soffan så man får klättra väldig för å tända den, en högt upp som belyser en bokhylla så man får ha nått långt skaft för å komma åt å tända den om man inte orkar hämta en stol å stå på ^^ Och en där man måste dra i och ut kontakten och det utaget är bakom en stor grej. Så nu kan vi istället tända de tre lamporna med en fjärrkontroll och slipper klättra runt =P Jätte smart! Jätte nöjda!

Resten av kvällen har bara vare lugn här hemma. Lagt de nya mattorna på plats och plockat ordning på allt bra man köpt =)

/ickan

Kommentarer

  • Andrea & gänget säger:

    Vilken smart grej med fjärrkontrollen! Skall nog kolla på en sån till oss med! =)

    Tack för gratulationen till min & Inkas tävlingsinsats... kul att hon och jag har hittat något att satsa på igen - har ju varit lite trötta på varandra ett tag efter många års träning tillsammans.

    Och Bubba är just för tillfället som han är, ha ha ha... en MASSA överskottsenergi, stackaren! Från mycket träning till total passivitet är inte lätt för en tonåring... Kram på er!

    2009-11-07 | 15:20:12
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/bubba

Kommentera inlägget här: