anjelICKAN.blogg.se

Dålig på att uppdatera

Kategori: Allmänt

Nu har jag inte skreve på att tag igen.. Vi har mest bara jobbat de senaste veckorna och helgerna har vare rätt lugna.. Vare ute och fikat med Svärmor Carina och Svägerskan Sandra en dag.. Ricktigt gott hade vi de i solen! Så klart även vare hemma hos Sandra ett par gånger så man får gosa lite med gullungen Annie ^^ Va fort allt går å hon växer å är bara så söt!
Har även bleve fika ett par gånger med Mickan i veckan här =) Vi har setts aldeles för sällan.

Förra helgen var vi i Långed en eftermiddag och åt mat hos mamma och pappa =)
Åkte förbi hos farmor som hade plockat en massa bär till oss.. Jordgubbar till mig va jätte bra så får jag i mig massa järn.. Och så fick vi en massa röda vinbär som ja och Tobias satt i flera timmar och rensade och sedan la i frysen så nu kan vi baka och annat med vinbär hela vintern tror jag =P

Har fortsatt pyssla i vardagsrummet.. Fått tillbaka några möbler på plats och alla lister är klara... Har lite mer målning kvar i öppningen till rummet och så lite småpill med att måla spikhuven men nu snart ska de nya bokhyllorna på plats och alla andra möbler =)

Mamma och Pappa var här i Åmål i torsdags =)
De hängde med mig till mvc och fick lyssna på bebisen <3  Roligt för dem att få höra barnbarnet ^^
ca. 148 var hjärtljuden på denna gågen så de va lite lugnare men det var en sovande bebis tror jag som vi fick lyssna på denna gången.. kunde inte känna några aktivitet i magen just då.. Annars är det full fart där inne när den är vaken ^^ Sparkar så hela magen hoppar...
Tobias har försökt lyssna efter hjärtljuden på magen men allt han fick var sparkar i huvet ^^
Bebisen och jag verkar annars bara må bra på alla prover och måttet på magen följer sin kurva fint. Nu är det bara tre månader kvar =P Efter mvc var vi ute och fikade och kolla i lite butiker =)

Vi har vare i Billingen en dag och åte pizza ihop med Tobias familj och släckt =)
Det var riktigt gott väder ute så Dante kunde få sitta med oss och han satt så fint på bänken han också och åt pizza kanter ^^
Efter pizza kalaset åkte vi allihopa vidare till Tobias mormor och morfar i Bengtsfors på kaffe =)

Va jag längtar efter min bebis nu <3
Snart 27 fulla veckor har gått. 13 veckor kvar.. Har börjat tvätta alla bebiskläderna så de ska va klara.. Kan inte fatta att den kommer vara så liten ^^ Förutom att magen börjar bli lite ivägen ibland mår jag väldigt bra nu.. Fötterna som vare svullna elefantfötter och vare ömma i sommarvärmen är nu tillbaka till sina normala storlekar och halsbrännan (som inte alls var av denna värld) är inte så illa längre som den vare.. Jag får inte i mig så mycket mat på en gång för det känns som det är fullt i magen ändå ^^ Får äta mindre och oftare.. Magen tar i diskbänken och ja känner mig inte längre riktigt lika smidig när jag ska ur sängen eller en djup soffa.. och om jag sitter på en stol och tappar en penna på golvet är det inte bara att börja sig ner och ta upp den längre för så kan jag inte längre vika ihop magen ^^ Men magen ska ju va ivägen och de få krämporna jag känt för att jag är gravid ska jag ju inte klaga på för allt har ju hittils gått väldigt bra =) Jag mår riktigt bra nu och bara hoppas att jag får fortsätta må så här resten av tiden också =)
I morgon ska vi på första träffen med föräldragruppen.. Ska bli kul träffa andra här i Åmål som ska ha barn typ samtidigt =)

/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: