anjelICKAN.blogg.se

First Hotel G

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemma i Åmål igen =)
Helgen i Göteborg har vare ricktigt mysig och kanon bra!
Jätte tidigt igår lördag satte vi oss på tåget ihop med Sandra och Henrik..
Nere i Göteborg låste vi in våra väskorna i ett skåp och började julklapps shoppingen =) När lunchen närmade sig var vi alla jätte hungriga och vi letade upp ett bord och åt texmex buffe.. Efter lite med shopping blev klockan så mycket att vi kunde checka in på hotellet.. Vi har sove på First Hotel G. Det ligger ovanför stationen så det var ricktigt nära och bra att bara behöva ta en trappa upp.. Rumen var stil rent inredda.. Allt kändes fräscht och rummet hade det man behövde =)

Självklart fick det bli ännu mer shopping och när kvällen kom letade vi upp en spårvagn som tog oss till Liseberg.. Förra gången vi var på julmarknaden där hade vi åkt ner över dagen och fick då gå se marknaden i dagssljus.. då missar man ju lite alla ljus som som liseberg är klätt i nu.. Men nu var det mörkt och det var en helt annan stämning =)

Vi blev alla 4 blöta om fötterna och frusna ^^ Vi värmde oss med varmchoklad och stod vid en tänd grill ett tag.. Kikade på allt fint och gott.. Det var väldigt många fler som tänkt som oss och åkt till liseberg så det var inte helt lätt att ta sig fram överallt.. Men vi hitta lite gott och även ett par julklappar.. Innan vi drog oss mot spårvarnarna igen köpte vi även kanderat äpple.. Det är bara ett måste när man är där =)

På hotellet fick vi byta sockar innan vi kunde ge oss ut igen =P
Hade bleve ganska sent nu och vi letade upp en kinaresturang.. ricktigt mysigt och lugn var det vilket var otroligt gott.. Vi åt en trerättersmiddag med massa olika god mat och avslutade med kaffe innan vi gick tillbaka genom nordstan till hotellrummen =)

First Hotel G Passar kanon om man kommer med tåget =)


Vi sov gott och hotellfrukosten var bra =)
Vi han med lite mer shopping innan tåget gick hem till Åmål igen..

/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: