anjelICKAN.blogg.se

Slut på semestern ^^

Kategori: Allmänt

Ja nu är det slut på semestern för dig Tobias ^^

Den här helgen försvan i ett nafs eftersom ja jobba halva lördagen också.. Men vädret har ju äntligen vare lite bättre.. När jag sluta jobbet igår så åkte vi ner på stan en sväng och gick runt. Vi köpte oss nått att äta vid grillen på torget och de va jätte gott att sitta ute i solen och äta =)

Träffade på en bekant med hennes Amstaff tik. Dante blev heltossig som vanligt och leka leka leka är allt som finns i huvet just då ^^ Han fick lov att hälsa och tiken verka glad att se Dante också. Men när Dante vill leka och blir hoppig så får det vara för det är ju synd om tiken skulle tycka Dante blir jobbig.

Idag har vi vare ute och åte middag med släcktingarna. Min farmor fyller år om några dagar så hon bjöd oss på middag på Norebyns Cafe och Resturang. Fint ligger det precis vid vattnet som man kan sitta och titta ut över medans man äter.
Sedan åkte vi alla hem till mor å far i Långed och där blev det kaffe och tårta =)
Vid verkstan i Långed har de tage bort en del skog och gjort en grusväg in en bit där något ska byggas så innan vi for hem tog vi med Dante på en kort kissrunda för att kolla hur det såg ut. Knepigt att se det så.. för mig har det ju alltid vare skog där ^^

För att aktivera Dante lite under kalaset så satt han och ja på köksmattan och lekte lite och gjorde trix.. Han kan ju en massa nu som tex, tack, sitt fint, skäms, ligg på sidan, skall, och vänta med att ta en godis som  vi lägger på nosen och annat kul ^^  Bra att han tycker sånt är så kul så han inte masar så med alla andra hela tiden..  ett nytt trick blev det också.. Nu kan han Give me five =P

/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: