anjelICKAN.blogg.se

Svägerskor

Kategori: Allmänt

I onsdags efterjobbet hämtade jag upp Tobias hemma och så åkte vi och köpte pizza.. tog med oss maten hem till Sandra och Henrik och satt där och åt tillsammans å prata ett tag och kika på deras fiskbebisar =) Kul å ses!

Så har ja fått ett par dagar ledigt den här veckan också vilket inte alls har kännts så fel =) Hunnit med att plocka lite här hemma och vilat upp sig lite =) Min gulliga svärmor hörde av sig och ville låna Dante idag någon timma för att ha någon att promenera med å självklart ville Dante gå med ut =) Det passade ju så bra för vi hade bara hunnit med kissrunda tidigare på dagen och medans han var ute å gick kunde ja plocka lite här hemma =)
Idag har jag träffat Sandra igen också.. Vi grjode stan osäker en stund och knallade runt i lite affärer =) alltid kul å ses en stund =) 

Stackars Tobias hade huvudvärk när han kom från jobbet idag... vi skulle passat på å STOR handla när vi kunde åka båda två men då fick han vila lite å ja passade på att handla en del ändå när jag ändå var ute =) Fick med lite gott hem (fredagsmys ^^) för att pigga upp älsklingen som nu senare ikväll äntligen blev av med huvudvärken =)

I morgon kväll ska vi till Tobias föräldrar och äta räkor och annat gott =) Det ser vi fram emot här =)

/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: