anjelICKAN.blogg.se

Kvällspromenad med lek =D

Kategori: Allmänt

Igår kväll gick jag och Dante ut på en liten kvällspromenad och likte lite där han kunde springa löst =)
Kasta lite leksaker. Tyvär är bilderna lite mörka och blev inte skarpa men visar dem ändå =)

Här är han med sitt nya halsband som vi köpte på mydogg i göteborg. Jätte bra men lite för stort ännu ^^ Blir snyggt när han växt i det och det är nog snart !



Här kommer han med den nya kongen. Den tycker han verkligen är jätte kul att jaga ute ^^
Kasta lite och så fick han beröm och godis när han kom med den. Tänkte jag kunde uppmuntra apporteringen lite genom att kasta lite mer sånt som han tycker är roligare att hämta än apporterna för han är ju inte så imponerad av dem. Men det går mycket bättre med apporterna nu också! Känns bra =)


Här syns han väldigt dåligt där i mörkret men han har en ring som han också är väldigt glad i ^^ Men han ser inte mycket när han bär den för han ska promt bära den som på bilden *haha*


Öronen åt alla håll när det är bus och fart annars har de legat rätt bra nu det sista. Men det blir tejp ikväll igen nu.
Tyvär så haltade Dante lite igår kväll. Han sov en stund när vi kom hem och sedan haltade han på ett framben =( Kan ha sträckt sig lite för det var lite halt och isigt där vi lekte. Men han hoppa i fart från soffan lite senare och idag verkar det inte vara nått alls så det gick nog bra ändå. Har ändå tage det rätt lugnt idag för att vila benet lite om det skulle va nått. Men han verkar inte ha ont eller haltat minsta lilla idag. Han har verkar väldigt glad hela dagen som alltid ^^



/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: