anjelICKAN.blogg.se

Nu har vi ljus (MASSOR) här i vårt hus

Kategori: Allmänt

Det har vara långa och sena arbetsdagar den här veckan för att allt i butiken skulle bli kalart inför nyöppningen i går. Det blev jätte bra och har trotts långa dagar vare jätte roligt att jobba med alla. Trevligt att vi blev bjudna på mat alla dagarna. Var trevligt att sitta och prata och skratta ihop en stund och inte enbart jobba. Roligt med arbetskompisar från de andra butikerna. Nu är jag ledig några dagar vilket känns jätte gott =)

Idag har vi vare i Dals-Långed hos mamma och pappa. Tobias har hjälpt dem med datorn som krånglat lite. Nu hoppas vi den funkar bra igen! Tobias löste lätt allt som vanligt.   *  Du löser allt älskling <3  *

Dante och jag var ute i snön och busade. Han tycker ju det är så kul med snön. Han blir hel stollig *sötnos* Vi kasta lite leksaker och vi han inte vare inne många minuter innan han ville ut och leka mer =P Han fick ben av mamma som han snabbt mumsade i sig. Sedan fick han korv så han hängde gärna med mamma så fort hon öppnade kylskåpet ifall han skulle få någt mer av henne ^^ hehe

Hjälpe mamma med maten eftersom det inte är så lätt att göra allt med en hand. Hon är nyoppererad i den ena handen men det var gott att se att hon ändå kunde använda den så pass mycket och kunde greja så pass mycket. Trodde det skulle va svårare men det verkade jätte bra och det var gott att se =) Vi fick jätte god mat och sedan blev det kaffe =)

När datorn var fixad tog Pappa, jag, Tobias och Dante en promenad bort till verkstaden för att "shoppa" Tobias har ju fått en så fin lampa som vi ska ha upp nu när stjärnan inte längre ska hänga i fönstret. Vi behövde lite sladd och annat för att få upp den. Tack pappa. Bra när man har en pappa som är elektriker! Nu hänger den fint i fönstret och lyser MASSOR (vi behöver ha en dimmer också för Tobias blir bländad, och hela mor annas väg lyser ^^)

Är du här och läser nu mamma ? Då får du lämna en komentar! Bara du klickar på komentar under detta inlägget.
Kram på er och tack för idag!


Natti alla!
/ickan

Kommentarer

  • mamma säger:

    Det var bra att Tobias kunde bota våran dator från virus,nu kan jag börja mina självstudier på nätet.

    Bra att maten smakade och tack för hjälpen.

    2009-01-25 | 15:03:53

Kommentera inlägget här: