anjelICKAN.blogg.se

Bye bye körsbärsträdet

Kategori: Allmänt

Idag fick ja mitt nya matbord =) Nu känns vardagsrummet äntligen lite mer möblerat. Det är fortfarande småpyssel kvar här inne men känns som man är lite närmare ett färdigt rum nu =)

Jag har haft en liten farbror klättrandes i träden här på baksidan av huset också =)
Han beskar alla våra fruktträd och så kunde vi äntligen säga bye bye till vårt körsbärsträd som tyvärr var så gott som dött.. Vi har sett några få gröna blad i toppen men annars inte mycket liv. Nu får vi se på himlen där istället =)
Det var mening att vi även skulle bleve av med den stora (eller de stora? Svårt å avgöra om det är en eller flera) tujan på baksidan också men den står så dålig till med saker och träd runt om på alla sidor och är så jätte hög så han vågade inte ta den.. Får hoppas vi snart kan få hjälp från annat håll med att få bort den... Det behövs nog en traktor som kan hålla emot så den inte far åt fel håll och så måste den nog tas i delar eftersom det inte finns någon plats på marken att lägga den... Växthus på en sida, vårt hus på en annan och två hänckar och tre fruktträd är den helt omringar av... Men det blev ju iaf en hel del gjort i trädgården och vi fick ju lite mer ved också =)

När Tobias kom från jobbet hjälptes vi åt att få på benen på bordet... skivan är så lång och tung att det inte går att lyfta eller vända runt själv.. Och strax efter de kom Emma hit och hälsa på oss =) Vi satt å prata och åt lite mat och Elvin fick så fina kläder och till slut hade han nog bestämt sig för att Emma inte var så farlig som hon var direkt när hon kom in så hon kunde få några leenden också =) Bara han får vänja sig vid att det visst är någon mer här så går det tydligen bra tillslut =)
Även Dante fick paket av Emma och när han överlycklig hade slitit sönder påsen blev han väldigt upptagen med att äta upp benet som låg i =P

Jag glömde ju även skriva i förra inlägget att Elvin har bleve hela tre månader nu i söndags =) Stora killen <3 Man ser ju ibland mindre bebisar och jag förstår nog först då att Elvin inte är minst längre ^^
Nu ska vi krypa ner i sägen... Elvin sover redan och katterna verkar ha lagt sig för kvällen de också... Dante följer med oss till sin säng i sovrummet när vi lägger oss.. I morgon ska vi till kyrkan på babycafé igen =)
/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: