anjelICKAN.blogg.se

Barnmässan =)

Kategori: Allmänt

Det blev en heldag i Karlstad idag =)
Mötte upp Sandra, Henrik och lilla Annie här i Åmål och så åkte vi till Barnmässan.. Det fanns en del att se på även om vi förväntat oss att mässan skulle va större och lite mer shopping.. vi fick lite fina saker och prova på drodukter och det var trevligt där iaf =) Vi mötte familjen Wallquist som man känner igen från familjen annorlunda på tv.. Mamma Maria Wallquist stannade till och bredvid oss när vi stod vid en blöjstation och bytte en blöja på Elvin och hon tyckte han var så fin liten bebis =) Pappa Thomas kom efter med en liten tös som jag tror är minsta tösen i familjen.. Jag och Tobias såg nog hemskt farliga ut för hon vågade inte gå förbi oss ^^ Pappan sa att hon ibland inte ens viste om hon skulle gå över tröskeln till nästa rum ibland ^^ haha.. himla söt liten tös.. Hon satte sig hellre på golvet och lekte med en stor röd balong hon fått än att gå förbi oss =P
Det var flera familjer från tv serien där... Vi såg familjen Norrström och Ilmrud skynda förbi när vi hade tage en paus för att ge Elvin mat =)

Efter mässan stanna vi vid Bergvik. Mötte upp med Sandra och Ida och deras familjer igen och åt ihop på Max.. Sedan blev det lite shopping. Hittade massa sommarkläder till Elvin så nu är vi redo för lite mer värme också =)
En tröja till mig själv blev det också men det är ju så mycket roligare att köpa till Elvin som är så fin i allt =P



Elvin köpte nya nappar <3


Elvin fick lite mer mat och vi shoppade lite till innan vi packade in oss i bilen igen och åkte hemmåt.. Elvin har vare vaken nästan hela dagen.. Han somnade 10 minuter innan vi skulle åka hemmifrån och var sedan vaken i bilen till precis innan vi kom fram till Karlstad så somnade han i 5-10 minuter igen.. Efter han åte mat inne på mässan somnade han i vagnen när vi gick till bilen... typ 5 minuter.. Tror han kan ha sovit en kvart medans vi shoppade men sedan blev det inte mer sömn fören i bilen påvägen hem.. då somna han när vi var halvvägs hem. Han är så nyfiken och vill vara med när något händer.. Han har ändå vare så glad och pigg och skrattat, pratat och vare så jätte nöjd hela långa dagen =) Härliga lilla unge <3 Inga problem att ha honom med sig ut någon stans.. Här hemma somna han om efter kvällsmaten direkt =)

Dante har vare med farfar hela dagen så vi fick hem en mycket nöjd vovve som verkar ha haft en mycket bra dag han också =)

Nu är de dax för natten här =)
/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: