anjelICKAN.blogg.se

Strömstad

Kategori: Allmänt

Igår var vi på en dagstur till kusten med mamma och pappa.. Första stoppet blev i Långed där vi packade in oss alla fem i pappas bil och så åkte vi mot Halden i Norge.. Elvins första utlandsvistelse ^^ kort sväng in i Norge men det var en fin väg att åka på =)
Vi åkte över den nya Svinesundbron tillbaka till Sverige och stannade och åt lite mat och shoppade lite i Svinesund =)
Sedan åkte vi vidare mot Nordby och shoppade vidare där.. På kvällen åkte vi in till strömstad och åt glass och bara hade det gott.. Vilken perfekt sommarkväll.. Värme och vind var helt perfekta och jag önskar det alltid var precis så ute =)
 
Elvin var så snäll och go hela dagen <3
Det blev till och med rätt sent innan vi var hemma och fick honom i säng men det gick lika bra som vanligt även om vi rugga på våra normala tider och han sov som vanligt hela natten.. eller ja ^^ nästan iaf.. han vakna vid 6 i morse och fråga oss lite trött om vi skulle gå upp men när jag gav honom nappen och filten så somna han om med en gång i tre timmar till.. perfekt =D
 
Tack mamma och pappa för en jätte trevlig dag <3
 

Fönstret har stått på vid gavel hela natten och det blev en härlig temperatur inne under natten så vi har sove jätte gott =D
 
regnet höll sig borta idag också fast de igår lovade regn.. Men vi var så klart glada för det och tog fram penslar och färgen igen och hjälptes åt att måla vedboden en gång till så nu är det klart =)
 
Dante och Elvin ute på gräsmattan <3
 
/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: