anjelICKAN.blogg.se

Semester i Grebbestad

Kategori: Allmänt

Ett par veckor har gått.. här har vi haft fullt upp varge dag men även hunnit med en minisemester =)
För ett par helger sedan var jag och Elvin med mamma och pappa på Bloms nere i mellerud. Va många år sedan jag var där senast och det såg ut att finnas mycket mer bra saker där nu. Elvin fick massa nya kläder och så åt vi lite mat på cafet bredvid =)
 
I veckan som gick nu kom sommaren tillbaka =) På onsdag jobbade jag på travet igen ihop med Sandra som vanligt och det var ricktigt varmt och soligt.. Det var blues trav så det var snabbt fullt med folk och alla är glada och ser fram emot ett trevligt trav när de kommer =)
 
Så i torsdags åkte vi äntligen iväg på vår minisemester till Grebbestad =)
Bilen blev fullpackad och vi åkte till affären och träffade Sandra, Henrik och Annie som vi bokat stuga ihop med. Vi handlade lite innan vi åkte mot Grebbestad och vår stuga.
 
Elvin och Annie i kundvagnarna =)
Visst är kusinerna fina! Redo för semester ^^
 
Det var verkligen en jätte fin stuga. Vi hyrde av en familj som för bara ett par år sedan byggt en stuga ovanpå sitt garage. Det var helt perfekt för oss och hade allt vi behövde. Kök, sovrum, badrum, altan med grill =D Hela området var rätt nybyggt och det var bara jätte fina villor runt om oss.
 
Påväg ner till bryggorna
 
Vi stannade från torsdag till söndag och han med massa kul.. När vi kommit i ordning med allt i stugan letade vi upp en väg ner till centrum och gick runt på bryggorna och kikade i affärerna och åt lite lunch. På kvällen gick vi tillbaka till stugan och tände grillen. Vi hade en jätte bra altan utanför där vi hade det jätte gott i solen hela kvällen. Båda barnen har sovit så bra i stugan =)
 
Elvin tittar på alla fina båtar nere vid bryggorna =)
 
Elvin fick en pool som båda barnen har lekt i (utan vatten) när vi vare i stugan
 
På fredag duka vi frukosten ute på altanen och kunde njuta av den i solen. Vi gick även idag ner till centrum och bryggorna. Det blev en promenad bort till grebbestads camping också där vi spelade minigolf. Det var lite annorlunda banor där.. sånna har jag aldrig spelat på tidigare. Det skulle utseendemässigt mer se ut som riktig golf och var inte de där klassiska banorna med träkanter. Det var jätte kul.. Henrik tog hem vinsten, jag och Tobias fick dela andra platsen och Sandra var strax efter =) Vilka snälla barn vi har som satt så nöjda i vagnarna medans vi spelade =)
På vägen tillbaka mot stugan köpte vi färska räkor, aioli, bröd och vin. Vi hade tänkt gå ut och äta räkfrossa men när vi förstod att regnet var på väg och man fick ju mer för pengarna när man köpte allt själv så bestämde vi oss för att ordna egen räkfrossa i stugan =) Det började dugga på vägen hem mot stugan men blev inte så farligt mycket regn ändå och under natten gjorde det ju inte oss så mycket. Vi hade en jätte trevlig kväll och så gott det är med färska räkor!!!!!!! Vi myste i stugan och spelade kort på kvällen =)
 
Morgonmys i mamma och pappas säng i vår stuga
 
Och så klart massa morgonbus med en gång på morgonen när båda bebisarna vaknat ^^
 
På lördagen var det mulet ute men fortfarnade väldigt varmt.. Vi åkte till den nya sport shoppen. Den var jätte fin och bra stor så det tog ett tag att gå genom allt ^^ Vi hitta lite bra kläder till oss alla tre =) Vi var lite roliga och bland annat köpte oss marinblå puma tröjor till oss alla tre ^^ hehe...
Toaletterna var en sevärdhet de också ^^ Ett stort akvarium delade av vägen in till herrarnas och damernas. Väl där inne är handfaren genomskinliga med en plastfisk i och liknar akvarium de också ^^ Inne på toaletten med skötbord fanns det dubbla av allt.. en stor toalett och bredvid en liten för små barn och även ett stort handfar med en litet bredvid för barn ^^ de va sött haha... lite annorlunda.. måste ju va kul för barnen =P De har en jätte stor lekplats för barnen innanför entren. Den gick ända upp till taket i en hinderbana med rör och bollar och studsmattor där det såg ut som barnen hade jätte kul.. där kommer nog Elvin vilja leka om några år =P
 
Annie shoppar på sport shoppen =P
 
När vi shoppat klart åkte vi ner till bryggorna och åt pizza och sedan fick det bli en glass innan vi åkte tillbaka till stugan och hade en mysig kväll med kortspel och massa skratt =)
 
Pappa och Elvin på pizzerian. Elvin "äter" pizza ^^
 
På söndag var vi så trötta så det blev inte så mycket mer med oss än packa och städa stugan efter oss och vid lunch åkte vi hem mot Åmål igen =) Det har vare en kanon helg!!
 Jag älskar Grebbestad och om jag kunde skulle jag lätt vilja flytta dit!
 
Idag har vi haft de lugnt här hemma fram till kvällen då vi åkte till Sandra och Henrik för att grilla upp de kött vi köpt innan vi åkte till kusten och som vi inte han göra åt där nere =) Även svärföräldrana var där och vi har haft en jätte bra kväll där.
 
Svärmor Carina med båda barnbarnen
 
Elvin testar Annies gunga.. han skratta och skratta och skratta ^^ Nästa sommar får det bli en gunga här också =P
 
Och så måste jag ju berätta att Elvin lärt sig krypa/åla frammåt =) Han har vare så frustrerad länge nu över  att han barar kunnat skjuta sig bakåt och kommit längre bort från leksakerna han vill nå men nu kommer han äntligen frammåt den ducktige lille killen <3 Han är så nöjd. Han började direkt vi kom hem från kusten igår =P
Förra onsdagen blev han 7 månader <3
 
Innan vi åkte till kusten hjälte Elvin mamma med tvätten <3
 
/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: