anjelICKAN.blogg.se

Utställning, grillning, bad och bus =)

Kategori: Dante

I lördags fick vi upp tidigt för att åka till Fengefors på hundutställning. Vi hejjade på flera släktingar till Dante som var med. Dante han fick dock inte följa med utan han tog en promenad med "farmor" och badade =)
Efter utställningen hämnade vi Dante och åkte upp till Svanskog till Heidi och Andreas där ett gäng från utställningen samlats för att grilla.. de blev förutom grillning massa hundsnack en massa sol och värme och en trevlig kväll =)

Innan vi åkte tillbaka till Åmål fick de bli ett svalkande dopp för Dante och han fick sällskap av sin systerdotter Twix i vattnet =) Även taxen Hearly hängde med men hon hoppa över badet och strosade runt på land.. Dante tyckte hon var mycket spännande (helt tjejtokig som han är ^^) I vattnet apporterades det pinnar.. Dante han simma till pinnen och när Twix kom fram till den hon också släpte han den snällt till henne så fick hon simma in med den ^^ hmm.. det var dock inte för att vara så snäll mot lilla Twix för Dante kom på att om hon tar pinnen kan ja ta henne.. tjejtokig å hon luktade gott sa Dante ^^ Lilla Twix fick ett tufft träningspass med att hämta pinne och simma in med den och ha Dante på ryggen som försöker dränka henne... Men det såg också ut som de hade riktigt kul ihop i vattnet =) Så det var roligt för Dante att ha nån att leka med och simma med!
Och vi fick ju trevligt sällskap vi också medans Dante simma å lekte av Sofia, Dan och deras lilla charmtroll Nellie.



Åt vilket håll ska vi med pinnen ?


Vem kommer först?


Kasta pinnen då!!


Härligt å simma =)


Charmtrollet Nellie =)



/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: