anjelICKAN.blogg.se

Renovering i vardagsrummet

Kategori: Allmänt

Nu njuter vi av semester och sol och varma dagar =D

Vi har grejjat en massa i vardagsrummet och kommit en bit på vägen.. det har gjort gott att vi vare lediga... reparationstapeten har kommit upp och vi har målat alla väggar så nu slipper vi den hemska roströda med den blåmönstrade bården och i andra änden den gula tapeten =) Nu är allt vitt... taket är klart och vitt.. fönster och element är klara och vitmålade och nu även väggarna... hålet i golvet efter öppna spisen har gjutits igen.. Nu ska vi bara hitta ett golv också.. och det var inte det lättaste har vi insett ^^
Vi hade bestämt oss för ett golv på bygmax men när vi väl skulle köpa det så hade det utgått och kom inte in igen... lite snabbt ändra vi oss till ett ikea golv... men de gick inte heller att få tag på längre då ikea numera ENBART ska sälja sina golv i två butiker i sverige... i uppsala och helsingborg och inte går det att beställa hem dem heller så det vart ju lite väl långt att åka och hämta... så vi får leta vidare... har ett till vi gillar men det blir dummelt så dyrt och det var ju inte riktigt vad man hade lust med när rummet är så stort =S

Vi var i Karlstad en dag och letade golv.. dock utan att hitta nått.. men vi hade ju en trevlig dag och han med en massa butiker och vi fick tag på färgen till väggarna =)

Tobias har tränat lydnad med Dante =) Blev väldigt inponerad när han plötsligt lyckades lära Dante inkallning med ställande och läggande vilket Dante inte alls velat göra innan ^^ Mycket bad har det också vare för Dante nu i de varma vädret =)

Igår var mamma och pappa här och pappa han fixade med elen i rummet till oss.. jordat blev det och så satte han upp nya uttag och stömbrytare.. Det blev jätte fint!
Igår vad vi även på mvc och fick lyssna på bebisen igen <3 Så mysigt ^^

Idag har jag jobbat trost semester... men nu på travbanan.. det var blues trav idag och mängder med folk och bilar.. fint och gott väder och massa glada människor så det var jätte trevligt!

I morgon blir det kusten och äta räkfrossa =P
/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: