anjelICKAN.blogg.se

Grebbestad

Kategori: Allmänt

Äntligen har jag fått komma till Grebbestad igen =D
Det går ju inte om hela sommaren skulle gå utan det... Grebbestad + färkfrossa + mjukglass + gå runt och njuta på bryggan = Sommar!

I torsdags åkte ja, Tobias och Dante till Långed och plockade upp mor och far och så åkte vi mot kusten =)
Det var en rätt så lagom dag med tanke på att vi hade Dante med oss.. Det var inte för varmt och soligt utan bara lagom värme och det var ganska lugnt på bryggan också inte allt för mycket folk.. Dante han stressar upp sig en del med en gång vi kommer till något sådant ställe och han vill så hemskt gärna få röjja runt och kolla och undersöka allt men till slut så gav han sig och var lugn och kunde precis som oss bara njuta av att vara på bryggan med oss och äta lite glass =)

Innan glassen var vi ju självklart och åt räkfrossa ^^ Det kan man ju inte missa när man är på kusten!
Eller ja... Tobias tyckte man kunde missa räkorna och hitta annat att äta.. som han inte behövde jobba så för att få i sig ^^ (han mena skala räkorna) Och pappa han fuskade han och valde mat där räkorna redan var skalade ^^ Bara jag och mamma som förstått detta med att man inte kan missa räkfrossan ;) hihi

Dante har inte vare vid havet innan så han viste inte vad saltvatten var fören nu.. bada fick han inte även om han inte ville nått hellre när vi kom till vattnet ^^ Men han fick en snabb koll på vad saltvatten var och verka mycket skeptiskt till varför det smakade så men han hade nog slängt sig i om han fått.. Törsten fick han släcka med vanligt vatten istället =)

Vi gick i några affärer och både jag och Tobias hitta lite kläder.. och bullen i magen fick också lite kläder ^^




Tobias och Dante på bryggan =)
(Dantes blick är fäst på glassen han vill ha ^^ )


/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: