anjelICKAN.blogg.se

Elvins första jul ^^

Kategori: Elvin

Det mesta som händer är för ju förståss för första gången för Elvin ^^

Vi har haft det lite jobbigt här hemma de sista dagarna. Elvin har gått ner i vikt igen och det verkar inte som mjölken räcker. Vi var och vägde han i förrgår och igen idag och han hade bara gått upp 5g. =( Bättre det var upp än ner iaf men det var aldeles för lite. Nu har han fått lite mjölkersättning också så nu hoppas vi det vänder =) I morgon ska han vägas igen och nu måste han ju gå upp när vi ser hur mycket mer han får i sig. Det får bli en blandning av den lilla bröstmjölken jag har och ersättningen så ska de nog bli en stor kille av Elvin också =) Det har kännts lite motigt och man blir ju orolig och Elvin har inte vare lika nöjd och glad och inte sovit så bra.. Han har inte vare på ett sånt humör som vi är vana att se honom med men nu känns det som en sten släpper från axlarna när jag ser han får mat och blir så nöjd igen =) Nu ska vi bara mata på med både och så kommer det nog bli jätte bra.
Vi har fått låna en våg så nu kan vi även väga honom här hemma. De ska bli kul å se hur han går upp och nu kan vi verkligen ha sten koll på honom =)

Förutom att amma, mata och väga Elvin har julafton börjat med julklappar så klart =) Mamma och Pappa har vare här och drucke lite glögg med oss =)

Om ett par timmar ska vi till Tobias föräldrar där hans släckt samlas för julmat och julfirande =) De ska bli jätte mysigt.. Nu är det ju även med två små bebisar och det kan ju inte bli annat än ännu mer mysigt. Elvin och kusin Annie. De förstår sig ju inte på detta med jul nu men ändå ^^ Nästa år kommer det nog vara mer fart i benen på dem å de kommer nog ha så kul ihop =P

Svärfar va så snäll idag och frågade om Dante ville följa med honom på en promenad så nu har vi en mycket nöjd liten vovve här som sover gott.

Igår var det också julmys =P
Vi var hos Tobias föräldrar på kvällen och åt mackor med julskinka och drack must. Tradition för oss dan före dopparedan.

God Jul alla!
Förstår om alla är avundsjuka på mig idag för jag har ju den sötaste tomtenissen av dem alla här hos mig =P

/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: