anjelICKAN.blogg.se

Villa, volvo, vovve =P

Kategori: Villan

Många har redan gissat att det är ett husprojekt vi håller på med =P Man jag ville inte helt ropa hej innan man vet =) Men vi har vunnit en budgivning på ett hus och nu är det så gott som klart =P Nu ska vi ha en besiktningsman till huset och bara det inte är nått väldigt oväntat där så ska vi bli villaägare =P

Det känns otroligt spännande nu och man vill bara få börja flytta med en gång ^^ Vi kommer inte flytta så långt bort vilket känns jätte bra eftersom vi trivs så bra här i den södra delen av Åmål =) Vi får samma ställen runt om som vi brukar gå med Dante tex.. Vi har skog och vatten aldeles bakom huset =) Lagom stort och lagom tomt till oss.. Det är ett rätt gammalt hus.. ett 50-talshus så det finns massor som man kommer vilja göra men inga akuta måsten så vi kan ta det när vi vill =) Roligt att få göra ordning själv och få det som man vill ha det =) Huset har många fina möjligheter.

Jätte trevligt var det hos mäklaren idag =) En jätte bra och trevlig mäklare vi har och så har vi fått träffa paret som ska sälja huset till oss =) Också jätte trevliga så det var en ricktigt trevlig stund idag när vi alla satt ner för att gå igenom allt =)

Det här kommer bli jätte bra =D Ska bli spännande å se vad Fiona, Zelma och Dante säger om huset också =P

Tack alla söta som ringt å sagt Grattis till oss ^^ Vi är jätte glada!!
Nu är det fredagmys resten av kvällen =D
Tobias <3 älskar dig

/ickan =_)

Kommentarer

  • Linda säger:

    GRATTIS! :D Jättekul för er, har förstått att ni tittat efter hus ett tag och nu har ni äntligen hittat ett! :D Håller tummarna att besiktningen går bra men det gör den förmodligen, ni borde sett nått annars när ni va på visningen :)

    Grattis igen! :) Hoppas vi ses snart för lite träning! Kram

    2010-05-15 | 08:58:12
    Bloggadress: http://convictionsdynamit.blogg.se/
  • Bubba och gänget säger:

    GRATTIS!!! Så skoj för er! Nu börjar riktiga vuxenlivet... hi hi hi... Håller tummarna för att besiktningen går kanon!!! Ha det så gott! Kramar från oss alla!

    2010-05-18 | 10:28:17
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/bubba

Kommentera inlägget här: