anjelICKAN.blogg.se

Dante 2 år!!

Kategori: Allmänt

19 Juni (igår eftersom klockan är över midnatt) är Dante 2 år!! Grattis till alla hans syskon ut Conviction´s E-kull. Varja, Bubba, Engla, Tyson, Oliver Elda, Echo och min Dante.



Vi har haft en rätt lugn dag här i Åmål idag =) Svärfar kom förbi och hämtade våran markis som de fått av oss. Vi har redan markiser utanför på villan så den passar inte in där. Även Sandra tittade förbi och lite senare sågs vi igen hemma hos Tobias föräldrar för att äta lite pizza ihop under markisen när den komme upp på sin nya plats =) Såg ut att bli jätte bra!
Jag och Dante tog en cykeltur dit och det går bättre och bättre att cykla med Dante även om han fortfarande inte helt fattat att man inte kan skriva tidning längs vägen då ^^


Idag lördag har för en del vare en stor dag då våran Kronprinsessa Victoria och Daniel har gift sig. För första gången så har kille i Sverige bleve prins. Prins Daniel är han nu när han sagt ja i kyrkan. Alla andra prinsar är födda in i sin prins titel. Det har vare bröllop i tv hela långa dagen och i tidningar står det inget annat än om det stora bröllopet.
Jag tycker själv att det är fint att vi har ett kungahus som kan representera Sverige. Tycker kanske inte att ett bröllop behöver vara såå dyrt =S
Men fint var det.. Jag har inte följt hela men det var kul att se just vigseln i kyrkan..

Vigseln, kyssen på trappan utanför, Victorias tal, Kungens tal där han gav sin fru Drottningen en ros eftersom detta även var deras bröllopsdag, Prins Daniels tal, att Daniel är en vanlig Svensk kille.

Stort minus för att bröllopet var så dyrt för oss som betalar skatt dock :S

Men söta är de =)
Vill man läsa om bröllopet så tror jag ALLT står på www.aftonbladet.se =P

/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: