anjelICKAN.blogg.se

ursäkra mig nu men......

Kategori: Allmänt

...fy SATAN va mycket grejer vi har i huset nu.
Igår ringde hyresvärden.. Vi kunde bli av med lägenheten en månad tidigare om vi ville... självklart vill vi det... vi har ju redan flyttat och det är ju gott att slippa hyran på lägenheten då.. Men vi hade fortfarande en hel del saker kvar.. vi hade ju en hel månad till på oss så vi har inte haft så brottom utan kört nått lass lite då och då.. Men nu blev det ju lite mer brottom.. Sista Juli är ju redan nu på lördag..

Vi spenderade hela dagen igår med att packa saker och körde några vändor med båda bilarna med saker.. Det började bli bra fullt i vardagsrummet med kartonger, kassar och säckar med saker..

Vi fortsatte köra saker idag.. När det började bli tomt i alla rummen i lägenheten så tömde vi vinden.. usch å fy va mycket saker man samlar på sig. Kändes som lägenheten var full igen när väl vinden var tom. Vi insåg att vi inte skulle hinna klart idag heller så Tobias ringde på förstärkning! Och snälla å goa vänner som han har så kom Nicklas och Tony och med en gång och hjälpe oss. Nicklas hade arbetsbilen med sig och det gjorde gott. På några timmar hade killarna hunne kört bort det mesta medans jag tömde skåp och lådor i kartonger..

När det mesta var klart åkte vi till pizzan och åt mat allihopa!
Jätte tack Nicklas och Tony för all hjälp idag!

Imorgon kan vi börja städa lägenheten äntligen!

Men usch för hur det ser ut här i huset nu =(
Det går inte ens att gå in i vardagsrummet och källaren är nästan lika full den.. kommer ta tid att få ordning här nu :S

/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: