anjelICKAN.blogg.se

Fjortis

Kategori: Allmänt

Tänk att det redan är mitten på Januari.. Vart tar tiden vägen ?
Idag har det kommit mer snö.. Tyckte nog vi hade så det räckte ändå jag men :S
I helgen var mamma och pappa här och åt pizza med oss. Vi kollade på film, drack kaffe och tjata en massa också. Jätte trevligt =)

Fiona har spytt mindre och mindre och nu närmar det sig två dygn sedan sista gången så jag tror jag vågar hoppas på att det har gett sig nu. Antingen var det en dum hårboll som inte ville upp eller mask men nu håller vi tummarna för att hon inte spyr på några dagar igen. Hon med sin långa päls spyr ofta i vanliga fall också så det räcker till..

Natt till söndag var det en stor brand här i Åmål. Hamnterminalen bran ner. Några företag fanns där och många båtar som vinterförvaras där. De tror att så mycket som 400 miljoner bran upp =S Jag och Tobias såg varningstexten på tv strax efter branden startade. Vi uppmanades att stanna inne och stänga om oss pga farlig rök. Plastbåtar som brinner ger väll inte den nyttigaste röken direkt.. Men vi hade vinden åt rätt håll här så vi kände inte av någon rök. Nere i stan blev det ett grått moln och rökdofter.

På söndag morgon åkte Tobias till jönköping en sväng och när han åkte genom stan jätte tidigt på morgonen luckta det mycket och var helt grått sa han. Tobias han var i Jönköping och köpte sig en ny monsterdator ^^ Jag som tyckte han hade en bra innan ^^ Men det är ju det stora intresset så klart det ska va värstinggrejerna för att vara bra nog =P Den verka funka jätte bra iaf så tror han är jätte nöjd nu =)


i zÖndagz va vi pÅ kAlAz i dIngELVIk åXå.... Azzå tobiAz kuzin Pontuz typ hAr typ FYllt typ fJoRTiz.... *skrattar*
å nu har ja Ba Hittat en hemziDA på nätet ZOm typ KAn överzätta D maN typ zkriVeR tE fjortizzpåk Zå alla fJojTizAR Zom tjillAr föjBI blOggeN OKkzå kAN förztå va JA typ ZkriveR =) *skrattar*

www.fjortizar.info

kOrt på typ fjortizen FRåN kalaZEt typ i zöNdagz..... *skrattar*

Tobias kusin Pontus


Och alla vet ju att när man har kalas så måste man blåsa ut ljusen på tårtan..


Pontus och hans lillasyster Lina =)


/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: