anjelICKAN.blogg.se

Valpträffen andra dagen

Kategori: Allmänt

I lördags var det andra dagen med valpträffen uppe i Svanskog.
Två syskon var inte med idag men resten var kvar.
Vi kom lite sent upp eftersom vi och Sophia och  Roger fixade med en blomma från alla oss valpköparna för att tacka Heidi och Andreas för två jätte trevliga dagar som de ordnat med åt oss. Vi har haft sååå super trevligt verkligen!
När vi äntligen var på väg kommer Tobias på att han nog klätt sig för varmt för idag var det sol äntligen så vi fick hem en sväng till för att han skulle byta. När vi väl kom upp till Svanskog hade de andra nyss knallat iväg ut i skogen för att köra sök och uppletande. Tobias tyckte då att det blev kallt igen så han fick byta om i bilen IGEN *haha* Sedan knallade vi också ut i skogen. Dante tyckte det var jätte kul start på dagen att få rusa ut i skogen och leta =P
Alla är så ducktiga och det är så kul att se när alla hundrarna tycker det är så kul.
Får väll tillägga att när vi kom ut ur skogen igen så var det åter för varmt åt Tobias så han bytte om igen för bara fjärde gången ^^

Det blev lite kaffe hemma hos Heidi och Andreas och sedan knallade vi alla bort till skolan och tränade lydnad =)
Jag är så stolt och nöjd över Dante. Han klarade allt ricktigt bra med tanke på alla syskon och alla runt omkring så detta var rickgit bra träning för oss =)
Satt länge ute i solen och hade det gott och prata med alla och såg på när de andra tränade också. Jätte ducktiga vovvar!

På eftermiddagen grillade vi igen och nu var magarna hungriga igen så det var ricktgt gott å underbart väder hela dagen!

Med idag var även Linda med Dynamot och Nicole med Alfons som är ur D-kullen. De har vare på MH test med den kullen i Årjäng idag söndag.

Åter igen SUPER trevligt att träffa alla både två och fyrbenta i helgen och Tack Heidi och Andreas för två super trevligt dagar =)

Här kommer en massa bilder igen från andra dagen =)

Diva och Borat var med så det inte bara blev en massa amstaffar ^^


Roger och Varja


Fina Skillet som flyttat hem till Sophia och Roger nu


Söta Varja. Alla killarna tycker om henne ^^


Bubba på platsläggning.


Dante på platsläggning


 Dante, Tweed och Xtra.


Alfons på platsläggningen. Han är inte ett syskon ut E-kullen men Dante är väll "morbror" till Alfons tror jag det blir? ^^
Nicole och hennes kille kom och var med på lydnaden för dagen efter (idag söndag) har de vare på MH test i Årjäng med D-kullen (Närsta år blir det Dantes och hans syskons tur)


Oliver


Engla


Bubba får belöning. Han är jätte duktig!


Bubba ligger fint bland alla maskrosorna.


Varja på platsläggning bredvid Tweed och Xtra


Sophia och Varja


Jag vågade släppa Dante idag när vi körde lydnaden. Nu vågade jag lita på att han stannade hos mig och inte sprang iväg till de andra hundanra och det gick kanon! Han var jätte duktig och jag är så nöjd och stolt över min sötskrutt !!


På eftermiddagen fick Dante och Varja leka lite tillsammans. Dante är ju såå glad i sin syster och jag är säker på att han känner igen henne mellan gångerna de ses så glad han blir just när han ser henne. Han bjuder till lek så fort han kommer i närheten av henne. De busade så försiktigt med varandra och det är så härligt att se de trivs så bra ihop =)












Varja van! Hon svinga ner Dante lätt i marken ^^







Idag söndag hade vi ju tänkt åka med D-kullen upp till Årjäng och sett när de gjorde sitt MH test. Men vi var alla sååå trötta så vi sov och sov och sov bara ^^
När vi väl kom upp och gjort oss ordning tog vi en sväng till mor och far i Långed.
Pappa tittade lite på min bil för den har ett hål i avgasröret så den har durat en del ^^ Men det är förhoppningsvis fixat nu iaf för på vägen hem lät den betydligt mycke mindre. Tack pappa.
Vi blev bjudna på mat och satt länge och tjötade.

Nu får det snart bli natten här! Tänkt att helgen redan är slut =(
Gott att Tobias ska vara ledig i morgon också iaf för då känns ju helgen lite längre. Men det har verkligen vare en super härlig, kul och bra helg på alla vis!
/ickan

Kommentarer

  • Heidi & Andreas säger:

    Tusen tack för den fina blomman och två jättetrevliga dagar! Ni ska vara jättestolta över Dante!

    Kram

    2009-05-25 | 07:35:09
    Bloggadress: http://convictions.se

Kommentera inlägget här: