anjelICKAN.blogg.se

Soligt och Varmt

Kategori: Allmänt

Det har vare en super härlig helg och Tobias han var ledig även idag (ja också då) så vi har haft en härligt och extra lång helg ihop =P Helt underbart !!

Idag fick vi ta ett ryck här hemma. Tobias har klippt gräset och jag har städat inne. Det tog dock längre tid än man trodde (som vanligt) så vi han inte klart med allt men resten tar jag i morgon.
På eftermiddagen åkte vi (istället för att städa klart ^^) ut till brukshundsklubben och tränade lydnad ihop med Heidi. Ja hela familjen var med men det var ju Heidi som tränade ^^ Dante han tyckte dock det var lite för varmt och då slarvar han och tycker mest att jag ska ge mig med tränandet ^^ Men det funkade någorlunda med undantag för slarvandet då.
När vi tränat klart satte vi oss och drack lite kaffe som vi hade med och tittade på alla andra vovvar som nu kommit för att träna. Någon kurs av något slag var det.

På vägen hem tog vi svängen förbi pizzerian och köpte med oss pizza hem =P
Mumms.. Träffade Mickan och bytte några ord och bestämmde att vi hade så mycket mer att prata om så vi får ses i morgon en sväng och se om vi kan planera ihop nått bra nu =P

/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: