anjelICKAN.blogg.se

Halva veckan...

Kategori: Allmänt

Halva veckan har redan gått.. Förstår inte vart tiden tar vägen ? ?
Tycker inte vi gjort så mycket men ändå  går allt så fort.. Har pysslat en del här hemma.. Putsat fönster, städat, rensat både inne och ute, klippt gräsmattorna, rensat rabatter, tvättat  (Så gott nu när man kan hänga ut tvätten) och massa sånt vanligt pyssel.. Så massa härliga promenadet med Dante självklart. Var ute och slog några bollar åt honom här om dagen också å vilken bra fart han har då ^^ Han tycker det är såå kul =P

Igår var jag hos frissan också. Har inte klippt mig men till nästa gång ska jag ha lite roliga slingor i håret så jag fick bestämma lite färg på dem i förväg =P Ja ska inte bara va svart efter nästa klippning är det tänkt så om ett par veckor när jag ska klippa mig ska jag bli råsa också ^^ haha Kul å toka till de lite ibland å nått mer nu när det är vår å fint ute så vill jag inte bara va mörk.. Blir spännande å se hur hon tänkt klippa mig också =P

I natt klockan tre så väckte Dante oss. Han satt rätt upp i sin säng å boffa. Nått hade han hört förstod jag. Tycker sånt är otäckt men varken jag eller Tobias hörde något så det var ju ingen i lägenheten iaf. Dante har ricktad mot fönster så jag kikade ut bakom rullgardinen och ser en räv i trädgården i full färd med att sno våra sopor ^^
Jag brukar inte ställa soppåsar utanför. (Tar asså med dem när man ändå går förbi soprummet på väg till bilen typ) Det brukar alltid vara någon katt eller fåglar som river eller hackar upp påsarna. Men det har vare rätt lugnt nu ett tag så det råkade bli en påse ståendes utanför just denna natten. Räven blev rädd när Dante lämnade sin säng och var jätte glad och slog sin hårda svans i allt han gick förbi och det smäller en helt del kan jag lova (många gånger tycker man att svansen borde gå av eller att han iaf måste fått väääldigt ont så som han slår med den)

Skyndade ut och tog hand om soporna så de inte skulle spridas ut och Dante han nosade runt i trädgården och kunde sedan (om jag hade velat följa med hela vägen) visa mig precis vilken väg och vart räven tog vägen ^^ Så vi var ute och spårade lite mitt i natten och kollade så inga sopor var utspridda efter räven. Det var lugnt och inga sopor.. =)
Ducktiga Dante som säger till oss när det är nått =)

Idag har jag och Dante vare i Svangkog. Vi har tänat lydnad ihop med Heidi som hadde Xtra och Tweed med sig. Här om dagen så gjorde jag en platsläggning med Dante när vi var ute och han låg lätt i tre minuter utan fel och då gick jag tillbaka.. Jätte nöjd för han har börjat slarva vilket han även ville göra idag när vi träna detta. Han vill lägga sig när vi kör sittande i grupp och när vi kör läggandet så vill han inte alltid ligga så länge så nu får vi lägga in extra träning på just detta! Annars gick träningen helt okej idag.

Hemma hos Heidi och Andreas blev jag bjuen på en kopp kaffe och sedan tog vi en promenad. Heidi hade med Diva och ja hade ju självklart med Dante. Alla barnen var med och gick också. Diva löper så Dante han var lite små masig å väldigt kär i henne vilket hon inte alls var i honom ^^ stackren.. inte lätt.. haha.. Men jag tycker det är jätte bra täning för Dante att det är med löptikar för jag kräver att han ska kunna lyssna och lyda även då och ett steg frammåt har han iaf tage för nu kan han höra vad jag säger även när en löptik är i närheten men han lyder inte så bra just då ^^ men det blir långsamt bättre =) Han skötte sig okej under promenaden och drog inte så mycket i kopplet även om Diva framför var väldigt lockande.. Vi stannade till vid vattent och vovvarna fick bada.. Då var han inte lätt att hålla pli på när han var lös ihop med Diva men.. Diva sa åt honom och han hörde ju som sagt vad liiiite liiiiite att jag sa till också och stundvid kunde han låta bli henne och bada istället ^^ Ja.. det är inte lätt med en ung hane i närheten av löptikar.. Men vi kämpar på och det blir som sagt vad långsamt bättre och stundvis är jag jätte nöjd över att han ändå kan lyssna på mig och han kan träna lysnad och så även när det är löptikar i närheten =)

Efter promenaden tog Heidi kort på Dante tillsammans med hans mormor Robin =) Hoppa jag kan visa bilderna här snart ! Jätte roligt att ha på dem ihop =)
En kopp kaffe till blev det innan jag och Dante vände hem till Åmål igen. Tobias har jobbat över ett par dagar den här vecken så han kom strax efter vi kom hem här i kväll... stackren som får såå långa dagar.

Kvällen har jag mest spenderat ute i köket som fick sig en regäl omgång på djupet och är nu glänsande rent överallt =P

/ickan

Kommentarer

  • Linda säger:

    Duktiga Dante som säger till när ni får oväntat besök mitt i natten! =) Och spårade upp tjuven/förstöraren gjorde han ju minsann också.. :P

    Storstäda köket skulle jag också behöva göra, fy va fort det bli smutsigt! Hoppas allt är bra med er annars!

    2009-05-07 | 09:55:04
    Bloggadress: http://convictionsdynamit.blogg.se/
  • Heidi & Andreas säger:

    Jättemysigt att ha er här igår=) Barnen gillar det minst lika mkt som jag! Engla hade fullt sjå att visa hur du gjorde när du kramade henne!



    2009-05-07 | 18:07:57
    Bloggadress: http://convictions.se

Kommentera inlägget här: