anjelICKAN.blogg.se

Rebecca

Kategori: Allmänt

Idag fick vi upp tidigt och göra oss iordning. Dante han har vare hos svärföräldrarna så när vi lämnat av honom där åkte vi ner mot Färgelanda för att gå på dop. Linda och Tobias lilla tös Rebecca har döpt idag. Med mig bakom ratten som absolut inte hittar nån stans och Tobias som kartläsare som precis som mig inte vare i de delarna av skogarna innan letade vi oss längre in i skogarna tills vi hittade till kyrkan mer eller mindre av en slump att vi såg den till slut ^^ (vi fick ju veta att det gick att komma ännu längre ut i skogen så vi får försöka med det nästa gång ^^)
Kyrkan var stor och fin och när prästen predikat klart fick vi se när Rebecca döptes. Dopet var fint och det var reoligt att träffa Linda och Tobias igen. Emilia och Felicia har bleve så stora tjejer nu och de var så ducktiga. Sedan följde vi med till församlingshemmet och där bjöds det på smörgåstårta och sedan kaffe och trårta. Så detta har vare en helg väl fylld med tårta =P
Rebecca fick så mycket fint och när vi kikat på det fick vi tacka för oss och börja resan hemmåt igen för att hämta Dante igen.

Tråkigt nog lyckades vi med att glömma kameran hemma så jag fick knäppa några bilder då av sämre kvalite med min mobiltelefon.

Här är hela familen.


Mamma Linda med lilla Rebecca


/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: