anjelICKAN.blogg.se

I skogen

Kategori: Allmänt

Nu var det längesedan vi var ute och körde sök eftersom vi vare upptagna eller jobbat nu ett par helger. Idag var det sökträning planerad igen och denna gången här i Åmål inte alls långt från oss =)
Tobias kom hem från jobbet tidigt i morse och hade nästan inte hunnit mer än dit innan han fick vända för han mådde så dåligt. När han kom hem och såg ut så trode jag att nu är det magsjuka som gäller för oss här =(
Men när han fått sova ett tag så kände han sig bättre igen och ingen magsjuka verkade det vara som tur var.
Så även han kunde följa med ut senare på dagen för att träna sök.

Var ju fint väder idag men tyvär lite för blåsigt så det var lite kallt ändå. Hundarna hade det inte heller helt lätt när det blåser och dofterna inte är där de ska va..

Idag var vi rätt så många ute i skogen två nya hundar med mattar var med. Heidi och Andreas med Tweed och Xtra var med och Jessi med Disel och Nala.
De nya var Mikaela (kusin till Tobias) med hunden Ronja som är en american akita. Jätte söt och go nalle. Hon skuttade så härligt ut i skogen och såg ut att tycka detta var jätte kul ^^ Det är så härligt att se när hundarna tycker det är så kul.
Och så var det Johanna med vovven Tasty som är en Amstaff. Liten tjej på 7 månader och full i fart och energi. Även hon såg ut att tycka detta var jätte kul och förstod snabbt vad detta gick ut på =)
Tasty löpte dessvärre och Dante var direkt efter henne vilket blev lite extra träning och störning för honom ^^ Det gjorde inte mig något då jag mest ser det som bra träning.

Första skicken gick så där. Det fanns ju massor att lukta på när en liten söt tjej vare där innan ^^
Men så hade Heidi en bitstock med sig och när det kampades lite kunde han konsentera sig på sökandet igen och gjorde mycket fina och raka stick. =)
Detta tyckte han var kul och bra att se att det gick att bryta hans intresse för tikdoften.

Lite små frusna var det gott att komma in i bilen igen där det inte blåste så och så hämte de vi pizza innan hemfärd för nu var magarna hungriga efter allt spring i skogen.
Efter pizzan blev det SJÄLVKLART ett bad i badkaret ^^ *haha*

En bild jag lånat av Heidi.
Dante redo för sök =)


Nu har vi äntligen fått en massa olika kanaler här hemma. Hörru Tobias.. nu vet man ju inte vilken film man ska se på längre ^^

/ickan

Kommentarer

  • Heidi & Andreas säger:

    Tack så mkt för igår, jättetrevligt att träffas igen!

    Haha, så Tobias fick sin vilja igenom med badet=)?!

    Kram

    2009-03-18 | 07:30:13
    Bloggadress: http://convictions.se
  • Linda säger:

    ha ha ha... ja nu blir det svårt att välja film.. å självklart är det Tobias fel.. för samma är det här.. !! =) Va söt Dante är.. =)

    2009-03-18 | 09:44:09

Kommentera inlägget här: