anjelICKAN.blogg.se

Helg

Kategori: Allmänt

Helgen har gått så fort. Vi har inte gjort så där fasligt mycke utan tage de lugnt i värmen.
Det åskade och regnade en stund här om dagen och då gjorde vi absolut inget. Drog ut allt ur väggarna och stömmen gick en stund så vi bara myste i soffan och tände lite ljus. De blir så tyst å lugnt.
Hälsat på hos svärföräldrarna har vi hunnit med.

Igår på middagen trillade Linda och Tobbe förbi Åmål på väg upp mot värmland för att de idag ska ställa ut sin vovve Ebba (en Golden) på en utställning så de stanna till och prata lite. Lilla Rebecka hade de med sig å hon hade växt massor sedan vi såg dem sist. De stora tjejerna va hos sin pappa så de fick vi dock inte träffa igår.
Dante var iaf överlycklig.. Ebba va allt han såg ^^ Han är så gla i henne (å överhuvudtaget så verkar han väldigt gla i andra vovvar egentligen) Så de fick leka en stund ihop å såg ut att ha bra kul. Det gick även bra att bryta sedan och han kunde låta bli Ebba även om de gick okopplade runt oss. Stundvis så försökte han ju igen att leka med Ebba eller krypa fram till henne men ja är ändå nöjd över hur han skötte sig och att han lyssnar lite även om han vill leka mer =)
Det var ju inte så längesedan.. ja han va ju lite mindre då förståss men de gick ju inte att få kontakt med honom överhuvudtaget när han lekte med andra vovvar ^^ Så de blir verkligen bättre även om han gärna försöker igen eller fjäskar för alla andra när ja sagt nej IFALL någon annan KANSKE skulle säga ja istället ^^ hihi...

Blir mer och mer stolt över hur bra Dante (oftast) kan sköta sig utan koppel och det känns ju tryggt när man mer och mer kan lita på honom så =)
Älskar min lille skrutt <3

På kvällen igår så träffa vi Sandra och Henrik.. Svärmor som viste vi skulle till Sandra och Henrik ringde å sa att Dante så gärna fick vara hos dem å det är klart han gärna ville va där. Han har det ju mycket roligare där än hemma ensam och vi slapp ju stressa hem så fort igen till honom då också. Svärföräldrarna hade sina grannar på besök under kvällen men det gick bra att Dante var med ändå tyckte de och alla verkar tycka och de sa att Dante är en så snäll å go vovve =)
Det är alltid lika roligt å höra!
Ja, Tobias, Sandra och Henrik åkte iaf ner till stan och käka mat på pizzan. Det var ricktigt gott att sitta där ute i skuggan och äta när det annars var så varmt överallt. När magarna va mättade hyrde vi film och åkte hem till dem igen. Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv (tror ja den heter) Den va väll rätt så okej men ja hade nog förväntat mig mer. Den handrar ju om en man (Brad Pitt) vars liv går baklänges. Han föds som gammal och dör som spädbarn =S Lite bakåfram. Men jag tyckte de var en miss att man sällan i filmen fick veta hur gammal han var. Eftersom han såg ut som 80 eller nått när han var 10 så var det ju inte lätt att gissa hans ålder genom filmens gång och bara ett fåtal gånger fick man på något sätt veta hans verkliga ålder.

Idag ska Linda och Tobbe trilla förbi Åmål igen. När utställnignen är klar. Jag skulle tror Linda är ute i ringen med Ebba just nu typ. Så de ska stanna till och äta lite med oss när de passerar på vägen hem =)
Ikväll ska vi antagligen hem till svärföräldrarna och grilla lite också =)

Här kommer en liten bild (igen har ja tage med mobilen så dörför dålig kvalite) på Dante och Ebba som har tage paus i gräset. Varmt är de åt vovvarna och som de härjade så måste de va trötta ^^
De är nästan i samma storlek. Ebba är ju lite högre och Dante väger ju kanske ett par kilo mer men nästan lika =)


/ickan

Kommentarer

  • Linda säger:

    Var så roligt att ses igen.. !! Hoppas du haft en bra dag på jobbet... !! =)

    2009-07-06 | 22:22:31

Kommentera inlägget här: