anjelICKAN.blogg.se

God Jul och God fortsättning !

Kategori: Allmänt


Vi har haft en jätte mysig jul här hemma i Åmål =D
Dan före dopparendan var vi hos Tobias förälderar på kvällen och blev bjudna på smörgås med julskinka!
Julafton började vi med ett besök av mina föräldrar här hemma. Vi drack glögg och öppnade julklappar. På eftermiddagen fortsatte vi julfirandet hemma hos Tobias föräldrar med släcktingarna. Var jätte mysigt. Vi fick så god julmat och när alla var mätta tittade vi ut genom fönstret och ser Tomten komma =) Den snälla Tomten delade ut alla julklapparna och så mycket fint vi fick allihopa! Vi åt massa gott under kvällen och så hade vi en jätte rolig paketlek =P
Vi hade alla köpt en julklapp för 50:- Vi drog varsin lapp med en siffra och nummet 1 börjar med att öppna första paketen.. Nummet två väljer sedan en paket och kan då välja på att "sno" det nummer ett har fått eller öppna sin egen paket.. Och så fortsätter det genom hela gänget. Det var bra att ha en så hög siffra som möjligt för då får man ju välja mellan alla paketen =P Det blev jätte roligt!

Tack allihopa för en supermysig julafton!

Det har snöat och snöat och snöat och är nu massor med snö. Dante hoppar och skuttar hej vilt överallt.. är sååå lycklig ute ^^  Vi är väll dock inte ricktigt lika lyckliga över snön längre ^^ Idag skulle vi ge oss iväg på julrean i karlstad hade vi tänkt ^^ Men vi kom knapt ut garaget med bilen :S Ut kom bilen men där satt vi fast =/ Tobias lyckades backa tillbaka i samma spår.. Hade säkert gått om vi toge oss ut till vägen men skotta oss av hela parkeringen var vi inte så sugna på.. Så vi tappa lusten och gav upp tankarna på en dag i karlstad.. Får se om vi kommer iväg på rean en annan dag istället =)

Nu ska vi käka lite här och bara mysa i soffan!
Ha en fortsatt god julhelg allihopa <3
/ickan

Kommentarer

  • Nicole säger:

    Vilken söt bild på Dante, god jul på er :)

    2009-12-26 | 11:20:00
    Bloggadress: http://convictionsdeamon.wordpress.com
  • Linda säger:

    Så stilig han är fina Dante! :) Verkar som ni haft en toppenjul med trevligt sällskap och massa mys, precis som det ska va! :)

    Hoppas allt är bra med er annars! Får träffas snart för lite träning, kanske i dagarna efter nyår om vädret är bra? :)

    Kram

    2009-12-27 | 17:23:18
    Bloggadress: http://convictionsdynamit.blogg.se/
  • Emma säger:

    Super-tjusigt kort på Dante! God fortsättning på er oxå :) Hoppas vi kan ses snart för lite träning. Kram på er

    2009-12-28 | 12:48:56
    Bloggadress: http://www.jackams.se

Kommentera inlägget här: