anjelICKAN.blogg.se

Lördag

Kategori: Allmänt

Det har verkligen vare underbart väder idag. Sol, varmt och gott..
Det var rallykörning på travbanan och nere vid betongen här bakom oss idag så vi tog med Dante och gick ut och kollade lite och sedan tog vi oss en promenad och lät Dante leka i vattnet. Han simmar allt men inte så bra ännu så han tycker det är otäckt och komme en pinne han vill ha för långt ut så står han bara och piper stackaren ^^ hihi..

Linda och Tobbe stannade till i Åmål och kom ut till oss vid vattnet på eftermiddagen och sa hej när de passerade stan. Var jätte kul å se er. Dante han blev helt till sig och pep hela tiden för deras vovve Ebba löpte så han tyckte väldigt synd om sig som inte fick leka med henne ^^ Deras lilla tös Rebecka var med också å va hon växt sedan dopet när vi såg dem sist.

Vi han dock inte tjöta så länge för vi fick snart skynda oss hem igen och göra oss klara för lite party. Ikväll  var det kalas för Sandra för våran del kalas nummer två nu då =P Vi bjöds på sallad och satt och tjöta.. Singstar kom fram en liten stund och massa öl och annat.

Kvällen blev inte så sen för oss ser jag nu när vi nyss kommit hem. Nu ska vi bara mysa i soffan tills det blir dax att ta natten =)
Dante är hos Tobias mor å far å det känns JÄTTE tomt här nu =( Saknar min plutt...
/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: