anjelICKAN.blogg.se

Glad Påsk =)

Kategori: Allmänt



Vilken härlig helg. Massa sol å varmt å gott =)
Igår började vi dagen med att ta hand om bilarna lite. Min bil blev först tvättad och så bytte min snälla svärfar den här grejejn som jag inte kommer på vad den heter just nu men som håller upp bagageluckan så nu håller sig luckan öppen själv igen. Tusen tack!!
Var verkligen behövligt.. när man lastar in vovven där varge dag och massa andra saker eller lyfter hundburen in å ut ur bagagen så det är ju gott att ha båda händerna till det och inte behöva ha en hand till att hålla luckan ^^

Sedan var det Tobias röda vinterbil som fick på sig sommarskorna. Den brukar ju få röra på sig på annat håll under sommaren när Tobias har sin svarta bil istället =)

Jag och Dante satt i solen å njöt medans Tobias å svärfar grejade med bilarna... Låter väll rättvist eller hur ^^,

Sedan åkte vi hem och hämtade lite mat, dricka och saker till Dante för att träna. Vi åkte till svanskog till Heidi och Andreas. Alla fick påskbrev både barn å vuxna å till och med alla vovvarna som fick grisöron =)
Linda och Dynamit kom också till svanskog och så gick vi alla bort till hembygsgården och tränade lydnad. Dante han ville inte eller så slarvade han med allt vi gjorde så det var inte våran dag helt enkelt. Men en del gick ju okej stundvis iaf ^^
Heidi och Andreas näst minsta dotter Tindra hjälpte mig med träning och Dante han hängde nog inte hela tiden med på vad hon ville men kul tyckte han det var och han gick finare fot med henne än med mig idag =) 
Det är kul att se att han börjat förstå att han får vara lite försiktigare med små barn så de inte välter när han kommer tex ^^

När vi kom tillbaka hem till Heidi och Andreas så starade de grillen. Sååå gott med grillat kött och potatissallad igen. Det här verkligen lääängtar man efter på vintern. Länge satt vi ute i solen å äter, dricker å pratar. Tack alla för en jätte mysig dag å kväll =)

Våran kamera är på lagning den så hoppas på att få låna några bilder av Heidi så bilder kommer senare =)
/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: