anjelICKAN.blogg.se

Tänder

Kategori: Allmänt

Nu var arbetsveckan slut..
Stängde idag.. det gick fort och smidigt för en gångs skull och kom tidigt därifrån.. Va hem och bytte om för att åka på kalas. Svärmor och Tobias mosters gubbe har fyllt år så det var kalas..
Roligt å träffa alla =)

För Dante var de första gången han är med på ett kalas.. han hade nog roligt å många å hälsa på.. Han blev så glad när jag kom oxå. Somnade en stund men sedan var det full fart igen.

Hans valptänder har nog börjat lossna nu.. Det lucktar järn i munnen på honom och kan se lite rött ut.. Vi kan se ett par nya tänder på väg ut så nu ska det nog bytas tänder. Verkar klia en del. Hoppas det går fort över till ricktiga tänder nu =)

Nana lite kudde kanske? japp.. å nu blir det sovmorgon oxå =P Ska bli gott när man är förkyld och eländig.. Är något bättre men hostar lite som alltid i slutet på mina förkylningar.. lite snuvig och hör ännu inte så bra så det har nog inte släppt taget helt. Men ja tror Kang Jang har hjälpt mig förkorta allt för så här fort brukar ja inte känna att vändningen kommer. Var egentligen bara helkass en dag å knappt det.

natti natt 
/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: