anjelICKAN.blogg.se

Brandvarnaren Dante!

Kategori: Allmänt

Min duktiga hund!
Här i kväll så satt jag på vardagsrums golvet å tränade lite med Dante på ställande å loss å annat smått å gott.. Helt plötsligt börjar han grymta å ger i från sig lite skällande läten och tittar bort i hallen.
Han skäller aldrig så nått var de men ja kunde inte se nått specielt.. Reste mig å gick ut i hallen mot köket å ju närmare köket ja kom ju mer kände ja att nått luktade bränt. När ja tittar ut i köket ser ja att de lyser en lampa på spisen och asså att en platta är på. Det lock som låg över plattan var helt brunt å de osade väldidt. Av med plattan och locket å så öppna upp i lägenheten fort så att inte brandvarnaren skulle börja pipa oxå..
Spis knapparna är lite dumma å de ska inte mycke till innan man vrede på en knapp å förmodligen har nån av oss bara komme åt den när man gått förbi =/
Så TACK min söta vove för att du varnade oss!

Idag har vi oxå haft sovmorgon här ^^
När man gjort sig iordning så kom Erika å hennes tös Kornelia förbi å hälsa på. Satt å tjöta en stund å sedan gick vi ut å gick. Ner till vattnet så Kornelia fick mata fåglarna med bröd å sedan en kort sväng genom örnässkogen.. inte så långt för Dante är ju så liten å knallar inte så värst långt.. När vi kom ut vid brant så började han tröttna å ville ja skulle bära men vi tog oss hem ändå ^^
Nästan hemma å när ja å Erika säger hej till varandra stannar de till en motorcykel vid vägkanten.. tar ett tag innan ja fattar att de var mamma å pappa.. svartklädda hårdingar på en mc ^^ De tog svägen genom stan å vände sedan hem till oss så ja å Dante han precis komma upp på parkeringen i samma stund som dem..

åkte ner å köpte oss mat på pizzan å sedan drack vi kaffe.. Kul de kom å hälsa på en sväng =)

/ickan 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: