anjelICKAN.blogg.se

Hälsat på i Svanskog

Kategori: Allmänt

När Tobias kom hem från jobbet åkte vi upp till Svanskog med Dante. Tränade lite på mötesövningar.. Heidi stälde upp Xtra så Dante fick möta henne vid inkallning. Dante gjorde ricktigt bra ifrån sig och vi var nog alla lite förvånade över att det verkligen gick så bra! Jätte kul verkligen! Jag la ut ett par spår och även det gjorde Dante helt kanon bra ifrån sig och han tycker det är så roligt. Inte ens jag såg eller viste vart jag gått och gjort spåret sista gången men Dante hade jätte koll =P
Sedan fick de leka av sig lite i skogen. Xtra är ju så härlig. Det räcker ju självklart inte med en vanlig pinne utan det ska helst va ett helt träd som ska strimlas ^^ Dante sprang efter så medans Xtra lekte med pinnar (läs stockar) lekte Dante med Xtra =P
Vi blev bjudana på en kopp kaffe och Heidi hjälpe oss åter med att tejpa öronen och klippa lite på klorna. Kloklippningen gick mycke bättre den här gången. Vi har ju verkligen masat och pillat med han tassar ocj klor nu det sista och kanske det har gjort nytta. Lite klagomål men som sagt mycke bättre denna gången! Tack Heidi !!

Nu ska vi öva massor på att ställa honom! Ska antagligen vara med på en inofficiell utställningen nästa månad =P
Ricktigt spännande. Får se hur vi ska klara det. Jag har ju själv aldrig gjort något liknande. Knappt sett en utställningen tidigare. Mest gått runt och kollat på alla vovvar då bara ^^ Men vi får öva oss lite mer nu innan så får vi hoppas det går bra =)


Här möts Dante och Xtra.. Dante på väg mot Tobias som kallar på honom! Engla var med och agerade lite mer störning åt hundarna ^^ sötungen.. Men vovvarna skötte sig fint !!



/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: