anjelICKAN.blogg.se

En trött blogg.

Kategori: Allmänt

Zelma är piggast i den här familjen. Hon kelar och gosar med oss från klockan 4 på morgonen typ eller rent av ännu tidigare. Hon sover mest i våran säng och klänger på oss. =)

Sedan är det jag och Tobias. Vi är båda otroligt morgontrötta människor och rätt lika =)

Dante är mega trött och sover till 12 (idag var det vi som väckte honom då) Han sover i sin egen säng bredvid våran nedanför Tobias. =)

Men Fiona tar priset och sover till någon gång mellan 12:30 och 14:00 Hon har hittat ett ställe högt upp på en garderob och längst in bakom massa lådor där hon är garanterat helt ifred. Inte ens Zelma kan ta sig dit som Fiona gör. För att ta sig upp dit klättrar hon upp i klösträdet som står ute i vardagsrummet. Därifrån hoppas hon spikrakt genom luften in till datarummet och upp på dörren där. Hon måste alltså hoppa väldigt rakt för annars tar hon i karmen över dörröppningen. Från dörren kan hon gå balans bort till garderoben och där flyttar hon ut alla lådor som ja ställt längst in mot väggen och går bakom allt. Lådorna som enligt mig ska stå rakt och fint står snett och huller om buller enligt henne för att hon ska komma till sin sovplats. =)


Fiona och Dante (Fiona är på väg att gå här för ja störde när ja skulle ta kort så hon ser lite spänd ut men de låg där i soffan med mig bra länge så det var ett jätte bra steg för Fiona som inte vare för gla i Dante innan)


Dante - tröttaste hunden!


Dante
- uppåner vrängd =P Han kan konsten att gotta sig i soffan.


/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: