anjelICKAN.blogg.se

Vansbrosimningen 2008

Kategori: Allmänt

Ja klara de =D
De gick så mycke bättre allting än ja vågat tro.. trodde ja skulle va trött å få skavsår, frysa eller inte orka.. minst två timmar om inte mer ^^ men de gick så mycke bättre..
Hade kunnat fortsätta simma då mer krafter fanns.. kändes inte alls så långt å kallt var de ju inte i våtdräktren..
1 timma å 20 minuter =D
Jätte nöjd med de.. var lite jobbigt på slutet då ja kände att ja hade mer krafter å ville simma fortare men de var folk i vägen överallt.. =/ men men.. ja tävla inte för en jätte bra tid utan för att de är kul å ha gjort de här..
Så nu har ja vare med å klarat av de å dessutom mycke lättare å bättre än ja trode de skulle gå =)
3 km i vattnet fram till mål !!

Mamma å Pappa kom halv 7.30 till Åmål å Ja å Tobias packade in oss i bilen.. Hämtade upp Rickard å så bar de av mot vansbro. Väl där registrerade vi oss.. eller ja.. hämta ut startkuvertet med simmössan å annat kul.. käka lite å sedan drog vi oss mot start.. var lite nervöst innan.. kände mig stressad innan vi kom innanför start där å kunde doppa sig i vattnet lite men då gick allt bra..
Så gick starten äntligen =D
FÖR mycke folk på en å samma plats å ja va lite rätt att bli nersparkad eller slagen bland alla ben å armar som simma innan de spred ut sig lite å resten gick ju kanon.. blev dock trångt igen på slutsträckans.. asså sista 854 va de kvar då.. så där gick de långsammare än ja ville simma.. men men =D
är så nöjd med dagen å de är underbart att äntligen ha gjort detta å de avskräckte mig inte från att kanske göra om de.. Bara kul !!
Strax innan mål stod de en gubbe å prata i mick å tala om lite vilka som kom i vattnet ^^ så han ropa upp mitt nummer, namn och var ja kom från i högtalarna å tala om för alla åskådare att ja var snart i mål.. de va lite kul att de tog mig där ^^

Slänger upp lite bilder från dagen någon annan dag här.. nu ska ja bara slöa å ladda för en ny arbetsvecka som börjar i morgon !!

/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: