anjelICKAN.blogg.se

Vänner och Ballongdjur

Kategori: Allmänt

Gårdagen på jobbet var kanon.. jätte bra arbetskolegor å jobba ihop med å de gör så mycke för hur bra dagen ska bli på jobbet !! Vi han ändå med en del ^^ å de gör så mycke när man har nån å gå å skoja med hela dagen =) Han inte med att ta lunch när vi hade så mycke å göra men de gjorde inte nått när man hade så trevligt !


Efter jobbet.. när vi inte kom på vad vi skulle ha till middag bestämmer Tobias att vi ska ta en tur till Mcdonalds i Säffle.. vi ringer Sandra å Henrik å de hängde med de oxå =) Efter säffle sedan stanna vi till hos dem å kolla på Anakonda filmen på tv =P Gammal film.. kul med sånna oxå ibland..
Va ju för längesedan man träffa dem oxå.. så va kul att vi kunde ses en stund !!

Gick för en gångs skull å la oss rätt tidigt ändå båda två =P
men....
Vi vart ju vakna efter en stund å kunde inte somna om så vi gick upp igen.. kröp ihop å myste i soffan framför en film =)


Idag har ja ÄNTLIGEN haft en helt ledig dag.. en dag då ja inte hade några måsten ^^
sovmorgon.. underbart..
På middagen åkte ja ner till stan å träffa Mickan.. vi var ute å leta present ^^
å på Lördag ses vi igen.. har ju chaffis åt oss å allt =P
Träffa på Emma å blev ståendes där å tjöta en stund =)
Finns alltid mycke å prata om med en god vän !!

Fler vänner blev de under dagen..
På eftermiddagen åkte ja å Tobias hem till Madde å Fredrik å hälsa på =)
Har ju stött på dem ute lite å pratat med dem men var längesedan man träffades så här..
å så fint de får de hemma i huset.. blir så avis.. vill oxå ha ett hus å pyssla så i =P
Va jätte kul å se er igen så de får vi snart göra om igen!!
=D

Så skulle man ju komma på nått å äta igen då ^^ haha.. vi har vare bra slöa nu.. men vi åkte iaf till grillen på torget å köpte med oss mat.. åkte till småbåtshamnen/djuphamnen.. satt i solen på en bänk å bara myste.. *underbart*

Va hemma hos svärföräldrarna en sväng.. Tobias å svärfar var ute med Tobias bil för å lyssna på "missljud" som igen annan hör typ ^^ haha.. Stanna kvar å tjöta med svärmor istället ja =)

hehe.. så träffa vi då ännu mer vänner denna dagen.. vi åkte hem till Jossan, Nicklas å Alice.. Sandra å Henrik var oxå där =)
Gratta lilla Alice som fyllt 4 år nyligen.. Hon fick en rosa prinsess låda med lite smått å gott i... bland annat balonger som roade alla resten av kvällen ^^ sånna där som man böjer till å gör djur av =P

Nu får man krypa ner i sägen igen å ladda för en ny arbetsdag i morgon.. men den sista denna veckan för i helgen ska ja va ledig... såå gott !!

/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: