anjelICKAN.blogg.se

Härligt väder (bara lite regn)

Kategori: Allmänt

Förmidagen var någorlunda lugn även idag.
Lite trött nu eftersom man måste upp några gånger på natten med Dante å i natt lät ja Tobias sova eftersom han skulle upp å jobba så de blev några gånger man fick vakna när nått litet satt å gnydde på golvet.
bus valpen har lärt sig å komma upp i sängen nu å där ska vi inte ha honom men man bara kan inte annat än skratta när man ser honom istället för å säga åt plutten som kommer å kliver med jätte kliv i de allt för fluffiga täcket för honom å viftar utav bara tusan på den lilla svansen när han får syn på oss ^^ för söt.

Vare ute en bra stund nu på middagen. Åkte till mitt jobb å köpte lite grejer å Dante var jätte ducktig ute i bilen själv =D
Fick hälsa på en till av mina arbetskompisar å de var ju hur kul som helst ^^
Det är även vääldigt socialt att ha en valp har ja förstått för alla ska hälsa å klappa på den där lilla söta saken så de kommer folk från alla håll även sånna man inte känner. De är lite kul när alla tycker han är så söt. Man blir lite stolt över att den där söta saken (som bits en del) är min =D

Åkte ner till Hamnen å satt på en bänk en stund å kolla på vattnet å båtarna å gick på bryggan. Dante orädd för allt å de är så härligt =)
När vi skulle åka hemmåt ringde Sandra så vi tog åt andra hållet å åkte hem till henne. Satt på gräsmattan å tjöta en stund å Dante fick tittat på alla bilar å annat.

Hemma igen somna plutten som en stock i sin säng ^^
Gott å man hinner greja med annat som måste göras.
Men så är de ju typiskt att man hamnar här då *s*
Men är ju lite små trött ja oxå å nu när Zelma kom å la sig i knät å man fick gosa lite så satt man så gott ^^

Snart kommer Tobias hem. Får nog bli en till tur på stan då. Behöver in i lite affärer så då får ju någon va med Dante för han är ju dessvärre inte så välkommen i butikerna.
Lite svårt de där när man har hund. Nästan så alla butiker skulle behöve en drive/walk through

/ickan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: